GODNATTSOVGOTTDRÖMSÖTT



Min säng är ju för jäkla skön alltså. Prisa gud eller något. Om två skoldagar är det påsklov(ledig tors) och om en vecka åker jag och familjen till Bad Gastein för att fira brossan som fyller 20 och pappsen som fyller 50/gubbe. Fast han är liksom inte 50 i ngons ögon men jäklar vad grinig han är, han tycker verkligen det är skitjobbigt och vill inte prata om det. Haha och det gör det tusen ggr roligare att reta honom! Jag tror jag inte har berättat för så många att jag ska iväg, vi bokade ganska så nyligen i och för sig. Är riktigt sugen på att åka skidor och dessutom finns det fin fint gym och spa på hotellet!

God Natt allihopa♥ (förresten, då ska man väl luras imorgon?)

SPINNINGPASS OCH LINDA ROSING



Nu har jag kommit hem, ätit och duschat. Jag och Fia körde ju ett spinningpass och det va ta mig fan det jobbigaste passet någonsin, men skitskönt! Ledaren var grymt bra. Har varit en bra dag i övrigt, lite småtrött och så men bra. Känner mig alltid så nöjd med mig själv när jag tränat och varit duktig, så känner jag mig nu. Nej, nu får det vara nog. Ska se Den rätte för Rosing.

Ha det fint!

08.34


jag gillade inte min engelskaläxa, gör den sen.

Godmorgon! Nu ska jag cykla till bussen om så där 10 minuter för att först ha ett litet möte med min rektor. Har lite jag vill fråga honom, mahah. Hoppas de går bra, alltid lite nervöst att prata med honom jue. Sen i efermiddag ska jag köra ett spinningpass med sofia, fast jag får vänta i typ två timmar för hon har lektion, tänkte plugga då. Så vi hörs kanske då;) Puss

THE GREEN MILE

 '

Har börjat läsa denna nu och sjukt bra är den, verkligen. Tycker han skriver väldigt bra, fast jag har inte kommit så långt än.

Haha, jag fick mig ett skratt innan åt min bror och jag. Vi låg seriöst och kollade på halv åtta hos mig och kommenterade deras matlagning och kritiserade:P ahah, som två pensionärer. Åh, om en halvtimme ska jag kolla på Tonårsliv!

Ha en bra måndagskväll, min är pluggfri vilket den inte borde vara..

Svar till carin: engelska:)

AFRO


björnbärsgatan kändes lång idag

Kom precis innanför dörren. Har tränat afro med olivia, skitkul!! Sen hade vi ju föreläsningen innan idag också och det är lite svårt att beskriva den så jag låter helt enkelt bli. Berörd blev man i alla fall. Jag känner att jag inte hade mycket viktigt på hjärtat idag som behövde berättas, så jag antar vi hörs senare!

Måndagstyg

   

Hittade min spets-ngnting och kom på att det var ett tag sen. Köpte den i london i höstas. Men men, nog pratat om det (hah) snart ska jag hoppa på bussen, 15 min för att vara mer exakt, och då blir det föreläsning av två överlevare från förintelsen. Sjukt intressant ska det bli. Verkligen. Har alltid velat lyssna på ngt liknande. Och för att skapa kontraster i vardagen ska jag och olivia ta oss till gerdahallen när vi slutar och köra ett afro-pass(afrikansk dans)! Det är så jäkla kul, så vi hörs ikväll?

JAG FÅR ONT I HUVET AV DANSKA

 

Tåget ockuperades av en jädra massa danska ungar lite innan kristianstad, typ ett innebandylag eller så. Åh, vad de babblade och höll på. Jag förstår verkligen inte ett ord danska. De kan lika väl prata som han i star wars, chewbaka (?inget star wars fan..).

Shit vad trött jag är (danskarna lät mig inte sova). Vaknar alltid extra tidigt när jag sover borta. Förresten hur jäkla härligt är det inte att det är sommartid nu?! Då va det snart ny vecka. Pust.

DESTINATION: LUND

Idag blir det hemfärd. Ska dels bli skönt att komma hem, men ett par dagar till här hade jag inte sagt nej till. Fast jag vill inte missa skolan imorgon för två överlevare från förintelsen kommer och ska hålla föredrag. Har alltid velat lyssna på det. ska bli väldigt intressant och hemskt.

Förresten tyckte jag det var väldigt mysigt att släcka lamporna igår en timme under earth hour. Nej, nu ska jag kolla när tågen går idag och se när jag ska ta mig hemåt. Hörs när jag är 20 mil söderut då!

Majbål



Ja och E gick ut lite innan och joinade de andra som eldade och röjde ute lite. Kändes typ som majbål som är typ skitmysigt, speciellt om det är nere vid havet. Bara att det alltid är så jäkla kallt på valborg! Men men, det är i alla fall hur skönt som helst här uppe, har precis skrikit halsen av mig i singstar. hehe. Oj, nu gör det typ ont i halsen. Kanske inte så bra att sjunga på det vis vi gör;)

Ikväll ska det förresten vara släckt mellan 20.30-21.30! Glöm inte..

SPOTTED: BABBSAN

 

Gissa vem jag och El-len såg på stan idag? Jo, Babbsan!! Vad fan gjorde han i karlskrona?! Hah. Jag var ju lagom blond och utbrast:

 - Åhh titta! Babben Larsson!

Ellen började då leta efter en överviktig gotländare och fattade ingenting. Men, vi var i alla fall typ en meter ifrån honom/henne!! :)

AVRESA

 

Shit vad jag är duktig! Jag har gjort lunch till tåget, liten hemmafru finns nog i oss alla. Packat och klart är det nu i alla fall och 10.42 går mitt tåg mot karlskrona. Ska bli skitkul verkligen:) Trivs så jäkla bra där. Kul att träffa min kusins klass också. Blir nog inte jätte effektiv uppdatering i helgen, fast lite blir det nog. Kommer hem igen på söndag.

Hörs sen kanske? Annars får ni ha en skitbra fredag!

DEICHMANN - UNDERSKATTAT?

 

Dessa köpte jag idag på budgetkedjan Deichmann för 229 kr. Där fanns faktiskt tre-fyra par skor jag lätt kunnat ta med mig hem utöver dessa, så lite underkattad är affären. Dock fanns där ganska mycket fult:P Men, 229 kr och inte monsterhöga - fyndfynd för min del;)

BRÅTTOM

Oj oj, precis hemma fårn en fika med fia. Vi pratade och hade det allmänt bra. Nu ska jag hoppa på nästa buss in till Malmö för att dansa rumpan av mig:P Nej, men det ska bli kul som vanligt och jag har dessutom nya byxor! Vet ni vad, jag köpte nya skor idag också! Skitsnygga! Lägger in bild sen..

Hörs!


EN LA ESCUELA

Är inte klar med designen, men gillar den redan bättre än den förra. Jag menar, rosa? Inte riktigt jag;)

Fick gå från svenskan när vi presenterat våra böcker och det gick snabbt, skönt. Ska egentligen sitta och skriva essä nu, fast funderar på gå och sätta mig på espresso house eller ngt liknande. Har faktiskt plånbok med mig idag,  vilket jag typ aldrig har till skolan. Förresten, i eftermiddag ska jag med min hund till veterinären (hon ska sövas:() och det betyder att jag endast har en lektion kvar denna veckan då jag är ledig imorgon för att åka till karlskrona!! Yeeeey!

Hörs senare!

DESIGNEN SKA INTE SE UT SÅ HÄR

Designen ska inte se ut så här. Håller på att göra om den..

90 sidor senare..



Då var den utläst och precis som med första boket fick man ett sånt där flin på läpparna när man läst sista raden. Gillar sånna slut. Den var väldigt bra med andra ord. Lite lång för mitt långsamma läshuvud.

Om en stund ska jag till Maria och kolla på Greys Anatomy, fast jag vill kolla på Du är vad du äter också. Kanske åker tidigare då. Helt sjukt vad trött jag är. Har inte hunnit träna idag heller, bara läst som en galning. Men är rätt nöjd ändå, vi kan väl höras imorgon? God natt säger jag då!

Don't blame it on the sunshine

 
solglasögonen har jag börjat använda lite smått igen, vårtecken? Javisst!

Det måste vara ett vårtecken när jag säkert ägnar tio minuter åt att komma på så många låtar som möjligt med ordet "sunshine" i. Jag kom dock bara på typ tre.. Jag var i alla fall rätt duktig imorse och fick iväg mig till skolan trött och dåsig. Men, skoldagen tog till sist slut den med. Nu ska jag bara läsa en himla massa vilket är ganska trevligt när jag tänker efter.

Vi hörs nog lite senare, 90 sidor senare för att vara mer exakt..

Gomorron people!

Idag tar jag någon senare buss. Förlåt Pris, men jag behöver en liten stund till hemma. Inte så mycket, bara en liten stund till i soffan. Det får man väl ibland? Vad ska jag göra idag då?

 - Läsa 90 sidor i Stieg larsson + tänka ut ett litet "tal" om den
 - Träna, på gerdahallen? Spinning/styrka 16.00? hmm..
 - Åka till Maria och se Greys anatomy

Var det de hela? mm, tror det.. Hör sen ♥

Kvällspromenad i kylan



Tog med Fanny på en promenad. Jäklar vad kallt det var! Jag med mina håliga jeans var kanske inte det bästa alternativet. Helt stjärnklart. Nej, back to reality nu ska jag se på Den rätte för Rosing (hah) och plugga! Hörs imorgon eller så?

Joni Mitchell



Åh vad hon är bra. Bara älskar det.

Är i alla fall hemma ifrån biblioteket nu och alla möjliga batteri dog på min sida pluggbordet! Min mp4, min dator och sen lyckades kameran dö också. Just my luck. Men men, supertrevligt var det att träffa madde i alla fall. Annars har jag varit supertrött idag.

"Nästa gång får vi vara med batteriserade!"

Tonårsliv svt

  

Kollade på detta nu på svtplay. Shit vad bra det var. Jag brukar aldrig gilla sånt här, men detta var bra. Verklighet liksom. Ska kolla på det ikväll igen. Fastnade verkligen för det. För er som inte vet handlar det om tre 18-åriga tjejer. En har en 7-månader bebis, en har anorexi och den sista (mittenbild) har dyslexi och kämpar med skolan och har en pappa som svikit henne många gånger..
 
Se det!

piss-sörja



Gick precis yrvaken ut i köket och kollade  ut, VAD FAN? Det är ju en jävla vit piss-sörja i luften/marken. Jag hoppas den är borta tills jag ska gå ut. Åhhhh! Jag hatar snö, det gör mig deprimerad! Jag tror jag får ta ett snack med vädergudarna..

Idag har jag bara en lektion som tur är (10.10-11.40) och sen ska jag ta mig ner till biblioteket och möta upp madde. Vi ska vara nördiga och plugga:) hehe, det ska bli bra dock för jag tittade inte ens på mina böcker igår. Nu börjar jag bli hungrig, hörs sen!

Charterhjältar - mina gamla säljcoachar!

 
CHARTERHJÄLTAR - Sista avsnittet i kväll 20:00

BILDSPECIAL: Chartergänget från Malmö listar fem viktiga uppdrag på semestern.


Shit! Satt och kollade på kanal5.se och ser mina gamla säljcoachar och chef¨på charter-hjältars hemsida!! Fan vad roligt, detta måste jag titta på!! Saknar min chef nelly och emma som flyttade.

Min ballongbil

Denna vackra skapelse gjorde jag i åttan på någon NO-lektion. Man skulle bygga ett föremål som skulle förflytta sig utan el eller motor. He he. Smarta jag tänkte, "ballong!". Jo då, den rörde sig och nationalistisk blev den också! Ehm..

 

Kreativt va? haha

Annars har dagen varit tröttande. Sjukt trött har jag varit. Tror jag ska laga mat snart eller något. Orkar inte plugga nu, ikväll kanske..

Måndagsbeklädnad (again)



Som ni kanske ser har jag fått tillbaka min kamera som varit på laddning, tack för det! Dock fick jag den i en annan färg jag egentligen inte ville ha, men i-landsproblem.

In God's name



Kollar på beck-filmen med min familj plus ingvar. Han ingår lite nu på söndagar faktiskt! Hah. Nej, men hela familjen tittar faktiskt, inte varje dag. Vet ni vad? Jag kanske ska till Grekland med carin i sommar! Jag typ dör lite när jag tänker på det.

Denna beck-filmen tycker jag faktiskt är riktigt bra, har ju sett de allihopa hundra gånger. Men, denna är bra fast hemsk. Har haft en skön söndag för övrigt, eller hyfsad i alla fall. Puss på er, hörs nästa vecka (imorgon)!

GI-bröd (vuxenpoäng)

Många har åsikter om min mat, min kära bror bla annat. Men men, jag käkar enligt något som liknar GI eller vad man nu vill kalla det (enligt mig bara godare mat plus att jag råkar fuskar ibland:P) och nu har jag varit söndags-aktig och bakat ett bröd som tydligen ska vara nyttigt och knappt innehålla kolhydrater. Har använt något som hete fiberhusk (norskt?) istället. Så här blev det:




Skitgott blev det!

Söndags plugg och faktisk kärlek



Satt nere på cafét ett par timmar och pluggade, läste bl.a. Sen ringde olivia och gjorde mig på lite bättre humör. Nu har jag mest lagt mig i sängen, satt på tv:n och upptäckte att Love actually gick på tv4 film! Kan det bli bättre? Kan varenda replik i den filmen typ. Många minnen kopplade till den filmen, både jobbiga och härliga.

 - Actually, I'm in love.

Trivial Pursuit



Detta spelade vi ju igår och det kära spelet (som jag inte blev alls iriterad på när jag inte kunde en enda fråga) är från 1984. Härligt! Om ni inte visste det är en vattengrav i ett långdistanslopp 367 cm och Marc o Polo var den europé som var borgmästare i Kina på 1200-talet. Då vet ni det;)

Fanny Queen Of Heart


Hittade en annan bloggare med samma hundras som mig, inte så vanligt:)

Idag blev inget som tänkt. Det blev inget ebba - carin istället. Det blev ingen bio - robinson och TP med familj + farmor och farfar istället. Jag kan ju minst sagt säga att jag har viktigpettrar i min släkt. Oj oj oj. Tävlingsskallarna är det inge fel på. Dessutom kunde jag ingenting för spelet är 100 år gammalt och då är det mest tråkigt och jag känner mig korkad. Har suttit vid köksbordet en lång stund för att försöka släppa allt irriterande, men det hjälper inte så. Så trött på vissa grejer så det ryker ur öronen på mig och pappa han åker till Australien på onsdag.


Nostalgi med Robinson

Om två minuter börjar robinson! Jag älskade det när jag var lite och det gick på ettan. På trean var det ju skitdåligt.. Hoppas verkligen att det är bra, tror inte riktigt på det men jag hoppas:) Åh jag har alltid velat vara med i något som robinsson..


Min farmor och farfar har även kommit på besök ikväll. De ska till spanien och vi bor rätt bra till för övernattning.


Ha det fint!


Entré med fru carin



Sjukt sjukt sjukt mycket folk. Även extremt mycket affärer och fint. Dock tror jag att man behöver veta någorlunda vad man ska ha för där är liksom tre våningar, köer överallt och allmän kaos. Kul med några nya skoaffärer:) Där ska jag lätt handla, inte idag dock. När jag väl bestämde mig för att handla funkade inte mitt kort, ödet? Jaja, det var en trevlig efermiddag i alla fall:)


(förresten sålde de Elise-klänningarna blondinbella alltid har, pinsamt jag vet! Men de är snygga:P)


Gomorrron!


Så här pigg och glad är jag..

Nu har jag käkatt frukost, bästa som finns. Älskar frukost. Speciellt när ingen annan i familjen gått upp och det är helt tyst(förutom tv:n jag satte på!). Idag var tanken att jag skulle följa med ebba på hopptävling, vi missförstod varandra lite om tiden bara så jag ska se ifall jag hinner ut och så, men det tror jag nog. Oj, nu kommer Forest Whitaker till Ellen, måste se!!


Förresten, ikväll ska jag se Män som hatar kvinnor!


Maddemys och Liam Neeson

Nu är jag hemma från Madde:) Först fikade vi och sen var tanken att vi skulle hem och äta var för sig, men det slutade med att vi stack och handlade mat och lagade hemma hos madde. Gott blev det! Sen kollade vi på Atonement och Taken. Sjukt bra filmer båda två, taken var verkligen super. Liam Neeson är med i den och hans fru dog ju förresten i dagarna, hemskt. Hon trillade bara i skidbacken och gick hem och började må illa - åkte in till sjukhuset och dog av hjärnblödning, Fy fan.


bra skådis!!

Allt som allt var det en supermysig kväll! (synd att inte andra hälften av kvartetten kunde medverka)

14.23

Hemma från skolan nu och det är helg. Helg. Skönt. Om lite mindre än två timmar ska jag fika med madde nere på biblioteket. Ska bli mysigt: Sen ikväll ska vi nog titta på film och kommer nog carin med och kanske kajsa om hon mår bättre.

Pappa borde komma hem snart också och förresten, imorgon ska jag se "Män som hatar kvinnor"! Ska bli kul, ha velat se den länge nu trots att jag hatar mikael nyqvist och svensk film..


Fredagsbeklädnad

 

En sån äckligt söt kjol, dessutom har jag inte bestämt vilka skor jag ska ha än. Tror de vita? (min hund blev intresserad av avd jag höll på med:P)

SATC - mitt i natten

Sex and the city är i och för sig alltid bra, men sent eller mitt i natten är det extra bra. Det börjar om tjugo minuer, får nog ta och kolla.. Kom hem från dansen för typ tjugo minuter sen, sketkul:) Jobbigt är det också, känns som det börjar gå bättre. Hihi. Det känns extra bra att gå och lägga sig efter man tränat och varit nyttig.

Min far som är påväg hem från Chicago skrev ett sms till mig innan och sa att jag får tillbaka min kamera i helgen, eller jag får en ny då min gamla inte gick att laga!! Yes! Har saknat min kamera. Då, blir det nog mycket vårbilder kan ni tro.

i ren dans-anda..


Unga mödrar



Kollade lite på Unga mödrar, mamma brukar kolla på det. Jag stör mig mest på danskan så brukar undvika det, men kollade lite nu i alla fall. Shit vilken förändring det blir för en 16-17 åring att få ett barn. Jag menar ett barn. Det är ju inte bara något som varar en period utan för alltid. När man är 16 år har man ju knappt börjat leva liksom. Eller jag vet inte, vissa vill ju skaffa barn så tidigt och jag vet inte ifall jag klarat av att göra abort nu om jag blivit gravid, men jag vill verkligen inte vara så här ung och ha ett barn. Det är så stort liksom.

mårtenstorget



Mårtenstorget är ett helt mysigt torg, på våren i alla fall. Olivia och jag satt där i solen ett tag på matten, sjukt skönt och frös gjorde man inte heller. Älska våren.

Nu är jag i alla fall hemma om ni inte fattade det och tror jag ska sätta mig ute och läsa Stieg Larsson. Ha det fint:)

Torsdags-tråk-beklädnad

 

Jaja, nu måste jag cykla till bussen, kommer hem strax efter 1, hörs kanske då? Puss.

Förändring



Har landat i soffan med mamma och har gjort ungefär det jag skulle idag. Slutar tolv imorgon också och sen på kvällen ska jag dansa:) På fredag ska jag träffa mina lomma-tanter och det ska bli skitmysigt! Det var så längesen vi var allihopa. Svårt att få ihop.

På tal om det. När man går ut högstadiet säger man ju alltid att man ska hålla kontakten och att relationer inte kommer förändras, men visst fanken gör det det. De som finns kvar är de närmsta som verkligen betydde/betyder. Men, gymnasiet förändrar verkligen  en och alla gör det ofta på olika håll. När jag slutade nian grät jag som en gris och nu när jag tänker på att sluta på agardh och inte träffa min klass varje dag. Herregud, vad jag kommer gråta den dagen! Det som också är sjukt är hur snabbt det gått. 2:an är snart slut och det var ju precis vi börjde gymnasiet! När vi börjar i höst går vi sista året och bal och student ska planeras. Läskigt och skitroligt.

You're not all that!



Fan vad duktig jag känner mig nu. Har joggat! (bilden är från förra sommaren när jag,kajsa och carin var ute och seglade)

Lime



Lime är verkligen sjukt gott har jag kommit på. Har det typ i allting! Vatten, eller typ i vaniljyogurt. Hur gott är det inte liksom?

Jag är fortfarande lite hög på våren och alldeles glad. Jätteskönt! Slutade dessutom extra tidigt idag och cyklade hem från bussen med öppen jacka utan att frysa. Tror nog aldrig jag längat så mycket efter våren som detta året.

God eftermiddag!

Sanna Nielsen och onsdagsbeklädnad



Faktiskt, var det inte riktigt meningen att jag skulle titta snett nedåt som en liten rädd hundvalp. Men men. Jo, just det Sanna Nielsen. Konstigt nog kommer hon till Lomma för en konsert i "Pilängsteatern" och med det tror jag de menar den gamla aulan på min förra skola, liten sliten och rymmer inte så värst många. Grattis Sanna! Sen kostar det 220 kr! Mamma tyckte vi skulle gå dit och stötta liksom, men vad fan 220 kr för en konsert jag inte vill gå på. Någon som vill med? hahah



Ibland är det bara bra



Ibland är allt bara som man vill hoppa och skratta hela tiden, eller nja kanske inte riktigt hoppa.. Eller jo, det är det faktiskt idag. Hela dagen har bara varit så bra. Känns så jäkla skönt och faktumet att solen skiner gör typ hela alltet. Ett prov i matte C kunde inte ens förstöra min dag. Fan vad konstigt det känns att allt känns så lätt, det var längesen. Istället för att vara den pessimist jag brukar vara och tänka "jaja, det blir snart jobbigt igen" så känns det bara som att det just nu är bra och det duger fint. Säger nog inte samma sak om ett par dagar, men whatever!

Kanske hittat ett jobb också!! IIHHH!!


Steamer



Kom precis hem från fika med lilla mamma. Jättemysigt faktiskt, inte sånt som händer varje dag. Jag drack en steamer som är skummad mjölk med någon smak. Typ kanel, vanilj, hasselnöt eller mintchoklad. Drack med mintchoklad och det blev typ som varm choklad fast inte lika sött utan smakade riktig choklad. Gött!

Tisdagsbeklädnad





Svart mammaklänning - H&M
Jeans - Gina tricot (4 år gamla)
Stövlar - din sko
skärp - humana secondhand

Mamma frågade ifall jag ville ta en fika med henne efter skolan idag på bibliotekets café. Det enda i Lomma och jag har inte hunnit prova det än, så det ska bli mysigt:) Sen ska jag prata med min kära kusin på telefon, har inte pratat med henne på skitlänge och hon är då saknad kan man säga. Förmodligen åker jag till Maria och kollar på DH också!

Ha en bra dag!

Våren är här, jag svär!



Jag sitter och kisar med solen i ögonen, då är det fan vår! Yes! Vårjackan åker på idag igen, mohah. Helt sjukt, jag vaknade kvart i sju av mig själv och var Pigg! helt galet. Det känns som en skitbra dag idag. Matteprovet är väl lite si och så, men det ska ju göras det med.

Pratade om sommar och grillkvällar med Siri igår, jisses vad jag längtar. Denna sommaren ska bli så otroligt skön. Sola, bada sitta på stranden och grilla i solnedgången och uppgången för den delen;) Fast jag vill jobba också. Ska faktiskt söka ett till idag.. Wish me good luck!

"En snabbis"



Snabb uppdatering. har varit igång sedan 7 imorse och nu är jag hemma från ett helmysigt möte om "Jordens dag" som är i april. Skitmysiga människor som finner nöjje i att bygga fågelholkar. Nu hinner jag inte mer för jag har matteprov imorgon och har precis öppnat böckerna.

Hörs sen eller imorgon!

Måndagsbeklädnad



Idag har jag vårjacka och vårskor. Kommer säkert frysa rumpan av mig, men nu fan får det bli vår. Sjukt stressig dag så om inte ikväll så hörs vi imorgon. Andas in andas ut.

And I'm finnished, FINITO!



Mitt arbete om konflikten mellan Israel och Palestina är klart, lyckades skriva på endast (!) 5 sidor. Hade kunnat skriva hur mycket som helst känns det som. Skönt att den delen är klar. Nu är det matte för hela slanten dock. Imorgon börjar jag lite när jag vill då jag och Siri fått komp-ledigt för vi ska representera vår klass i ett möte efter skolan imorgon. Hmm.
 
Imorgon åker min far till USA för veckan och lämnar mig här med matte c. Hehe, nej men jag klarar det säger vi;) Han är lite min matte-guru, eller något! Lät weird.

Nytt i klädesväg

 

Jag har nog inte handlat på Gina tricot på två år, överdriver inte. Jo kanske bas-plagg och sånt. Men absolut inte som jag handlat idag, jeansshorts!! Herregud det kommer ju vara jag och halva sverige som har de i sommar. Men, jag ska göra de personliga:) Köpte även en body som jag letat efter ett tag och ett armband + sjal på hm. Kul kul:) David tvingade nämligen med mig på att cykla till obs innan då han inte kunde köra än pga av fest igår. Men, det var trevligt!

Filippa K



Älska dessa fotona från Filippa K? Sjukt enormt fina bilder och synn att man inte ser hela hennes klänning(?) för den ser grymt fin ut. Får sommarkänsla när jag ser bilderna. Hans stil är också så jävla snygg, hatt alltså. Jag ska köpa mig en hatt, fast jag vill ha en cremefärgat med svart band.

Nej, tillbaka till pluggandet!

Söndag - arbetardag?


Tog jag för typ två år sedan nere i hamnen.

Då var det veckans sista dag och jag ursäktar mitt arga inläggigårkväll, fast jag står i och för sig för vad jag skrev. Men men, idag bli det helt sjukt mycket plugg som står på dagsordningen, matteprov och samhällsuppsats. Hmm. Väldigt mycket att göra faktiskt.

En typisk pluggsöndag med andra ord, hoppas ni får en skönare söndag;) Ha de fint!

Religiontankar på en lördagkväll

Jag försöker verkligen tona ner mina känslor om religion och faktumet att jag tvivlar på folks intelligens när de uttalar sig om sin religion. Självklart är det ofta extremfall som triggar igång detta, typ israel - palestina som exempel. Jag blir så extremt irriterad och förstår inte hur en jävla människa kan referera till Gud, eller Allah eller vem fan det nu är, när det gäller politik eller till och med människoliv. Är man trogen till sin religion säger man ju aldrig emot uttalanden om att det är vad Gud vill eller när de citerar från koranen, bibeln you name it.

Som sagt har jag försökt visa att jag verkligen tycker det är okej att folk är troende. Självklart är det okej, jag är inte en av de som ska "frälsa" hela världen med det jag tror, men jag kommer aldrig förstå grejen med att vara troende. 90 % av religion leder till skit så som död och sjukdomar. Död - Jihad. Död/sjukdomar - då preventinmedel är en synd.

Läs detta nedan, snälla:

Artikel 7: "Domedagen kommer inte förrän muslimerna bekämpar judarna (dödar judarna), när juden gömmer sig bakom stenar och träd stenarna och träden ska säga O Muslimer , o Abdulla, det är en jude bakom mig, kom och döda honom".

Artikel 8: "Allah är dess mål, Profeten dess föredöme, Koranen dess konstitution. Jihad är dess väg och döden för Allahs sak är den mest upphöjda av dess önskningar."

Fan vad jag tycker det är skit. Det är så jävla pretantiöst med religion och kommer aldrig komma överens med den verkliga världsbilden. naivt. Likaså inlägget jag skrev tidigare om den gravida 9-åringen..

Nej., nu ska jag släppa dessa tankar. Får läsa en elle-tidning eller något;)


Melodifestival och karlskronitiska

Då var det dags igen, årets melodifestival är igång. Sitter i soffan med min familj plus två vänner till familjen från karlskrona. Så, blekingskan och karlskronitiskan är i full gång! Härligt, minst sagt!



Vem vinner i år tro?


Ha en fin kväll allihopa:)

Oöppnad spa-present

 
                                                                                         hahha, vinnaren = jag

Upptäckte att mamma inte öppnat min spa-present jag gav henne för typ 2 år sedan så jag provade! Va typ en slags olja man hällde i badet, emuolja och en body lotion. Har badat i den oljan nu och det luktade skitgott plus att man blev helt mjuk! Ska smörja in mig med lotion också.

Det var hur kul som helst att träffa Kevin (förra häst), vi galopperade och skuttade runt precis som förr. Det syns att han trivs i sitt nya stall och med sin nya ägare. Supersöt tjej.

Lunch update

Om 5 minuter ska jag åka till Flädie som det heter där min förra häst står. Lite pirrigt nästan. Jag och den nya ägaren ska rida ut och jag ska väl ha mitt lilla oskyldiga förhör för att se hur det går;)

Måste säga jag är jäkligt stolt just nu för jag har hunnit jogga+dansa, plugga och äta lunch och än är nara kl 12.48. Bra jobbat va? Nej, nu måste jag åka, oj oj oj. Hör av mig sen, puss.


Ni lyser verkligen upp varandra



Detta är min förra ponny som jag ägde mellan 2004-09-2007-02. Han heter Just Kevin:) Jag ska nämligen hälsa på honom idag, har saknat honom. Hoppas att han trivs. Hoppas han tycker om henne bättre än han tyckte om mig, för då är det bra. Ni vet ibland hur man kan få ett så speciellt band med ett djur? Det hade jag med honom. Han var som min lillebror som alltid ville reta mig men ändå så snäll. Jag och han fick mycket kommentarer för att många tyckte vi passade bra ihop och min favoritkommentar kom från en 40-årig kvinna som sa,

 - Ni lyser verkligen upp varandra.

Ni kan ju tänka er hur glad man blev och ni kan ju tänka er hur ledsen jag var när jag sålde honom. Min älskade ponny, gud vad jag saknat honom.



Kladdkaka



Nu har den åkt in i ugnen och börjar se äckligt god ut. Nu ska jag kolla vidare på "Grillat"!

Ebbas skafferi

 

Har spenderat eftermiddagen på Ebbas skafferi med Linéa, var sjukt mysigt. Det fiket är verkligen ett av Lunds bästa. Att träffa Linea var efterlängtat och jättemysigt!


Ikväll ska jag nog bara vara hemma, hade planerat det för att jag trodde några skulle komma hit (vänner till familjen), men tydligen kommer de först imorgon. Jaja, trevlig hemmakväll är aldrig fel.

Vad hittas på denna fredag då?

Puss!

Fredagsbeklädnad









randigt linne - 35 kr, myrorna
stickad kofta - mq, pris?
chinos - H&M, typ 249 kr
skor - skopunkten, 99 kr

Det randiga linnet är egentligen så jävla snyggt och jag ska missbruka det så mycket i sommar! Nu är det dock för kallt för att det snygga ska få synas. Nu syns bara "randigheten" vilket får duga för idag. Hörs sen!

Latinstreet

 

Nu är jag hemma från dansen och det var kuligt som vanligt:) Ska träna träna träna tills nästa gång så man kommer in i beaten liksom. Snabbt går det ska jag säga. Jätteduktig lärare dock! Har saknat att dansa och nu när jag gör det igen känns det skönt och mest skitkul. Blir så jädrans glad av att dansa. Är jag på dåligt humör och jag börjar dansa så som jag lär mig nu går det bara inte att vara sur. Leendet kommer bara jag tänker på det. I love it!

Läste på en tjejs blogg som kommenterade mitt Shopaholic-inlägg, hon tittar också på MTV:s americas best danscrew och det är så sjukt häftigt. Typ som att de "stomp to the yard" eller "You got served" - sjukt bra filmer förresten!

Min mamma



Detta är min absoluta favoritbild på min mamma. Den är typ från 80-talet. Ser ut som den är från någon gammal film eller något. Fin.
Tio över åtta hoppar jag på bussen till Malmö för att dansa, så vi hörs imorgon! ♥

Föreläsningar och te

Hemma från en skoldag med en mattelektion och två föreläsningar. Det var ändå rätt intressant men gud vad trött jag var! Mina ögon kändes skittunga och ni vet när man är så trött så att ögonen bara stängs? Har ni tänkt på hur dum man ser ut då, försöker att spänt hålla de uppe men när ögonlocken väger 2 ton är det ganska svårt? Jag kände i alla fall att jag såg skitrolig ut. hah.



Nu ska jag dricka klart min kopp te för fy tusan så kallt det har varit idag. Jag trodde det skulle bli vår! Hallå?

Torsdags beklädnad







Fett dåliga bilder jag vet, men men.

Håliga jeans - tiger 100kr
t-shirt - H&M 49.50
kofta - United colors of benetton 180 kr (2-hand, skulle aldrig handla av de i affär!)
skor - din sko, gamla

Confessions of a shopaholoc



Började kolla på Confessions of a Shopaholic innan jag stack till Maria. Den var precis som jag trodde, ganska mysig och halvrolig men lätt att förutspå. Fast det kan vara trevligt ibland. Den ska jag i alla fall kolla klart på nu tänkte jag!

Förresten var det skitmysigt hos Maria, vi pratade om sjuka grejer och skrattade precis som de gamla goda tiderna igen. Saknat. Hahah, vi pratade om allt från äckliga varbölder till munksex. Hon berättade att hon kände en som bodde granne med ett munkkloster och en dag i månaden kom en buss dit, full med nunnor och Gud vet vad (bokstavligt) vad de gör!

Ellos skor



Rätt snygga ändå? Right? Från ellos och kostar 449. Dessutom har jag 50% rabatt vilket blir 225 spänn att betala. Fast deras kvalitet är ju inte känd för att vara den bästa.. Hmm.

Men tänk dessa i vår till ett par slitna jeans/shorts.



Promenad och Prinsen

 

Gick en promenad med Carin när jag kom hem från skolan. Som vanligt gick vi i alnarpsparken och ja, det är i alnarp vår lille prins nu studerar. Haha, vi i klassen har haft många tankar och ideer hur vi ska förföra honom. Tänk att kunna säga att man varit med prinsen. Coolt!

Dagen gick antar jag. Var rätt neutral i skolan och sen ikväll ska jag till Maria vilket ska bli mysigt. Där behöver jag inte bry mig om jag somnar på soffan eller stör. Skönt. Hörs sen!

Onsdagsbeklädnad





Nu när jag fick lite pep-kommentar och lite kläder på mig känns det lite bättre. Har hunnit träna också, det gjorde allt bättre. Mitt nya mission är att bli vig (något som jag aldrig varit). De som känner mig sen länge skrattar nog, har aldrig kunnat hjula, nå mina fötter eller ja, knappt ta på strumporna utan att halvt ta livet av mig och alla runt omkring. Men, nu stretchar jag typ hela tiden och märker redan lite lite skillnad. Nu känns allt mycket bättre. Ibland är det bra att ha en blogg!

Ha det fint, hörs sen:)

Hemmaförmiddag

Idag känns allt så jävla meningslöst. Jag ska gå till skolan för att ha lektion kl 1 istället. Jag pallade verkligen inte gå till skolan nu. Jag hade bara blivit irriterad på allt onödigt tjafs och inkompetenta lärare. Jävla skitmorgon då. Orkar inte tänka på det mer. Nej. nu släpper jag denna dåliga morgon.


inte bild från nu, ser inte riktigt lika glad ut.

Bäd day

Jag är på skitdåligt humör. Jag orkar inte gå till skolan! Blääh vad irriterad jag är. Åhhhh. Fan då. Jaja, hörs sen antar jag.

Brugdhajen

 
 

Denna hajen är utrotningshotad på grund av hård förföljelse. Alltså vi dödar den för att få ut tranet som vi använder vid tillverkning av kosmetika m.m.


Jag rippade jeansen

 


Först tog jag mammas rivjärn (hehe) och "slipade" liksom hål för att få de att se slitna ut. Sen sökte jag på youtube (finns allt!) och där klippte de bara hål där de ville, rev lite i kanterna och sen tvättade de. Jag har tvättat mina nu och hålen blev mycket snyggare, får dock tvätta de igen för att jag blev inte riktigt nöjd med hålen och rev lite till innan..

Jeansen är förresten Tiger och jag fyndade de för 100 kr på ett outlet förra sommaren. Grattis till mig:)

Godermorgon

Hej och godmorgon! Hoppas alla har haft en bra dag hittills, min har varit superskön. Nu har jag satt mig för att plugga och det är faktsikt riktig intressant. Läser om Israel-palestina konflikten. Just nu läser jag en bok om Hamas. Oj oj oj. Min kamera är på lagning, får inte den för än typ om nästan två veckor - känner mig lite handikapad.





Har bestämt mig för att jag ska få skitmycket gjort idag så jag antar vi hörs senare:) Ha det fint!

Förresten ska jag lägga in en bild sen på mina jeans jag har rippat, har tvättat de nu så hålen har blivit ännu snyggare!

Religion

Hörde precis detta på radio:

"Två läkare i Brasilien har blivit bannlysta av en präst för att ha utfört abort på en 9-åring som väntade tvillingar. Flickans styvpappa hade våldtagit och gjort henne gravid och trots det är mamman bannlyst tillsammans med läkarna, inte styvpappan."

Hur kan vuxna människor ta ett beslut att bannlysa människor som gjort abbort på en 9-årig flicka som väntade tvillingar, MED SIN STYVFAR! Jag kan inte på någon nivå förstå hur någon religion kan ha någon "regel" som säger att detta är rätt. Denna galenskap är skapad av människan, referera för fan inte till någon Gud. Jag förstår verkligen inte.

Detta gör mig så jävla förbannad. Fy fan för sånna äckliga människor.

Eftermiddagsslapp

Se hela bilden


Landade i min alldeles för sköna säng efter lite plugg, prat med olivia och dans. Såg att How I met your mother var på. Mysigt. Jag gillar det programmet. Gör ingenting om man missar avsnitt, kan alltid kolla på det. Grymt skönt att vara ledig idag OCH imorgon:) Ikväll ska jag se på agardh-spexet. Hoppas det är bra:)

Hoppas ni får en bra måndag ♥ (känner mig lite kärleksfull idag, vädret kanske?)

Lunchtime!



wokade grönsaker i soya och annat. Fan vad gott det är!

Top shop: beachwear

     
   


Allt kommer ifrån Topshop! Snyggt va? Den klänningen fastnade jag verkligen för.

Wipeout!

Nu börjar Wipeout snart! Programmet för alla skadeglada, typ jag!!..

  
Jag kommer verkligen skratta ihjäl mig!

Grease 2

         

Gick ner i källaren med mina rosa snobben-pjbyxor och satte på Grease 2, haha underbar film. Den är ju inte bra för fem öre, men underhållande! Michelle Pfeiffer är så ung med, kul och se.

"doesn't even know what a pistol is!"

Topshop vip-kväll

 

Vip och vip, men jag får 20 % den 26 mars mellan 20-22.00! Trevligt! Har varit där innan på sånna kvällar och det blir ju lite rabatt i alla fall. Kanske en bikini? Har funderat på att köpa där.. De har sjukt snygga faktiskt. Skorna ska vi inte tala om, så extremt snygga har de. Dyra dock:(

Någon mer som ska dit?


svar till Linea: Jag får ta med mig en till så du kan bli min gäst liksom;) Puss<3

små negrar i sanden

Detta är verkligen en bra söndag. Är nämligen ledig måndag och tisdag! Precis vad man behöver:)

Snart ska jag cykla ut till en hästtävling som pågår idag i Lomma, ska ju hjälpa Elli när hon tävlar. Roligt! Dock kommer det vara skitkallt så jag ska typ ha hundra lager kläder på mig.. Mitt halsont är nästan helt borta förresten!! Jeej!

kommer se ut så här sen!

NI HAR VÄL HÖRT ATT BONO (U2) SJUNGER PÅ BREDASTE SKÅNSKAN: SMÅ NEGRAR I SANDEN?


mittbena med utekväll


kanske inte den mest smickrande bilden, men jag tror jag gillar mittbenan?

Så nördig jag har sett ut med min mittbena, men jag gillar det:) Haha. Men, är nu hemma från en mysig middag med 8 fagra damer. Blev lyckat till slu efter lite strul med allergi och pengar på vägen. Men men, jag tyckte det var skitgott i alla fall! Var wokat och massa gott. Visst är wokat gott?

Skulle egentligen ha beställt in varsin efterrätt med sprutande tomtebloss, men ingen ville ha efterrätt! Haha, men det slutade med att vi tände de ute på gatan och sjöng där:) Mysigt. Nu ska jag äta frukt, blev sjukt sugen!

God natt
, hoppas ni har haft en fin kväll!

ETHAN HAWKE

 
 

HAHAHHAHAHHA! Jag gjorde ett sånt här test och skickade in en bild på mig för att se vilken kändis jag var lik. Jag var lik Melinda clarke, Heidi klum (i wish!) till 72% och sen Ethan Hawke 80 fucking procent!

Brolle goes hönan agda

Agda skämdes och grät och tjöt
var gång tuppen en fjäder snöt
Och en dag blev det för mycket
agda skvek för det inre trycket
för sorgen och kärlekskvalen
Och nästa gång han kom blev Agda galen
och hon skrek ut i falsett
"Hörru du din jävla sprätt!"
(sa hon)

"Nu vill jag ha ett ärligt svar
varför du mina fjädrar tar
Varför nobbar du mig i ett kör
det du med de andra hönsen gör?"
Tuppen svarade smått generat;
"Du, jag älskar dig passionerat,
allt du ber om det ska du få
- Men jag vill ha dig naken då"



Fint tycker jag:P lilla hönan agda.

två födelsedagar och ett fiasko(?)

Mamma och pappa sitter och gör melodikrysset och jag skulle bra gärna vilja veta vad medelåldern på det är. Kommenaren till när de inte kan svaret blir,
- men ni har ju i alla fall hälsan kvar.

Sitter och pratar lite med pappa också om NY. Jag har bestämt att jag ska åka dit i slutet av sommaren när jag har jobbat ihop pengar. Fy fan vad kul det ska bli! Jag ska åka alltså. Siri snackade om att hon ville också:) Alla är så välkomna! Pappas kompis Ingvar hittade en biljett till påsk på 5500 kr tur och retur. Det är ju absolut okej, sen ska man bara hitta ett billigt boende också.


ni anar inte hur mycket jag vill dit. Om jag inte ska bo där permanent senare i livet så ska jag i alla fall bo där ett tag, definitivt.

citerar Niklas Whalgren

-Vad är det bästa du bär med dig från let's dance?
Whalgren svarar;
-Laila.

Det var fint sagt herr Whalgren och det får avsluta kvällen, god natt.

omsytt linne


helt vanligt, tråkigt vitt herrlinne från H&M sydde jag om..



..till detta! Blev supernöjd och ska nog göra de i andra roliga färger också! Sydde på en liten rosett också.


... en snygg BH ska jag ha under också..

Snyggt med sådära midjekort linne tycker jag:) Såg en som hade det för ett tag sen och blev lite kär. Fint när det är stort i armarna också.

Shopping


jag rippade mina jeans lite mer imorse. Blev ganska fint:) 

   
randigt linne (myrorna) - 35 kr    stor t-shirt (myrorna) - 65 kr
   
tshirt (gina tricot) - 129    skärp (humana 2-hand) - 25 kr


Nu har jag fått shoppa lite, mestadels 2-hand och herre min gud vad myrorna fått in mycket fint! Hittade tom ett par snygga Acne-jeans för 250 kr. Dock var de tyvärr för små för mig. Rekomenderas! Köpte även ett stort herr-linne jag ska experimentera med och ett par vanliga gråa strumpbyxor.

Bokade även bord på en mysig restaurang jag hittade till födelsedagsmiddagen imorgon. Ska bli supermysigt!

Bata bata - latin fresh

..det är låten vi dansar till:) Inte min musiksmak, men asrolig att dansa till! Har lärt mig några bas-salsasteg och lite annat kul. Har precis vaknat (av mig själv) och ska nog ligga och läsa lite nu tror jag, jag och min onda hals. Är ju ledig förresten, om ni inte fattade det;)

Pappa berättade nyss att han ska till malmö efter lunch och klippa sig, kanske följer med och kollar in den mexikanska restaurangen jag funderar att boka på imorgon när vi ska fira Linn och Siri. Jag menar, hur gott är det inte med mexikansk mat? Åh, vad gott det är.

just det..

Jordgubbe

 
jag ser verkligen ut så här när jag käkar jord-gubbar...

Och vad tänker vi på? Jo, SOMMAR!! Vad glad jag blev när jag hittade jordgubbar i kylen. Längtar längtar längtar till sommaren. Ikväll ska jag förresten dansa! Woho! Jag och min onda hals i och för sig..:(

min arma hals

*gråter*

Jag har ont i min hals. Känner mig gnällig. Men, vet ni vad? Jag är ledig imorgon, på måndag och tisdag!! Förstår ni att det blir 5 dagars ledigt! Helt galet:) Nu ska jag gå och se ifall jag hittar något kul att ha på mig idag, lägger nog ut en bild som om jag hinner.. Puss!






Min kamera var urladdad så fick ta med den kassa på datorn,

vit t-shirt - Lindex, typ 70 kr rea
grå kofta - 2-hand i berlin (GAP), 180 kr
jeans - sheap monday, 400 kr
skor - din sko, 450 (snyggare än vad de ser ut på bilden, lovar!)

Olivias byxor



Hur snygga är inte olivias byxor? Längden syns dock inte, de är korta (inte capri!) vilket är sjukt snyggast. Cred till henne.

I alla fall är två söta flikkor här och syr och håller på. Jag ska börja plugga nu medans de käkar paj, haha. Vi hörs sen kanske? Ha en fin onsdag, det ska jag ha!

onsdagsbeklädnad

  
  

nu är allt klar utom håret. lät som jag stylar mitt hår värsta mycket varje morgon, men jag menar att föna det. Japp. Skittråkiga kläder idag, men så är det ibland, var längesen jag hade dessa byxorna dock. Trevligt. Hörs i eftermiddag. då är nog förresten Olivia och Sofia med mig.

Puss haj!



visst ser det ut som vår när man tittar ut genom mitt fönster?

M & B

Kom precis hem från Maria och Benny. Vi kollade på Den rätte för Rosing och Desperate housewifes, såklart. Benny försökte ett tag att låtsas att han tyckte DH var töntigt och tjejigt, men ni kan han inte dölja det längre! Haaha, eller något.

Nu är jag riktigt trött och ska sova, god natt.

Mystiska sms

Från kl 11 till typ halv två fick jag sms från ett okänt nummer. Personen skrev en massa konstiga saker och vissa grejer om mig så jag förstod att de kände mig. De skrev att de var "mitt samvete". Det var också vad jag sparade numret som i min mobil, ahah:P Efter många sjuka sms så slutade det med "min kompis är också söt, men hon är negerbullefärg" och då förstod jag att det var Anita! Hahaha, fan vad jag har garvat åt detta idag. Du förgyllde min mobil-dag!



Men, erkänn att det är roligt att få sms från okända nummer eller de som skickat fel! Jag har en gång fått ett sms där det stod:

Hej vännen! Jag ska iväg idag ju så du hämtar ungarna vid tre väl? Hörs sen, kram Eva!

Fenomenet "sms" är så otroligt roligt.

Schuulaa


Sitter i datasalen med nikelaous och olivioaus. De försöker studera, går inge vidare.. Jag hittade förresten världens gorgeousa linne på Esposito, det var blått och svart randigt och var så där stort i sidorna, skitsnyggt! 200 kr kostade det. Får se om jag ska ha det eller med en annan färg om jag hittar det någon annan stans. 

Hörs sen!

07.49



Vad är en morgon utan matamatik? Matte C dessutom. Tänk å räkna typ Matte P, fatta grym man är då. Typ lösa Fermats gåta i vaggan, MED ögonbindel.

Jesus, lämna mina ägg ifred?



Hade jag varit religiös hade jag sagt jag upplevt en "nära-gud-upplevelse" eller vad man nu vill kalla det. Stekpannan jag ställt i blöt med fräscha egg-rester (äckligt, jag vet) innan hade blivit ren som ett kors i mitten. Lite weird, men en komisk slump om du frågar mig. Som allt annat.

Jag har läst om folk som sagt att de sett gud i sina pannkakor och en i sin grape-frukt. Kan man annat än skratta?

Prinsessan på ärten


Skojja om jag gillar min nya säng?

Goosh, ni anar inte hur skön den är. Knappt så jag vill gå upp fast jag ska ta bussen om 50 minuter in till Lund och gå på bio med fia. Ska bli supermysigt. Längesen jag gjorde något med henne. Hörs sen då?:)

Bed(time stories)

Idag kommer min säng! Om en dryg timme för att vara mer exakt! Jag ska vara hemma när den kommer sen sticker jag till skolan. Gud vad jag ska sova sen.

Förresten ikväll (18.10) ska jag och sofia se Bedtime stories med Adam Sandler! Den verkar mysig tycker jag plus att jag gillar herr Sandler.


tänk så började det regna sådär

ny bloggdesign



Gud vad rosa det blir! Det roliga är att jag inte är en speciellt rosa pesron. Men men, det blev ganska fint ändå tycker jag. Nu ska jag se ifall det börjar någon film.

God natt

Jag drömmer..

bild tagen av bror min


..tillbaka till st:marteen. Fast jag drömmer lite om sommaren också, denna sommaren. Fan vad bra den ska bli. Längtar tills jag madde, kajsa och carin ska ner till stranden och sola och bada som vi alltid gör. Gud vad jag längtar! Det är ju faktiskt mars och det equals nästan vår vilket equals nästan sommar som equals UNDERBART!

Fckng Mars!

Härligt. Härligt. Ett seg närmre värmen när den äckliga februari och januari är över. Idag ska jag studdedera. Jippi. Fast det är rätt intressant dock, israel-palestina konflikten.

Jag råkade sätta på ett Gosspi Girl-avsnitt till nu.... Wops

.
                                                          Gott med frukost..


Grattils Linn på 18 års dagen!

låt den rätte komma in

Nu har jag hunnit byta till pj, lägga mig i soffa och sätta på ett nytt Gossip girl-avsnitt. Bra jobbat. Det var supermysigt hos carin. Vi babblade på och skrattade som vanligt och sen kollade vi på "låt den rätte komma in" som enligt mig var en otroligt bra film för att vara svensk. Nej, jag gillade den faktiskt, fast jag har ju inte läst boken..


nu ska jag dricka Kamomille-te som tydligen är lugnande. Kanske jag sover lite bättre då? Fast jag har sovit bättre sen jag har sovit i källaren i min brors säng (han åker skidor)..


RSS 2.0