aldrig mer 2008

Jahapp, då var det sista dagen nu då. Känns rätt bra att 2008 är slut måste jag säga. Ska först till Carin och käka ikväll sen in till Lund på fest, ska bli asskul:) Men, nu måste jag städa en himla massa men tanke på att david ska ha hit hans polare ikväll och det kan ju hända att de råkar gå in på mitt rum, då vill jag inte att det ska ligga bh:ar och trosor framme för de att titta på. Tack slut.

 - God morgon.


köper en ny idag tror jag..

film



Såg precis Breakfast at Tiffany´s. Pinsamt nog har jag bara sett delar av denna filmen innan och jag som alltid tvingar alla andra att se alla de filmer som man bara ska se. Men, nu har jag sett den och den var helt underbar. Sjukt bra. Kolla bara kläderna i filmen, det är så snyggt! Sjukt bra gjord också för att vara lite äldre. Nej, väldigt bra film. Dock bestämde jag mig för att jag någongång ska räkna alla cigaretter i den. Dem var många kan jag lova. Audrey Heupburn var väldigt bra i denna filmen. Rekommenderas verkligen, för den finns ju med på den där "filmer-man-måste-se"-listan, right? Någongång ska jag skriva en lista på filmer man måste ha sett, ren allmänbildning ju. Dock kommer den bli låååång.

flytta in i min garderob?


tisdag

  • Städa
  • Skriva en engelska-uppsats
  • Skriva en uppsats om geometrins historia
  • Träffa sofia ♥

Det är vad jag ska göra idag, ganska mycket om ni frågar mig en jullovsdag. Men men. Klockan är snart tolv så det är väl bara att sätta igång.. Åhhh. Nej, nu börjar jag. Nu. Okej, på riktigt nu, nu går jag.

 - God lunch.

                                                            
                                                               10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2..


vi hade inte tur med bion

Innan skulle jag in till Lund för att träffa Olivia, fika och så. När jag står och väntar på henne vid tåget kommer en skrattande Linnéa travandes som skulle fika med fia:) Så, vi fikade alla fyra och sen gick alla utom sofia på bio. Vi såg, "vi hade i alla fall tur med vädret - igen". Det var den absolut sämsta svenska filmen som gjorts på länge! Det enda som gjorde den värd att se var en pojkvän som var helt sjuk i huvudet. Han var kul, ingen annan!

Ja, det var väl min kväll summerat. Imorgon ska jag träffa sofia och sen måste jag plugga. Kanske träffa maria också:) Jag rekomenderar med andra ord inte filmen förresten.

 - God kväll.

                                                                    


nyår

Så va det ju det dära nyårsfirandet! Planerna går fram och tillbaka men jag står kvar vid att detta ska bli historiens nyår. Antingen liggandes på en filt på en åker och kolla på stjärnorna med carin samtidigt som vi tömmer en champagneflaska eller värsta festen! Hahah, planerna är varierade som ni ser. Men, det blir nog skitbra tror jag. För en gång skull är jag optimistisk.

Ikväll blir det skumparty i Lund om det finns biljetter. Jag ska inte ljuga och säga att jag är sjukt laddad och blir skitledsen om biljetterna är slut, men det blir bra hur som.

Lovar att nyår slutar med att jag och carin sitter och käkar chili con carne och kollar på stjärnorna! HAHHAA

 - God eftermiddag.

10.20

Vaknade precis av att en kvinna ringde och ville ha min pappas nummer. När jag frågade vem hon var sa hon att hon var från hans kreditkortsföretag eller något. Jag gav henne mammas nummer i alla fall. Kändes lite mysko.

Idag ska jag försöka tvinga mig själv att plugga det jag ignorerat hela lovet. Kanske att vi går ut i Lund ikväll på någon klubb som hette Red Light och enligt fia finns det skum! Hahha, lite skeptisk? Men, det blir nog bra hur som. 

 - God morgon.

                                                                  

01.48


"Ibland vill man bara försvinna som N.Y sjätte distrikt."

olivia

                                                             
                                                       Linnea(fot!) och Olivia på väg till Berlin.

Handlade inget på nova, istället sprang jag över alldeles för trafikerade vägar med olivia och åt mozarella sticks på MAX. Nu har vi lagat stark mat och kollar på Shakespeare in love (på dvd). Mysigt:)

Nu har jag föresten laddat ner hela första säsongen av 90210! Hahaha

 - God kväll svinkallt.

nova lund



Nu ska jag till nova med olivia och kolla in rean!

 - God eftermiddag,

2009

Ligger i soffan med mina rostade mackor och kom och tänka på att det snart blir nytt år. Detta året har verkligen gått skitfort. Vad har jag hunnit med då? Väldigt mycket och väldigt lite kan man väl säga. Vunnit många helt otroliga vänner och förlorat en. Varit i berlin, London, Dublin och Les 2 Alps. En kortvarig sommarflört. Sagt upp mig från mitt första jobb. Varit nära på att förlora de jag bryr mig mest om. Äcklig fylla. Roliga fester. Mindre roliga fester. Bråk med familj. Sköna familjekvällar(singular?). Gråtit. Skrikit. Skrattat så jag gråtit. Skrattat så jag skrikit. Året har inte varit ett dåligt år, ganska bra tror jag. Sommaren var bra, konsekvenserna var inte bra. Delar var bra, andra delar inte. Men, det är väl så det är.

Det är ganska roligt att en vanlig kväll, natt kan ge så mycket hopp och lycka om förändringar och förbättringar till det nya året. Jag är inte en tjej som håller på med nyårslöften, så än så länge har jag inga löften i åtanke men det kanske kommer. Kanske att jag ska våga tycka om någon på riktigt igen? Fast jag känner inget riktigt behov av det, äh jag vet inte. Men, på något vis känner jag att det kommer att bli ett sjukt bra år! Jag menar, jag börjar året med att åka till västindien, sen kommer min favoritlärare tillbaka i skolan, vi tjajjor har planer till barcelona och grekland, jag fyller 18 (!!!), jag börjar mitt sista år på gymnasiet, många andra fyller 18 och ja, förhoppningsvis en massa oväntat! Jag vill bli så lycklig så jag börjar gråta, det saknar jag. Jag tror på att livet blir vad man gör det till så jag får helt enkelt göra nästa år till ett sjukt bra år. Startar onsdagnatt då fyrverkerierna pryder himlen.

 - God kväll.

                                    
                                                         Berlinmuren, "Dancing to freedom" - ligger mycket i det.

carin och rostade mackor

Om några minuter ska jag hoppa på rosa faran och cykla till carin. Vi ska gå en promenad och sen får jag se om jag åker hem eller inte. Det jag vet är att ikväll ska jag äta massvis med rostade mackor till kvällsmat, sjukt sugen. Blev alldeles hungrig nu när jag bara tänkte på det. Jag menar, titta så gott det ser ut:

                                                              

Föresten så var min kamera bara ett hopplöst fall utan försäkring.

 - God kväll.

NetonNet

Nu ska david köra mig och min söndriga kamera till NetonNet för att se om de kan göra något åt det eller vad som händer. Hoppas på att få en helt ny, men det lär ju inte hända med tanke på att den inte är försäkrad eller så.. Men men, wish me luck!

Sänder en hälsning till madde, hoppas att du får det skitbra i Norge med alla glada människor som bara finns där!! Puss på dig 

- God eftermiddag. 

hemfärd

Ögonen är uppenbarligen öppna och vakna men jag ´känner mig inte så jäkla vaken måste jag säga. Om ett par timmar blir det hemfärd och vet ni? Jag och min bror kommer att vara ensamma i nästan en vecka! Gud så skönt det ska bli. Det som ska göras när jag kommer hem är att ha en pluggdag (bajs!), träffa fia, träffa olivia och självklart träffa carin.

Det bäst av allt nämnde jag inte! Jag ska ju fira historiens nyår också!! Den är inte jätteplanerad än så länge men jag ska vara med carin och först ska vi in på middag/förfest i Lund och sen kanske vi stannar där eller åker till köpenhamn eller ja, vem vet! David snackade om ett ställe i dk "Club Inn" där det kostade 150 kr att gå in och sen var spriten gratis, aldrig fel aldrig fel.

 - God morgon.


sista kvällen

Då var jag hemma igen. Har ont i magen, tror det är från all penicilin jag proppat i mig senaste veckan. Men,  nu ska jag inte ta fler, för denna gången i alla fall. Usch. Nu är det bara stackars Carin som ska bli frisk. Åker hem imorgon föresten, David skulle tydligen åka imorgon och jag har inte mycket att säga till om när det är han som håller i ratten.

Det var trevligt hos farmor och farfar, fick presentkort på både H&M och MQ - det ska handlas upp! Har även skrattat mycket ikväll, vi spelade ordspel och många lögner och påhittadeord ledde till garv. "Garv" är ett rätt roligt ord, är det skånskt tro?

 - God natt.

farmor & farfar

Nu ska jag iväg till farmor och farfar och käka middag, byta julklappar och kanske spela rappakalja? Min farbror och hans fästmö är också där, så det ska bli trevligt att träffa de också:) Blir inte så ofta.

 - Ha en trevlig kväll!

                                  
                                                                                  Nya tröjan.

rea-fynd(?)

    

  

Detta blev det på rean, kostade totalt 218. Det första linnet är typ oversize, ska ha det till mina jeansshorts på semestern jag åker på om EN VECKA!

 - God eftermiddag.

realiserat

Nu ska jag, david och ellen snart bege oss av in till staden för att kolla in mellandagsrean. Uppe med tuppen är vi också, en sjukt fin morgon måste jag säga. Solen skiner och det är faktiskt is på havet. Ellen lyckades föresten muntra upp mig igår, bra gjort!

 - Morgonstund har guld i mun.

blä.



Denna kameran köpte jag för snart en månad sen och jag verkligen älskar den. vet ni vad jag gjorde i eftermiddags? Den gled ur min klumpiga hand och landade på asfalten. Jag skrek och grät över min älskade kamera, seriöst jag gjorde det!! Är fortfarande butter. Har inte sagt ett ord på tre timmar, fan fan fan - så känns det. Betalat den själv och allt, får se hur jag löser detta. 

Det som gör att jag inte redan har gått och lagt mig är att min kusin kommer om ett par timmar, just nu ser jag inte fram emot något, men det ska skönt att hon kommer och muntrar upp mig. 

 - God kväll.

boken

                                                                    
                                                                                Killen är ett geni.

Igår tog boken slut. Jag läser aldrig, jag hatar att läsa men, denna boken är något annat. Den är så otroligt bra, helt fulländad(!). Den går inte att beskriva faktiskt, man kan liksom inte svar på frågan "vad handlar den om". Eller man kan, men då kommer den låta lite som alla andra böcker och det är en sak den definitivt inte är. Jonathan Safran Foe har skrivit en bok till, Allt är upplyst tror jag den heter. Ska läsa den också.

Jag vet att utdraget ur boken nedan är långt, men läs läs läs! Kommer inte ångra er..

Nästa morgon sa jag till mamma att jag inte kunde gå till skolan igen. Hon frågade vad det var för fel. Jag sa, "samma saker som alltid är fel". "Är du sjuk?". "Jag är ledsen". "På grund av pappa?" "På grund av allting." Hon satte sig brevid mig på sängen, fast jag visste att hon hade bråttom. "Vad är allting?" Jag började räkna på fingrarna: "Kött- och mjölkprodukterna i vårt kylskåp, slagsmål, bilolyckor, Larry -" "Vem är Larry?" "den hemlöse killen utanför Naturhistoriska museet som alltid säger "jag lovar att det är till mat" när han ber om pengar." Hon vände sig om och jag drog upp blixtlåset i hennes klänning medan jag fortsatte min uppräkning. "Att ingen vet vem Larry är fast han står där nästan jämt, att buckminister bara sover och äter och går på toa och inte har något raison d'etre, den lilla fula killen utan hals som river biljetter på IMAX-biografen, att solen kommer att expoldera en dag, att jag får åtminstone en sak som jag redan har varje gång jag fyller år, att fattiga människor blir feta därför de äter skräpmat därför att den är billigare.." Sedan tog fingrarna slut, men jag var bara i början på min lista, och jag ville att den skulle vara lång för jag visste att hon inte skulle gå så länge jag höll på.."..tama djur, att jah har ett tamt djur, mardrömmar, Microsoft Windows, gamla människor som sitter ensamma hela dagarna för att ingen bryr sig om att komma och hälsa på dem och som skäms för att be folk om att komma och besöka dem, hemligheter, telefoner med nummerskivor, att kinesiska servitriser alltid ler fast det inte har hänt något roligt eller glatt, och också att kineser äger mexikanska restauranger fast inga mexikaner någonsin äger kinesiska restauranger, speglar, kassettbandspelare, att ingen gillar mig i skolan, farmors rabattkuponger, magasinförråd, folk som inte vet vad internet är, dålig handstil, vackra låttexter, att det inte kommer finnas några människor kvar om 50 år- " "vem har sagt att den inte kommer finnas några människor kvar om 50 år?" Jag frågade henne, "Är du en optimist eller en pessimist?" Hon tittade på klockan och sa: "Jag är optimistisk."  " Då har jag några riktigt dåliga nyheter åt dig, för människor kommer att utplåna varandra så fort det blir tillräckligt enkelt, vilket inte kommer att dröja särskilt länge." "Varför blir du ledsen av vackra låttexter?" "För att de inte är sanna." "Aldrig?" "Inget vackert är sant." Hon log, men på ett sätt som inte bara var glatt, och sa: "Du låter precis som din pappa."  


 - God Lunch.

rea

Upptäckte precis att mellandagsrean för de flesta affärerna börjar imorgon... Hmm, hur ska detta lösas. Jag ville för en gång skull trängas med alla svettiga människor på H&M.. Vil hellre till Ellen propellen som bestämt.

mi libro es finito



Jag vaknade idag igen, inte kl 4 dock - skönt. Min bästa moster inspirerade mig till att bli medlem på tradera, så det ska jag försöka göra idag. Bror och jag ska även köra in till stan, är det förresten mellandagsrea idag? Vi chansar på det. Ska bli trevligt.

Har drömt en massa konstiga och läskiga saker inatt, oj oj oj. På tal om "oj", jag är väldigt kissig. Vi hörs sen!!

 - God morgon,

julafton va det ja


 ..maaaaud...


..två av de tre kusinerna..


..emelie och sebbes hund iaktog fanny..


..david fick en ny saxofon..


..och jag fick en diamantring!..


..min söde bror..


..nästan alla mina jul klappar(en säng också!),
kolla in strumpbyxorna(hänger i mitten!) pappa
köpte i N.Y till mig! Ascoola!

Detta var min julafton då! Den började dåligt med bråk och skit men slutade skitbra med underbara människor och paket! Har inte riktigt önskat mig något i år men fick så himla mycket! herregud liksom. Massor med nya scrapbooking-grejor jag bara vill anfalla och sängen var nog höjdpunkten! Får välja vilken jag vill. Skon ni ser på bilden är en almenacka och varje dag har en unik sko! Fin fint måste jag säga, också från N.Y.

- God kväll!

bråk och outfit

Då var det jul igen, hela familjen bråkar. Just därför jag hatar julen. Åhhh. Det ska bli kul att träffa kusinerna dock, tur de kommer <3

 
           Leendet är påklistrat dagen till ära


                   ..klänningen köptes i London.

jul med diamond

Efter ett timmes långt bad och en hel del läsande somnade jag en stund igen och nu är jag uppe igen. Lyssnar på klipp på Youtube med Amy Diamond. Hon är duktig tycker jag, så söt när hon var så liten och immiterade Shakira m.m. Idag kommer det hit 10 st kära vid kl 1 som vi ska fira dagen med. Konstigt att man kan göra en dag, precis som alla andra, så speciell för så många.

 - Puss.

                                                              

04.10..

..det var klockan när jag vaknade idag. Gick och la mig typ halv nio igår så jag har ju ändå sovit i nästan 8 h. Är klarvaken. Men, det är ju lite förbjudet att gå upp så här tidigt, speciellt när klockan är 04. något! Men men, jag är ju vaken, så vad ska man göra? Det är inget pirr i magen inför alla klapparna, tyvärr tappade jag det för två-tre år sedan, jag har nog mest sovit det jag behöver.

Vet ni vad jag ska dricka sen när jag ska äta frukost? Varm choklad med sånna mini-marshemallows (hur stavas det?). Snacka om gott! Mitt gamla Nintendo ligger utanför, inkopplat och redo att spelas, funderar på att spela. Om jag inte nämnt det är jag föresten asgrym på supermario. Pinsamt duktig, har klarat hela spelet och kan alla banor och till och med alla brev man får längs vägen, utantill. Har aldrig gillat dataspel eller xbox eller allt det är ungdomar spelar nu förtiden!! Hahaha, själv är man ju en konservativ 17-åring som hårt håller fast i mitt nintendo med supermario-spel!

Föresten! Det är ju julafton idag, GOD JUL!

 - God jävla tidig morgon

                                                                      .

kram



Hittade denna hos min mormor, ett naivt perspektiv på överlevnad:)?

tant louise



Jag stickar en halsduk och jag gillar det! Har inte kommit så långt dock, men det ska bli en riktigt stor och bred jäkel. Måste ju ha ljusa grejer nu då mitt hår är så mörkt!

 - God kväll.

Film och uppenbarhet



Kollar på "Christmas in handcuffs", en sån där fjantig jul-film. Men, trots att jag inte är ett fan av julen gillar jag de filmerna lite. Bara vid denna tiden på året dock! Melissa Joan Hart är huvudrollen, ni vet hon som spelar Sabrina - tonårshäxan. Hon är ju inte den bästa skådespelaren, minst sagt. Men, jag kommer ändå på mig själv sitta och små le åt filmen. Uppenbar film, men ibland är det de uppenbara man behöver. Alla korten på bordet liksom.

Trött är jag för övrigt, försökte sova lite men kunde inte. 

Föresten!! GRATTIS JOHANNA ENQVIST PÅ 17-ÅRSDAGEN!!!!!!!<3<3

 - God eftermiddag.

gick en promenad..


 ..här cyklade jag varje dag när jag hade min häst i ett stall i närheten..



..jag tog fanny med mig..


..fin fint väder..


..till och med jag blev glad..


..efter en timme var fanny och jag tillbaka där vi startade, hemma.

dagen före

sitter i soffan med datorn brevid och kollar på MTV, Christina Aguilera visar sina stämmor för tillfället. Ingen bra låt. Idag ska jag gå en skitlång promenad för att det är så sjukt fint väder och sen ska jag hjälpa till med maten. Mamma vill jag ska hjälpa henne klä granen, men jag har fan redan klätt en i år! Det får räcka:P

Igår när vi kom hem frpn mormor och pappa var lite på örat så visade han mig stora björn. Har aldrig fattat detta med alla stjärnorna, men för första gången såg jag björnen! Den var ju jättestor! Häftigt. Här i Blekinge är mycket mer stjärnklart också än Skåne, så man ser tydligare.

Satt uppe ganska sent igår och pratade med Carin och läste lite. Kändes som det var 9:an igen med tanke på att vi diskuterade OC! Hahah, vi var besatta av det då. <3

Nej, nu ska jag inte skriva längre. Lite frukost framför brasan kanske? Japp, låter bra.

 - God dag före doppardagen.


kvällssammanfattning


   Del av släkten på julbord.

 
      Min bror som försöker räcka fingret?


Min bästa morfar.

 
      Jag som var lika normal och stabil som vanligt.

Trodde kvällen skulle bli jobbig med krystad stäming men, det blev ganska trevligt. Är rätt trött nu bara, va uppe ganska sent igår och den cykelturen jag fick, när jag agerade tomte, i blåsten imorse var inte nådig. Nu ska jag ta min bok här till brasan som just nu värmer mig ganska skönt och läsa en stund, fan vad ovant att höra mig säga det..

 - God natt, sov gott, dröm sött.

undantagskärringar

Är hemma hos min mormor & morfar på julbord. Farmor och Frarfar är här också(bilder kommer sen). Har suttit och lyssnat på min morfars berättelser från när han var ung, älskar att lyssna på de berättelserna. Han berättade att 1960 skulle han köpa ett plåtslageri (han har jobbat som plåtslagare sen han var 19) och det kostade 3000 kr. Morfar hade ingenting, men lyckades efter om och men att låna dessa 3000 riksdalerna. När han köpt sitt plåtslageri och skulle börja jobba och få igång verkstaden hade han endast 35 kr i fickan och inga plåtar. Han lyckades sno 12 plåtar och på den vägen är det. Han fick igång sitt "Lundqvist's plåt" och jobbade där fram till sin pension. Hans livsverk. Går man omkring inne i karlskrona kan man säga, "den skylten har min morfar gjort" och allt vad det är.

För två veckor sedan fick han dock reda på att fabriken som han sålde för ett par år sedan har gått i konkurs, detta fick han reda på genom att bläddra i tidningen. De nya ägararna berättade inte för morfar först. Hans "livsverk" hade gått i konkurs, dock var det ju inte hans fel alls. Min lilla morfar rockar med andra ord!! (det vi kallar bitchiga pensionärer kallar morfar för kärringajävlar eller undantagskärringar!!)

Nu ska jag joina släkten igen, hörs sen!

 - God kväll.

                                                             

mormor & morfar

       

Nu ska jag iväg till mormor på julbord med min nya kavaj och väska!

blackhead

                                       
                                              Är helt otroligt charmig på denna bilden!

Har börjat vänja mig nu vid mitt (nästan) svarta hår. Det kommer ju blekas på semestern efter nyår, men nu är det (nästan) svart som natten, katten. Julrim ju! Man kanske ska julrimma? Jag har ju faktiskt två och en halv timme i en bil framför mig när bror och jag kör upp till sommarhuset. Hmm..

 - God lunch.

tomten jag

Idag blir det jag som får agera tomte lite grann! Ska cykla ner till ebba och lämna hennes födelsedagspresent och sen till maria för att lämna två julklappar. Ebba fyllde år 9 november, hur pinsamt är inte det!! Men men, bättre sent än aldrig right? Oj, nu börjar klockan bli mycket ska ju vara där snart för jössenamn!

 - God morgon                         

                                                         
                                                           min goda frukost

kvällens avslut.

Nu är disken ren, skönt, Tänkte avsluta denna kvällen som var inget annat än superb med två bilder, en på "glammiga" madde och en på alla julklappar jag slått in så fint. Har gjort små fina kort som inte syns så bra..

 - Puss, god natt mina älskade.

                       

middag med tjajjorna

Nu äro vi mitt uppe i vår middagskväll. Sjukt mysigt har vi:)! Ätit så jävla god mat alltså, efterrätten var också to die for! Vi har inte träffats alla fyra på jättelänge och madde är för tillfället på lyset! Hahah, jag är nykterist ikväll med tanke på att jag käkar pencilin. Märker nu hur mycket jag saknat oss fyra<3 

                                                           

                                                            

Imorgon åker jag och min bror upp till karlskrona där mina föräldrar redan är sedan idag. Ska bli skönt att komma upp dit:) Åhhh vad jag gillar denna kvällen och igår var så mysigt också. Jag var så bäd och lyckades planka hem på tåget också, billigt och bra, av uppenbara skäl

Nej, nu ska vi kolla på Heart brake hotell och käka popcorn, hörs sen.

 - God kväll

söndagsmiddag

Idag ska jag och mina kära favoriter från lomma ha en fin fin middag. Carin kommer hit om en stund och då ska vi laga huvudrätten:P Jag kom hem från olivia vid halv tolv(skitmyis var det, så fint hus hon har, jag svär!!), därefter stressade jag iväg med min bror och köpte present till hans flickvän. Fin klocka blev det.

Imorgon åker jag till mitt vackra vinterland, Karlskrona. Julbord hos mormor på kvällen.

 - Julstressen är här och I am kind of liking it.

malmö-dag


Vi lunchade.


Jag kom hem med ny färg på huvet, skeptisk.


Detta kom jag också hem med, SÅ SNYGG VÄSKA!! Kostade totalt 135 kr, så lite dyrt (second hand då, myrorna)


Allt som allt är jag skitnöjd med kläderna och ganska nöjd med huvet. Ska snart toppa min kväll genom att åka till min kära vännina i höör, olivia. Ska bli trävligt:) Hörs imorgon, då jag förresten ska ha middag här med några kompisar. Mysigt!

Ha det bra!

halsband



Ska snart till malmö då och shoppa lite, Carin sällskapar:) Sen kommer jag hem med ny hårfärg och frisyr, förhoppningsvis en del julklappar också!! Lyssnar på Fall out boy, gör det när jag behöver komma på lite bra humör. Works every time!!


secondhand

Är väldigt sugen på att shoppa lite secondhand, så det tänkte jag göra imorgon i Malmö! Ska ändå in och handla julklappar och klippa + färga håret. Great! Här kommer lite fynd jag hittat secondhand i mina dar:P


Tröja från benetton(köper aldrig därifrån i vanliga
 fall, av uppenbara skäl!), 45 kr.


Sprilljans nya!! Kostar 1000 kr nya, jag la 75 kr!


Tröjan kostade 10 kr och shortsen(levis) 5!

Hittade inte så mycket bilder, men mycket mer skor, skärp, väskor och plagg finns det!! Älskar att handla secondhand, hoppas på att hitta mycket kul imorgon. Nu ska jag, mina tunga fötter och mitt onda huvud sova.

 - God natt.

fredagskväll

Mår ju inge vidare då va och ska bara va hemma ikväll. Trött på att ha ont i huvudet nu. Försöker komma på vilken film jag vill se ikväll. Pappa kommer hem om ett par minuter hörde jag av moder min. Han har med sig en julklapp till min bror, en riktigt fin en. Blev ganska varm i hjärtat när jag hörde vad det var. Min brossa förtjänar verkligen det, han kommer bli superglad!

Just nu längtar jag nästan till julafton, saknar mina kusiner och delar av släkten något otroligt. Och karlskrona, mitt älskade karlskrona. Filmerna som går på tv ikväll verkar skitdåliga, skulle vara om jag såg den som gick på svt1. Får se. Nu kom pappa hem.

 - God kväll.

min dag i bild


Först, min rektor PEO.


Söta spexare som underhöll oss!


Efter julavsluting åkte jag till Malmö med Carin, då dessa fanns på Gustav.


Carin provade en tuff klänning, rosett!


Jag hittade min drömkjol (för dagen)!




hej under-dressed.

                                                          
                                                                    Snälla, ignorera ansiktet.

Detta blev det och jag är väldigt under-dressed! men men, köpte topen i London nu i höstas, så det måste ju vara lite poäng till mig?

då var det jul igen.

Då bär det om en timme av till den årliga julavslutningen på AF-borgen. Har inte mycket mer om det att skriva än att jag sover väldigt dåligt och vaknade vid 4 idag igen. Jag hatar att sova dåligt. 

 - Äntligen jullov, people!

Raisons d'etre

                                                                   
                                                                          Ja, just det.

Elli ringde mig precis och frågade ifall jag ville följa med på 500 imorgon i Lund, GRATIS!! Dock fick jag tacka nej, dels för sjukan och sen om jag mår ok ska jag träffa carin:)

Kollade även på julkalandern för en stund sedan. Den är ju så vansinnigt rolig!! Mitt och olivias ständiga samtalsämne(inte riktigt, men men:P)!! Hahah, jag skrattar så jag dör när jag ser den alltså! Som idag, stod där tre tomtenissar vid varandra och den första säger:
 - Nisse!
Den andra svarar:
 - Ja!?
Första igen:
 - Men, nej inte du. Nisse?!
Den tredje som också heter nisse (självklart!) svarar:
 - Mmm, ja?

Hahahhahaha, bara sånna små saker! Så underbart. Anders och måns är geni liksom, tacka skåne. Nu ska jag kolla vänner tror jag, sen blir det Bonde söker fru då de ska se hur de har haft det på sina semestrar!! Hahah, sån nörd jag är. är förresten kär i Hanna's Elias!

 - God kväll.

Klarar du dig?

                                                                    

Läser denna nu, väldigt väldigt sällan jag läser flera timmar i streck. Det har jag gjort nu. Den är underbar. Hemsk. Verklig. Overklig. Fast jag är så trött och mitt huvud värker så jag orkar inte riktigt läsa mer, fast jag gör det ändå. Mamma frågade precis ifall jag missat något viktigt i veckan. Jag sa att jag inte visste. Vet exakt vad jag har missat och inte missat. Mitt huvud orkar inte, jag orkar inte. Spricker snart.

Julavslutning imorgon, bra. 

 - God kväll.

will I?

                                                                  

Matten gick bra, för att vara idag. Mitt huvud är inte bra. Efter en stund med siffror i skallen började jag bli väldigt trött och tillslut kom huvudvärk. Gick och åt på greken själv med min bok. Ingen annan var klar med provet och mitt huvud nöjde sig med tystnad. Boken är sjukt jävla asbra förresten. Sen åkte jag hem, vinglade fram och till slut kom jag äntligen till min dörr och dunstade i sängen direkt. När jag kollade mig i spegeln när jag kom hem hade mörka ringar bildats runt mina ögonen, fint. Ligger nu här med täcke över mig och släckt i taket.

 - God eftermiddag.

jag vaknar inte ens av 4.7 på ritchterskalan.

Jag är skittrött, mitt huvud värker och min kropp skriker att jag ska gå och lägga mig. Men, nu är det matte för hela slanten och det ska fanimej gå bra. har börhaj med en äcklig vana nu när jag varit sjuk, att vakna kl 4 varje morgon, skittörstig. Sen tar det jättelång tid innan jag kan sova. Igår kväll mådde jag inge vidare, efter nova, men hoppas jag orkar mer idag.

Hittade en lapp utanför min dörr imorse där det stod lycka till på provet¨, skivet av min far. Då antar jag att han inte är hemma? Gbg kanske? Aja, lappen var omtänksam.

 - Glad alla nationellas dag.

Extremt högt och otroligt nära.

                                                                        

Har precis varit på nova med min bror. Handlade present till mamma och pappa och sen en bok till mig själv. Köpte "extremt högt och otroligt nära", verkar skitbra och jag som hatar att läsa vill bara börja sluka den. Oj, det var ett ord jag aldrig använt i ett bok-sammanhang innan, inte utan sarkasm i alla fall. Käkade mättande pasta på nova också, ganska gott.

Carin och jag har bestämt vi ska köpa bh:ar till varandra i julklapp, så man byter liksom. Hittade en skiitfin idag, men pengarna räckte inte och tanten i kassan blev nog lite trött på mig för jag pratade i telefon med olivia samtidigt som jag betalade och sen sa jag att jag skulle gå och ta ut pengar för att komma tillbax och köpa den, men jag kom aldrig. Haha, taskmört.


                                                    
                                                              Så här kan det stå på vissa sidor.

 - Bonde söker fru ikväll, se right?

Julinlägg

Var ganska duktig och så med matten innan, räknade 11 tal. Efter de 11 var jag så trött att jag gick och la mig och vaknade 2,5 h senare. Jaja. Pappa kom hem precis från San Fransisco, affären av företaget är avslutad så han fortsätter jobba där längre än vi trodde.

Så va det ju det är med julklappar! Jag har inte köpt en enda. Jag ska åtminstone köpa sex stycken. Jag får väl ut och trängas med alla andra på lördag. Gud vad roligt! Haha. Gillar i och för sig att handla till andra, speciellt när det blir personliga saker osv. Varför börjar man aldrig att handla julklappar tidigare? Jag gör alltid så här. Det är bara typ äldre människor som börjar på typ sommaren och spekulerar och smider planer på den perfekta rimmen och klapparna. Min farfar gör verkligen helt otroliga rim.

Nu ska jag räkna vidare. Första gången jag säger detta i år och för modligen den sista.
 
 - Hoppas alla får en riktigt bra jul.                   


matematik B

Har suttit ett tag nu med matten och det går väldigt långsamt, men går ändå helt ok. Trött i skallen, men försöker ignorera det. Orkar inte skriva mer nu. Hörs sen kanske.

 - Hej då.


We need Kate & Leo!

Mina körtlar är svulna och nu har jag gråtit till Titanic i ett par timmar. Men, herre jösses vad snygg pojken är! Jag menar, titta på honom! 

Sweat dreams                                       

                                                                    

Titanic

Imorgon ska jag lägga ner all den lilla jävla kraft jag har kvar i min kropp och mitt huvud på matte. Känns så jävla meningslöst, allt känns meningslöst. Depp depp. Jag har så fruktansvärt ont i min nacke. Trodde det skulle försvinna när febern lugnade sig, tydligen inte.

Ikväll går Titanic på tv3 och jag som varit skitsugen att se den under flera veckor tänkte se den idag. Men, jag ser den hellre på dvd. Jag menar, varför göra en skitlång film ännu längre med alla reklampauser? 

 - Ha en bra kväll för mig.       

I believe I will

Fan, jag vill bara gråta. Jag hatar att gråta. Just nu är allt jag vill att kunna finnas där för de som behöver mig, men det kan jag inte nu. Jag hatar avstånd, hatar. Fan vad ynklig jag känner mig. När jag kollar på film och ser ett gulligt par vill jag inte annat än att ha det så, men det jag fått uppleva i verkligheten klarar jag mig utan. Blääää, jag klarar inte av att bara ligga hemma, tänker way too much då. Sluta sluta sluta. Nej, nu ska jag dricka lite mer proviva.

 - God eftermiddag.                              

halsfluss va det ja.

Var ju hos doktorn igår och tog ett halsprov (hon grävde i halsen, jag klöktes) och ett blodprov (jag hoppade tre meter). Fick sedan reda på att det var halsfluss och fick pencilin, tack gode gud. Mår redan lite bättre faktiskt, har fortfarande nackspärr som en stelopererad, men febern är inte alls lika hög. Jag låter inte heller störd när jag pratar.

 - God lunch.

                                                                   


Where would I start?

Har tid hos vårdcentralen 20.00, får pencilin då. Har typ ångest över att gå och lägga mig, mår värst på natten. Timingen att bli sjuk kunde nog inte varit sämre. Men, det går väl inte att göra något åt. Har nationellt prov på torsdag i Matte B, 4 timmar långt. Hur fan ska jag orka det? Åhh.

Det är förmodligen halsfluss jag har. Hade det förrförra sommaren (2 ggr) och då hade jag så ont i halsen att jag inte kunde äta på en vecka. Snacka om att känna sig ynklig. Därför är jag livrädd att det ska bli så denna gången, tror inte det hinner bli så mycket med tanke på att jag får pencilin tidigare.

                                                           

 - God kväll.

the botten is nådd.

Har legat och sovit så mycket så jag har fått så ont i min kropp. Men, jag orkar inte vara uppe mer än 5 min i streck typ. Ont ont ont gör det. Hatar att vara sjuk. Lite halvsjuk går bra, men inte så här.

 - God eftermiddag.

sjuk.

värre, värre nu.


Så metal vi var!!


Så här såg jag ut i fredags - lördags:P

Lussevakan var asrolig!! Verkligen vi hade skitroligt. Har träffat helt sjuka människor och vid fyra halv fem på morgonen slutade det att jag, olivia och en kristoffer satt i en tvättstuga. Vi var uppe hela natten och kom till Lund och drack varm choklad tillsammans med Linn, Frida och Louise. Mys! Sen tog jag bussen hem 08.05. Somnade direkt! Efter någon timmes sömn ringde carin och undrade ifall jag skulle med till malmö, klart jag skulle! Mys att träffa henne, även om jag bara sovit två timmar. Carin tog med sig lussebullar till mig, hon är så bäst:)

Men, vet ni vad? Jag är sjuk. Hög feber och kräktes imorse. Fatta så stressande det är att inte orka plugga, anledningen till att jag orkar skriva här är att jag knarkat ipren.

 - Sunday, bloody sunday.

korsett.


                   Detta blev det!

Detta ska jag dansa hela (halva) natten lång i!

 - Ha en kul lussevaka!

upp och ner va det ja.

  
så pigg är jag just nu.

Skolan började idag med luciatåg som ettorna stog för. En kille var Lucia och han var ju väldigt söt i sin lilla peruk. Oseriösa luciatåg är lite agardhs grej. Sen på eftermiddagen dök mitt humör samtidigt som alla andras steg. men men, så blir det ibland. Stannade typ tjugo minuter på mattestugan sen åkte jag hem på en buss som luktade kräk. Fy fy fy så äckligt.

Som planerat blir det inte mycket sömn inatt, ingen alls faktiskt. Jag blir nog glad igen när jag får på mig min nya klänning och känner mig totally gorgeous!! Nej, nu ska jag sova en stund.

 - God eftermiddag.

party party.

     
Ikväll/inatt blir det partyparty!

Har ett långt dygn framför mig. Ska ta bussen om 25 minuter, börjar egentlogen inte för än 10.30, men jag glömde böcker i skolan så måste in och göra läxa tills idag. Sen har jag tre lektioner, slutar runt 16 skulle jag tro. Då blir det hem och sätta på den snygga klänningen och sen ta sig till k-stad för lussevaka!!

Jag och olivia har planerat att ta tåget hem till lund tjugo över fem imorgon bitti och äta frukost i lund. Hihi:) Ska nog möta upp lite agardh-människor som varit på sf:s lussevaka. Sen ska jag hem och byta om för att sen åka och shoppa med Carin i Malmö, ska bli totally mysigt! Sen ska jag sova, sova och sova. Måste nämligen plugga som ett djur på söndag.

 - God morgon.

Romeo & Juliet och Tommy körberg.


                                       Mysigt va?

Vi ska skriva en analys på Romeo &Juliet på engelskan, älska uppgiften! Eh, ja! Den är underbar. Historien är så otroligt vacker. Verkligen. Det blir liksom något extra med den "förbjudna kärleken". Nej, den är så fin.

En pinsam grej förresten. Jag har en grej för anthem - tommy körberg. Jag gillar inte tommy körberg något värst men den låten, gud. När han tar i och sjunger "how can i leave her" och "and you wonder will I leave her - but how?". Äkta kärlek eller? Japp, skulle tro det. Det är pinsamt, men jag tror jag har lyssnat på låten säkert 20 ggr i sträck nu, den berör liksom mig. Haha, tommy körberg också.

 - Tända ljus är det bästa med mörker. Hopplös romantiker dold.

Their love is eternal.

nytt in the garderob!



Jag är så glad just nu!! Kolla så fina grejer jag köpt!! En korsett och en klänning, fin fint!! Klänning syns inte så bra på bilden, men den är verkligen superduperfin! Lila strumpbyxor köpte jag också. Laddad för lussevakan i klädväg i alla fall! Korsetten är så underbar att jag inte vill ta av den när jag fått den på:P Hihi. Dock blev det 998 kr sammanlagt:/ Inte jättemycket när man tänker på det, men tusen spänn är ändå rätt mycket pengar. I alla fall för min plånbok.

 - En glad louise.

gamla strumpehosor.


Hittade dessa i garderoben.

Ska sticka till el autobus om några minuter. Har drömt extremt mycket inatt, så även om jag sovit typ 8 timmar känner jag mig inte utvilad för fem öre. Men men. Idag hoppas jag på att jag och olivia ska leta klänningar till lussevakan imorgon! Ska bli så jävla snygg! Hahaha. Nej, som Linnéa skrev på sin blogg (linneabackstrom.blogg.se), vi ska måla hela världen rosa. Ingen oro, inga sorgsna tankar. Ska dansa mig genom natten.

 - Glad torsdag.

pluggeftermiddag/tv-kväll.

                                                                                   
                                                                                             Ales stenar, i somras.

Har fått mycket gjort idag på plugg-fronten, brao brao. Skittrött. Har pratat med kusinvitamin också, vi ska fira jul ihop! Kul ska det la bli och umgås. Inte så ofta, har nämligen nästan hela min släkt i blekinge.

Ikväll ska jag kolla på bonde söker fru och Greys anatomy! Kolla bara på Hanna och Peter i "Bonde". Eller lite pär också, heter han det? Inte Magnus, usch jag tycker han är så jobbig. Fixerad. Blä. Någon annan som tittar? Hejar ni på någon speciell? Haha, oj nu ropade mamma att maten vart klar.

 - God middag.

Super-trött.

   
Du hjälpte inte idag mannen.

Tabletten jag fick av Linnéa ville inte stoppa bomben i mitt huvud. Buhu. Är supertrött. "Supertrött", var en konstig mix av ord. Låter lite positivt, hah. Fick reda på att en läslogg jag skrev var way too short, så nu fick jag ännu mer att göra. Tack för den tydliga beskrivningen, säger jag då. Grinig.

Ikväll måste jag sova tidigt, fast det är ju Greys anatomy. Kan i och för sig inte somna innan det ändå, så kl 10 får det bli bingen, som madde brukar säga! Nu ska jag trotsa min kropp och plugga.

 - God eftermiddag.

lilllördag - my as



Onsdag då ja, lång dag idag. Woho! Känner mig så laddad! ironin funkar i alla fall. Jag gjorde n¨got med min fot på en träning förra veckan och har lite smygont så där då och då. Gör ont att ha högklackat så jag kan inte ha mina stövlar, i-lands problem.

Förresten, det var supermysigt hos Maria igår, hennes son Liam var så duktig och hjälpte till. haha, söt är han. Oj shit nu måste jag gå! , bussen går om tio minuter!

 - Bråttom louise.

På vems bekostnad?



Min pappa lever ett ganska hektiskt liv, minst sagt. Han bor här med oss i södra skåne, men jobbar i göteborg och reser väldigt mycket. I måndags åkte han upp till göteborg och fick sedan ta beslutet att åka till N.Y imorgon bitti (onsdag) för ett två timmar långt möte. Detta betyder att han kommer vara i USA i ungefär 5 timmar, en bråkdel av flygresan. På vems bekostnad är detta då? Självbevållat? Jaja.
 
Läser i alla fall "Min stora kärlek" nu av Sarah Dunn. Lite små rolig, fast inte jätte bra. Läser den mest på kvällarna för att jag ska somna. För det gör jag. Jag somnar av böcker. Sitter och gäspar nu och jag pratar bara om dem!

 - Godnatt.

koder

<!-- Begin BlogToplist tracker code -->
<a href="http://www.blogtoplist.se/allmant/" title="Allmänt">
<img src="http://www.blogtoplist.se/tracker.php?u=9410" alt="Allmänt" border="0" /></a>
<noscript><a href="http://www.mobilesheaven.se/ringsignaler/">gratis ringsignaler</a></noscript>
<!-- End BlogToplist tracker code -->

<!-- BlogRankers.com -->

<a href="http://www.blogrankers.com/Sverige/index.php?do=votes&amp;id=6595"><img border="0" src="http://www.blogrankers.com/Sverige/tracker.php?do=in&amp;id=6595/" alt="BlogRankers.com" /></a>

<!-- /BlogRankers.com -->

<a href="http://www.blogglista.se/">Blogglista.se</a>

<a href="http://www.commo.se"><img src="http://www.commo.se/webicon.gif" border="0" alt="Reggad på Commo.se" ></a>


feeling the "julstress".


                          Hej mitt vinterland

Skoldagen förgylldes av Olivia idag, var först på asdåligt humör men det lagade hon. Är ganska stressad nu (eller jag borde vara det) för vi har så mycket som ska vara klart innan jul. Innan jul är inte längre några veckor fram utan nästa fredag slutar vi vilket betyder att nästa torsdag ska allt vara klart. Detta gör att jag bara vill plugga som en liten iller nu och få det gjort, men jag ska till Maria nu, my savior! Haha<3

Imorgon blir det återigen en tuff dag. Grejen är den att vi har så långa lektioner på vår skola, så vi jobbar skitmycket i skolan. När man då kommer hem är man ganska slut i huvudet. Imorgon har en extra lektion i matte lagts in för att vi missat så mycket och vi ska tenta av b-kursen nästa torsdag, fin julklapp va? Oj, vad jag är trött. 

 - God kväll gott folk.

shake my hips to the revolution.

                 
Idag blundar jag för verkligheten, hah.

Ingen bra dag idag, inte alls. Är irriterad och vill helst bara gå med hörlurarna i hela dagen, ta inte illa upp. Ska försöka göra det. Har mattedag idag, matte hela dagen då alltså! Oj oj. Jaja, har mycket att göra så det blir väl bra. Sen i eftermiddag ska jag till Maria och klä julgranen, jag vet jag gillar ju inte ens julen. Men, när jag är hos henne gör jag det. Säg det inte till någon! Ska kanske träna innan också, får ignorera mina läxor idag. Inte bra.

 - God morgon skit.

gammal bild/känslor


                             gammal bild!

Kollar på 90210 och kom och tänka på kärlek! haha. Jag har varit kär en gång, "olyckligt kär" som det så fint heter. Jag blev kär i min killkompis och trodde blint på att det var ömsesidigt, det var det inte. Efter jag berättat för honom hade jag 8 månader kvar att gå i samma klass, vilket betydde att vi träffades konstant. Han ville fortfarande vara kompisar och det gjorde inte det lättare. Massa andra saker gjorde att det var omöjligt att glömma honom. Han var alltid i mina tankar och drömmar. Det tog mig just 8 månader att komma över honom, när jag slutade 9:an. Det var både den bästa och den värsta tiden i mitt liv. Så, mina tankar om kärlek är inte så positiva nu, så snälla titta inte snett på mig när jag säger att jag aldrig haft någon riktig pojkvän. Tack! Kommer att våga bli kär någon gång ju, bara inte nu. 

Har inte berättat detta för så många som vet vem han är/var, är så länge sen det hände nu så jag kan berätta.

 - Bekännelsekväll.

Matte - hjälp!


                        Vissa mattetal vill sig bara inte.

Någon som känner sig träffad att hjälpa mig?! hahah, mattesnillen, jag anropar er!

 - Anrop.

Att göra.




Då var måndagens lektioner slut, mycket har gjorts idag. Väldigt mycket. Skönt att vara hemma nu. Vad ska jag göra idag då?
 - Matte
 - Jogga
 - kolla på 90210 (mohah) och Prison Break.
 - Spatsera med carin?
Var det allt? Skönt. Eller, matten är ganska mycket i och för sig. jaja, heja heja.

 - Med tända ljus och en kopp te blir nog allt bra.

LCHF-kost, eller vad var det?


  Jag, denna vackra måndag.

Då var det ny vecka, detta händer varje vecka och varenda gång känns det nästan lika tungt. Detta är en av de bättre gångerna, har mycket att göra dock. Satt och kollade runt på hemsidor igår och fick reda på att 43% av min kost jag äter på en dag (ungefär) är kolhydrater. Jag äter ändå nästan inget bröd. Så, imorse åt jag äggröra (a la carin?) med lite skinka och morötter i, skiitgott! Det är ju godare än det jag brukar äta och nyttigare, så "win-win situation", right?

 - Glad veckodag.

erik och mackan.


          Så snygg klänning.

Kollade runt på festklänningar innan på nätet, hittade denna på stylebystars.com. De har faktiskt väldigt fina festklänningar och denna kan man ju ha till vardag också. Åh jag tycker om den. Den fanns inte i lager dock, så den får vänta ett tag.
Bestämde mig för att kolla på erik och mackan. De försöker ju gå ner i vikt och Niklas Söderblom var där för att hjälpa  de, han som tränar alla kändisar i usa. Han berättade att när kändisarna kommer upp på röda mattan har de flesta inte ätit på 2 dagar och knappt druckit något heller. Fan, det är ju de bilderna man tittar på och tyvärr blir avundsjuka på. hah, skrattretande falskt.

 - Wallander om en knapp timme.

andra anvent.

 
Ser så bildad ut på denna bild. (ordvits igen)
tröjan är köpt på röda korset i k-krona, 10 kr.

Andra advent då, känns inte som en annorlunda söndag. Men men. Den här dagen passerar väldigt långsamt, om inte alls. Har suttit och kämpat mig igenom några ynka sidor i matteboken, skit tråkigt. Bråkat med mamma också, kul kul. Spanska har också gjort, det gick däremot bättre. Nu ska jag ladda in lite ny musik i datorn jag fick av carin igår och sen blir det en joggingrunda, fan vad jag är duktig.

 - God eftermiddag.

Drömmar.



Drömmar är konstigt. De tankarna man lyckas fly från på dagarna kommer ifatt i drömmarna på natten. Verkligen ocensurerat. Det värsta är när man tror att man kommit över en kille och fortfarande drömmer om honom. Fast det var ett tag sen jag gjorde det, skönt. Men, drömmer gör jag, alldeles för mycket. Fast inatt har varit ganska lugnt. Annars drömmer jag ofta så mycket att jag inte kan skilja på dröm och verklighet.

 - God morgon.

Britney - for the record.



Har varit hos carin nu ikväll och vi kollade på narnia och en dokumentär och Britney Spears. Jag har alltid älskat Britney Spears. När jag var liten var mina garderober fyllda av affisher på henne (och markoolio). Hon har liksom hängt med mig.
Kommer ihåg när "Crossroads" kom ut på bio och pappa och jag skulle gå, själva. Första gången jag kommer ihåg att jag gjorde någonting med honom själv. Gud vad jag älskade den kvällen. Har biljetterna kvar, haha. Det måste ändå vara 6 år sedan, minst.
Nej, men jag gillar Britney Spears, trots alla skriverier. Denna dokumentären tyckte jag var supermysig att titta på, trevligt att man får en realistisk bild av henne, inte bara den genom media. Jävla media.

 - So long.

hemmakväll - hos carin.



Skojja att man blir trött av att sitta paralyserad framför en dator i flera timmar i
streck. Tog ett bad innan, blev piggare på. Skönt var det också, varmt för både
kropp och själ! Haha.

Ska ju hem till Carin om någon timme eller så, bestämde mig för att ha min
randiga tröja på mig, var längesen. Tycker dock den hör hemma på sommaren.
Men men. Jag ska ju trots allt till västindien efter nyår, måste ju värma upp lite.
Ordvits. Det är aldrig bra när man behöver förklara skämten. 

 - later alligator.

nytt nytt nytt.

här har jag spenderat (nästan) hela min dag.
här har jag spenderat (nästan) hela min dag.

Då var det ny blogg då, nästan klar med designen. Eller klar och klar. Jag kan nog sitta och ändra hur länge som helst. Har suttit nästan hela dagen.
Var på gymmet innan med duktiga madde. Eller hon gymmade och jag sprang på bandet! Efter den träningsverken jag fick sist som höll i två veckor känner jag att löpningen räcker. Kanske är det tvärt om man ska göra? Träna upp magen så att man inte får sån träningsvärk? Äh, inte jag.
Ikväll ska jag till Carin en stund och sociala mig. Ska bli trevligt. Gillar redan denna bloggen bättre, tror jag iaf. Nej, nu ska jag göra en kopp te innan jag fryser rumpan av mig.

- Glad lördag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0