Hoppelihopp



Nu är jag hemma (eller varit det ens stund) från stallet och det var supermysigt. Vet ni vad? Jag hoppade! Det var inte högt men jag vågade. Jag blev nämligen i slutet av min hästtid rädd. Tävlade rätt mycket, men nu var det längesen. Nu när jag red idag fick jag sån frihetskänsla, gud vad jag saknat det-

Fight club

ligger och kollar på Fight club. Konstigt nog har jag bara sett delar av den innan. Sjukt komisk film, extremt konstig men jag gillar den. Om en timme ska jag möta elli vid bilisten så ska jag med henne till stallet, ska bli trevligt:)


det gör ju inget att Mr. Pitt (hah) är ganska het..

Svar till carin: Hehe. jag Hade principer.. sen föll jag i gapet som alla andra. XOXO :P

Sibell och Brolle

 

Vi har en hiss och en fet-diss. Varsågod Sibell, du frick fet-dissen. Grattis Brolle till hissen. Vad mer behövs sägas än att Brolle är stencool och Sibell är en tönt som fnissar mer än en 7-årig skolflicka på en Darin-konsert.

Fina Ellvis-låtar har man fått höra och det är aldrig fel, mamma (som älskade elvis som tonåring) borjade betee sig som ett av hans galna fans och sjunga och dansa omkring. Oj oj oj. Nu är en del av min Gossip Girl-nedladdning klar!

See ya

HSM och fredag

Precis kollat klart på High scool musical 3, hahah mysigt:P Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt. Snackade om att träffa olivia och kanske linn, men jag orkar inte åka någonstans. Fy vad lat jag är. Dessutom börjar så ska det låta ikväll... hehe

Nu ska jag dansa lite, får söka på Youtube på lite Latino-musik!

Goderfredag



Gammal bild från någon gång jag och Carin fikade i höstas, på obs tror jag tom, hah. Nu ska jag snart springa iväg till bussen, men tänkte mest skriva av mig lite. Dansen var nog precis som jag tänkt mig, läraren lika bra som jag förställt mig det enda jag inte hoppade av glädje av var att jag inte satte alla steg på en gång. Jag vet, omöjligt. Men, sjuk tävlingsmänniska som sagt. Men, jag tror jag kommer att kunna lära mig stilen. Hiihi. Har typ dansat sen jag åkte därifrån igår. Imorgon ska jag träffa mina kära lomma-vänninor tror jag:) Har saknat de en del då'ra.

booored och förväntansfull



Ligger här och kollar på Top Design (rätt tråkigt) och jag känner mig som när jag var 9 år eller något och väntade på att dansen skulle börja, lite pirrigt nervös och glad. Fast just nu är jag lite uttråkad för att det börjar inte för än 21.00. En timme håller det på. Blev glad för Maddes kommentar och kom på att jag för en gång skull ska gå dit med självförtroende och inte förutspå att alla är mycket duktigare än jag. Fast något jag är inställd på och medveten om är att det kommer ta ett par gånger innan jag börjar vänja mig vid att ta koreografi igen. Kul dock:) Åhhh, förväntansfull jag är!!

Det blev inget med Elli för vädret ville inte promeneras i och hon skulle äta nu. Men, på lördag ska jag hänga med henne till stallet dock, där jag hade min häst under mina häst-år:) Ska bli kul!



U P D A T E

..det var roligt! God natt!

Weird

Konstig dag. Började ju kl 1 med spanska, eller enda lektionen, och det visade sig att det bara var jag som inte skolkade idag så lektionen bestod av att jag och Pris satt och pratade (på spanska) i en timme och en kvart. Haha, han är världens bästa verkligen.

Om ett par timmar ska jag träffa Elli, tror jag och sen ska jag dansa!! Omg! Jag vill verkligen att det ska passa mig, gud vad jag vill det! Håll tummarna för mig,

Jag påverkas verkligen lätt av årstiderna, under vinterhalvåret deppar jag ihop och har ingen ork till något och nu börjar jag få tillbaka energi i takt med att solen börjar lysa. Skönt.

22.20

Imorgon börjar jag kl 1. Förstår ni hur skönt det är? Förmodligen..

Imorgon ska jag nog träffa min barndomsvän Elli.

Imorgon ska jag göra något jag velat sjukt länge men vart för feg och lat. Jag ska åka in till malmö dansakademin och prova en av deras kurser. Hoppas verkligen jag klarar av det, blir så glad av att dansa. Fast jag är ju en sån tävlingsmänniska och hatar när jag är sämst så jag hoppas de andra är på samma nivå.
 

vårkänslor



Imorse åkte jag med Lovis på bussen och hon sa att hon hade fått vårkänslor. Pessimistiska jag skrattade mest åt det, men vet ni vad? JAG HAR VÅRKÄNSLOR! Första gången i år och det är typ den bästa känslan.  Satt ute innan utan jacka! Jag är sjukt nöjd just nu. Sen kom jag på att mamma och jag är själva tills på torsdagkväll så det ska bli lite mysigt faktiskt! Fast jag kommer snart sakna min bror som åkte till Badgastein imorse.

Lovet är officiellt slut

Nu är det slut, lovet. Om en dryg timme ska jag ta bussen till skolan. Har varit ett bra lov, känts långt och detta är första dagen på sjukt länge som jag inte får dra mig själv iväg till skolan. Fast just nu är jag ganska trött iof. Men, det känns inte så jobbigt med lektioner. Skönt.

Hörs sen!

Ny skohylla!

 



jag slängde tre par skor (2 flipflop) idag och jag slänger Aldrig skor. Jag hatar det. Men, jag gjorde det och är stolt över mig själv=) räknade mina skor jag har kvar dock och fick det till 41. Om ett par dagar blir det 42!


vit målarfärg

Jag ska ju som sagt få en ny säng och med tanke på att den är 1.40 och mitt rum är tiny måste lite omjusteringar göras. Så, min älskade skohylla ska tas ut och jag gör istället om en del av min klädgarderob till skohylla. Kommer bli skitbra tror jag. Lägger ut bild när det är klart. Snart tror jag! Hihi.



Förresten var det ju Oscarsgalan inatt som jag gärna velat sett men var för trött.. Vinnare av bästa film var Slumdog millionaire som jag såg för ett par dagar sedan. Riktigt cool film som inte liknar någon annan. Hemsk, spännande, fin och läskigt att se baksidan av indien.


Sum-up



En bild på mina snea ögon. Men, det är Mina ögon.

Denna helgen har verkligen varit upp och ner. I torsdags-fredags mådde jag skit och igår kom det hot lite folk och det slutade att jag sov i soffan sammanlagt typ 2 timmar. Sen gick jag, olivia och niklas ner och käkade Kina takeout. Vi åt på torget, hah. Förresten var det skittrevligt att träffa Linea igår, tack för att du kom<3

Detta lovet har faktiskt varit skitbra. Jag längtar tills mina totally gorgeous shoes kommer. De är så jävla snygga och jag längtar tills våren och sommaren så mycket. Längtar tills man ska ha massa fina klänningar och skor och tunikor och greken-mat i Lundagård.

Put my new shoes on and suddenly everything's alright



Jag ska älska dig i nöd och lust.

sick and tired

Jag mår inte bra. Sjukt ont i magen. Är i lomma igen. Skönt att vara hemma, fast hade det jättebra i karlskrona. Orkar inte skriva något mer.

Ha det bra gott folk.

Nostalgi á la OC

 

I högstadiet var jag besatt. Riktigt pinsamt besatt. Nu var det längesen jag kollade så destämde mig för att ha ett OC-maraton här i min ensamhet. Är helt inne i det just nu, så bra! Väcker minnen. Nu ska de på debutant-balen. Fina klänningar. Imorgon ska jag åka hem tror jag.

Hörs sen, puss.

Med lite fantasi..


ett tag sen man låg här och solade..


med lite fantasi blir två frågetecken ett hjärta

Kusinpower





Vi gick ut på framsidan och tog litta bilder. En till kladdkaka råkade också bakas idag.. Wops.

karlskrona

Nu kom Ellen ner snubblandes från trappan, god morgon! Hah. Hon kom hit igårkväll, eller jag fick cykla 4 km för att mötta henne och sen skjussa henne mestadels (!) av vägen tillbaka. Good times. Jag började skratta redan innan hon kom hit, garvade åt allting för att jag var så glad. Det var en rolig kväll igår iaf med för mycket kladdkaka, avril lavigne och mycket annat.

                Utsikten från vår altan. Himlen är idag dock täckt med moln, fin ändå.



Ni vet på tåg, så träffar man ju alltid konstiga människor? Jag har åkt med folk som har väckt mig (bokstavligt) för att de var pratsugna oh då snackar vi inte barn utan män i 35-40 års-ålder.

Sen har vi ju de roliga sovpossitionerna, de förgyller nästan alla tågresor. En av de roligaste killarna jag träffat på tåg var en i Karlshamn som var sjukt full och sjöng Björn Rosenström och egenkomponerande låtar. Garv.

Igår var där inte så många roliga förutom de uppenbara sovpossitionerna och en kille som försökte gräva ut hjärnan ur näsan. Usch.

Nästa - Kna

Om en timme går tåget mot Karlskrona. Farmor och farfar hämtar mig vid tåget och sen bjuder de mig på lite lunch (trevligt:)) och sen ska jag handla mat och sen kör de mig ut till huset. Sönt det ska bli.

Hörs sen, puss.

Pursuit of happyness

en filmrecension på G..



Denna filmen är en av de bättre filmerna 2000-talet producerat. Jag ryser i hela kroppen genom större delar av filmen. Otroligt välgjord och utan tvekan Will Smith's bästa prestation som skådespelare.

Handling: Will Smith spelar en man som investerat alla sina pengar på fel produkt. Han förlorar allt. Pank, inget hem, frun sticker. Men, han har sin son kvar(will smith's riktiga son!). Lyckas bli praktikant som börsmäklare. Filmen pratar mycket om begreppet "lycka", de pratar om att det kanske inte går att uppnå. Det är bara en ständig strävan, Pursuit. De refererar till "the declaration of independence". Den handlar i stort sett om en man som tyckte sig vara lika mycket värd "den amerikanska drömmen" som alla andra, trots hans förutsättningar satsade han allt för att nå sin lycka. Även om det betydde att han och sin son blev hemlösa under en tid.


Filmen är baserad på en sann historia och ser ni på filmen kolla då på sista scenen där Will Smith och hans son går över en gata i San Fransisco. En man passerar de och detta är han som historien är baserad på! Han var son till den man Will Smiths karaktär är baserad på. Häftigt tycker jag. Det är verkligen värt att se extra materialet också.

tårar av både skratt och sorg. Se filmen. Helt fantastisk.


Happy Valentine

Då var det alla pumpande aortors dag idag. Jag fick ett supergulligt kort av min vän Linea igår, du är så bra vännen<3

Idag vaknade jag 7.09. Grattis till mig, verkligen underbart. Satte igång en film nu istället, Superbad. haha.

Satt och tänkte på denna dagen, nu i veckan. Det är ju trevligt om man har någon, eller om man firar med sina kompisar men, jag har gjort det många gånger så jag vill bara att detta ska va som vilken dag som helst. Därför blir jag så trött på alla som tycker det är sorgligt för de som inte har någon. Åh, det är irriterande. Jag blir ju glad för andras skull när jag ser två kära, då behöver jag ju inte få en din-stackare-blick tillbaka. Tack.


Här är kortet jag fick av min fina vän:)

ny kavaj



Som ni kanske ser är den väldigt skrynklig, men köpte denna idag på Humana Secondhand. Tror jag är rätt nöjd faktiskt. 149 kr kostade den förresten.
Ikväll ska jag in och käka med några kompisar, fast det blir nog en rätt tidig afton.

don't bother

Nu ska jag snart in till Lund på några ärende. Ska lämna tillbaka en bok, en film plus nagellack till fia och sen tänkte jag kolla i lite secondhand-affärer. Fun fun:) 

 
Jag ska ha musik i öronen och inte höra någonting omvärlden säger, så don't bother:)

Kusinvitamin



När kommer den där våren? Fan vad jag längtar. Helt sjukt. Vaknade tidigt som vanligt (är ledig).

Som svar till min kusin femtioelva(haha) kommentarer: Ja, jag anser mig själv vara en väldigt kreativ författare och ägnar gärna min fritid åt att få inspiration genom att gå på konstutställningar m.m. Otroligt givande, kusin. Sen vill jag bara säga: NAAT! hhahahah, ofta. Vi ses snart, saknat dig som *** <3


Karlskrona i mitt hjarta

Nu är jag typ klar. Ska läsa igenom den när jag vaknar imorgon och sen skicka in den. Detta lovet känns som det kommer bli oroligt skönt. Bara jätteskönt. Längtar efter sommarhuset. Världens underbaraste ställe.



 


kallekrona under varmare tider


Tropic snacks

Det s.k "naturgodiset" blev mitt plugg-godis idag. Det är roligt hur vi människor namnger godis-tillfällena för att få mindre dåligt samvete. Eller jag gör det i alla fall! Typ, jag är sjuk-tycka-synd-om-mig-godis eller som idag plugg-godis. Och alla har väl ätit jag-är-fortfarande-kär-i-förra-killen-glassen. Typ frossa i Ben & Jerrys då ja!

Fast fktumet är att det inte går att äta så mycket naturgodis innan man mår illa. Bra kanske? Jag har ätit typ 5 bitar och är redan rätt nöjd, sen har jag ätit lite marabou också.....


update typ

Kom precis på att jag inte ska gå till skolan på 12 dagar. Fatta skönt! Herre jesus. dock har jag en svenska-uppgift som ska vara inne imorgon.. Usch.

Pratade nyss med kusinvitamin och jag åker förmodligen upp till sommarhuset på söndag och så kommer hon när hon kan:) Skönt att både vara själv och träffa henne. Det var typ julafton sist!


Tråkigt inlägg men jag måste börja med svenskan nu. Vi höres, puss.



nu ska jag börja direkt..


frukosttänk



Nu har jag ätit upp min frukost och har fastnat i soffa. Har verkligen inte tid med det. Men men. Det löser saj. Lyssnar på en debatt på tv om kärnkraftsfrågan. Jag fattar inte varför det ens behöver diskuteras. Bort med det?

Idag ska vi spela upp en pjäs på spanska. Jag kan inte en enda replik, ska öva när jag kommer till skolan. Okej, kom igen nu. Sista dagen innan lovet (ledig imorgon). Det är inte ens en jobbig dag. Fan. Jaja, nu går jag...

kladdkaka och 500 kg kliniken

Har precis ätit upp min kladdkaka när rösten på tv säger

 - Nästa program är 500 kg kliniken där vi får följa personer som äter ihjäl sig.

Hmm. Fast det var gott i alla fall:P Jag har inte gjort någon vidare läxa. Jag är trött och känner mig som en berg-och-dal-bana. Men, jag ska nog kolla på detta programmet och sen gå och lägga mig och drömma om hur kladdkakan gör mig tjock under natten. skämt åsido...

Inte svimfärdigt trött

Idag har varit den första bra vardagen på länge. Vi skulle jobba med samma uppgift hela dagen och då stack vi hem till Hampus och spelade in vår låt där, haha. Har skrattat en del. Sen följde Olivia och hennes pöjk Nicholaj med hem och kollade film. Fast nu äro det bara jag och min familj hemma, jag borde börja med läxan...

Jag är inte lika trött idag faktiskt. fortfarande trött men inte svimfärdig liksom. Tacksamt. Tror jag ska kolla på SATC innan jag börjar plugga. Ja, det gör jag:P Förresten Olivia sticker till Nyköping imorgon, Carin till Italien på fredag. Sjysst att lämna mig liksom! Nej, nu ska jag kanske göra något vettigt. Kolla på 2 1/2 män?

Puss


nja, inte än...

Divorce Kevin och snö

Fick precis ett sms av niklas, så här stod det:

Jag ville bara smsa och retas! Köttbullarna på Tegnérs var jättegoda! Och fin snö va?:P

Det bästa jag vet är Köttbullar och det värsta jag vet är snö. Hhah, där fick han till det va. Nej, men allvarligt snön better be gone när jag vaknar imorgon, annars... Och för att förklara "Divorce Kevin". Jag köpte en t-shirt där det står just det på i åttan typ. Detta var för att jag tyckte att Britney Spears skulle skilja sig med svinet Kevin. Ett trogen fan helt enkelt. Det är jag fortarande..


  
I brist på annat och dålig kvalité.


God natt People, I´m calling the night iaf.

Mikael Nyqvist

Hej alles! Gick och la mig för mer än tre timmar sen för att jag var så trött så allt snurrade. Nu vaknade jag. Fortfarande trött, men det var skönt att sova. Ska läsa lite i den andra boken av Stieg Larsson. Tänkte läsa ut de innan filmen kommer ut på bio.

På tal om filmen! Vem fan har varit så dum att ge mikael Nyqvist huvudrollen? Herregud. För de första har killen ingen personlighet, för det andra är han en mespropp och för det tredje är han sjukt läskig/äcklig. Förlåt Mikael Nyqvist, men jag tycker det ska vara en helt annan person till huvudrollen. Ingen mespropp, för fan.

Noomi Rapace tror jag däremot kommer bli skitbra,
hon är ju för fan Lisbeth Salander
.

hemma

Jag blev hemma idag. Behöver vila. Jag gjorde mig i ordning, hoppade på cykeln men vände halvvägs. Jag lovar jag går i morgon. Men, idag ska jag vara hemma och ta det lugnt utan att gå under. Lovet som bara är några ynka dagar bort känns så sjukt avlägset.

Världens starkaste man

Hej alla många (ironi!) läsare, hur har ni det idag? Haha, jag har väl det sådär. Är fortfarande i mitt otrolig "trötta-stadie", det vill inte försvinna. Så, när jag kom hem gick jag och la mig och sov till en film, kollade lite dock.

David väckte mig efter ett tag och visade mig klipp med Magnus Samuelsson. Han är ju man om någon, right? haha. Men, jag kom i alla fall på att jag saknar Världens starkaste man! Det programmet där 10-15 starka macho-män välte bilar och drog flygplan. Det var rediga tider det.

För övrigt mår jag illa, inte trevligt.


Livet, en romantisk komedi?

En romantisk komedi är i stort sett uppdelad i fyra delar:

Första delen: Tjejen lever ett tråkigt liv utan kärlek, har sina vänner men letar efter Mr.Right. Killen är en badboy-player som sätter på tjejjer lika ofta som han byter skjorta.

Andra delen: De möts av en slump, han ser henne som ännu en erövring. Hon blir intresserad. Dejting påbörjas. Kärleken yr i luften och allt är som "på film", han släpper sitt förflutna som en äcklig player men han berättar inget. Och glöm inte att den första kyssen alltid blir avbruten.

Tredje delen:
Tjejen får reda på hur han var innan och frågar honom hur det egentligen är. Han säger att han förändrats, men hon vägrar förlåta honom. Båda går tillbaka till sina liv bara att han inte längre finner nöje i att sätta på främlingar och hon vill inte nöja sig med sitt liv.

Sista delen: Han måste ha tillbaka henne. Han överlever inte utan henne. Helt plötsligt står han där i trappuppgången med rosorna i handen. Han visar att han förändrats och att han verkligen älskar henne. Hon upptäcker hur mycket hon saknat honom och kastar sig i hans armar och där har vi vårt happy ending.

Är livet som en romantisk komedi tro? Realisten Louise säger nej. Men, det är kanske bara att den tredje delen tar jävligt stor plats och är väldigt utdragen i de flestas liv. I alla fall i mitt liv! Hah. Det finns en liten liten optmiskitsk del av mig som sällan visas som tror att alla får vi vårt happy ending någon gång. I och för sig tror jag att vi skapar vår egen lycka, men kärlek är väl enligt många en stor del av det? Eller? Fel person att fråga.


Utåt sätt tror jag inte att livet är som en romantisk komedi, men man vet ju aldrig och vissa dagar känns livet lite ljusare. Som idag, det är faktiskt ljust ute! Fint väder till och med.


                                           Detta ser väl trevligt ut?

          
         Eller är detta mer verkligheten?



UPDATE:

Jag tror inte på  happy ending längre, Nu är jag trött och har ingen aning om hur jag ska orka veckan. Jag vet verkligen inte. (inget spec har hänt, no worries) Haha ironisk jag är. Jag är trött på att vara trött nu.

söndagsmys



Nu är jag uppe och alldeles iordning. Ska ta bussen till lund om en timme och fika med fagra Linea:) Ska bli trevligt då det var jätte längesen jag träffade henne. Annars idag ska jag plugga lite och kolla på massa film. Skönt skönt skönt. Jag har för övrigt sovit dåligt som vanligt. Igår sov jag bra för första gången på länge, men då sov jag där nere.. Hmm, löser sig förhoppningsvis när min nya säng kommer.
Jag skiter nog i att äta frukost nu och äter det på espresso house istället, gott. Hmm, vad ska man välja tro? Scones är ju sjukt gott. Åhh vad gott det ska bli.

Puss

modevisning





Bilderna är i väldigt dålig kvalité, men allt som allt var Kajsa bäst och SKITSNYGG! Gosh alltså. En tjej hade för höga klackar och jag och carin misstänkte att hon var hög. Vi väntade med stor spänning att hon skulle trilla och visst gjorde hon det!! Hahah, kul var de!

Sen käka vi på Subway och carins macka trillade ihop i en hög, haha.



                                                                                                    söda carin

17-åringar

Igårkväll skulle jag och sofia försöka komma in på 20+ i malmö (vi är 17, fyller18) och det gick fanimej alldeles galant! haha, de kollade inte ens. Förmodligen för att där va lite folk, men det vart askul! Fan vad vi dansade til 90-talsmusik! Det ska göras om alltså.

Nu har jag precis kommit hem från sova-butiken där jag beställt en säng (min julkapp). Den är så skön att den känns som den typ kramar en! Gud, så skön den var. Jobbig försöljare som skulle visa tydligt hur jag fick bäst stöd för mina höfter och det demonstrerade han ganska tydligt. Hm. Prova sängar måste vara världens bästa bakis-aktiviet! Fast jag är inte bakis idag faktiskt, skönt,


Ikväll ska jag på modevisning på polhemsskolan med Carin, ska bli super:) Kajsa och hennes syster ska modella så vi ska hurra på systrarna källmark! Sen, tar vi kanske och käkar något i stan. Ska bli en jätteskön kväll.

        


sofiafika

 - Ja, men ofta vi skulle fika i fyra timmar. sa sofia
 - Haha, ja:P Svarade jag

Vi fikade i fyra timmar. Sjukt mysigt<3 Hade kunnat sitta där hela kvällen och natten lång tror jag, Kvällen är fortfarande lösa planer, kanske lund med några i klassen? Hm.



Detta gjorde jag på historian. Mycket kul hade jag, not! Haha, jo men en bra dag. Eftermiddag i alla fall. Gud vad skönt med helg. Just nu när jag landade i soffan kände jag att jag kunde nog stanna här hela kvällen...

PÅ TAL OM INGENTING SAKNAR JAG MIN KUSIN NÅGOT GALET JUST NU!!

TGIF


Jag är pigg, jag är pigg. jag är pigg. jag är inte trött.

Åh. Ännu en morgon. Dock en lite bättre morgon då den tillhör fredagen. Jeej. I eftermiddag ska jag fika med sofia och det var sjukt längesen, ska bli supermys! Nu ska jag snart försöka komma på vad jag ska ha på mig idag.. Hmm.

Nej, det kommer inga fler ord idag, hörs ikväll kanske. Puss

Pinsam "crush"

.. i Aaron Samuels i Means girls! Verkligen pinsamt, haha:P Jag har alltså precis kollat på Mean Girls. Mitt huvud är proppfullt av tankar som snurrar med ngn jävla turbo-motor typ. Pappa kommer nog hem om ett par timmar. Träffade honom sist i söndags kväll tror jag, eller måndags morse. Jaja, whatever. FYI suger allting just nu, ha det bra. Lav ya! (hah mean girls-skadad)


    
Han är het! kan inte hjälpa de..

weird



Idag var en speciell dag. Den började med att vår svenskalärare halvt skällde ut oss för att vår klass är så omotiverade och sega. Men, hallå? Det är i mitten av tvåan, vi är sjuukt skoltrötta så är det så konstigt?

Sen var det matte. Jag predikade för Hanne att hon inte skulle skolka, sen kom jag på jag glömt mina böcker så jag och olivia gick till Espresso house dit Siri och Linn också kom sen:) Det var trevligt!

Sist, Spanska. Hmm. Vi tränade på en pjäs. Kan inte replikerna. Jag har ju varit så trött nu i dagarna och mitt huvud funerar typ inte, blir helt yr när jag kollar på papper. Åhhh.

Idag måste jag skriva en historia-artikel. Imorgon är det fredag! TGIF!

torsdagsbeklädnad



Då hittade jag tyg idag också för mina kroppsdelar. Längesen jag använde min väst kom jag på. Idag är jag skittrött, drömt sjukt mycket under ett par veckors tid nu. Hatar mina drömmar.

Wild Child



Från inlägg om industriella revolutionen till inlägg om amerikanska tonårsfilmer! Haha, jag har alltså laddat ner Wild child och kllat på den med min bror nu:P Hahaha, den var ju underbar(för sin klass)! Hade några asgarv och känsliga jag lyckades börja gråta lite också.. Pinsamt.

Pratade med davids brat-kompis innan på msn. Han trodde han pratade med david, mohhah min humor. Drev lite dolt med honom, fast han fattade förmodligen inte de.

Visste du att..

 (under industriella revolutionen, sent 1700 och tidigt 1800 


  • kvinnor i regel hade lägre lön än män redan under den industriella revolutionen vilket ledde till att en ensamstående mamma hade det näst in till omöjligt att försörja sina barn. 
  • På tal om barn, de tvingade jobba 12h/dag för ännu lägre löner, de klagade ju inte på dåligt betalt. 
  • luften i London var så pass tjock och förorenad av alla industrier att inte ens solljuset kunde tränga sig igenom? Det ledde t.o.m till att barn blev missbildade och stannade i växten.
  • det år 1816 fanns 40 000 prostiuerade i London?
  • Industriägarna tjänade riktigt bra med pengarn under denna tid?

Vem väger tyngst? Majoriteten av befolkningen som slavade under hemska arbetsförhållanden, eller industriägarna som faktiskt lyckades få ihop en härlig summa pengar?

Världen är bra allt konstig, kommer nog aldrig förstå mig på den.


Säger upp mig!

Idag har jag seriös lust att säga upp mig som student. Jag är så trött på att plugga, skriva prov och lämna in uppsatser. Fan. Men, vad gör man inte? I denna värld kommer man ju absolut ingen vart utan att man slavat 15 år i skolan.

Det var som jag skrev imorse, en seg dag! Gud så seg. Imorgon blir nog om möjligt ännu segare. Men, sen är det i alla fall fredag..


onsdagsbeklädnad



Nu har jag beklätt min arma kropp så jag inte fryser idag. Nej, men nu är jag i ordning. Ska hoppa på cykeln till bussen om en kvart eller något. Idag kommer bli en otroligt seg dag, känner det på mig. Spanska, engelska och sen geografiprov. Yeah.

sick

Nu har jag skrivit jävligt ytliga inlägg i typ en veckas tid, mycket enklare . Men, just nu orkar jag inte lägga upp något som inte har någn betydelse över huvud taget. Jag vet verkligen inte någonting just nu. Dagarna går förbi utan att jag ifrågasätter något. Jag känner absolut ingenting längre. Jag känner mig bara som ett skal.

Jag vet inte vart jag vill någonstans tots att jag är tjejen som vet precis vart hon ska och vem hon är. Fan vad allt är vridet ibland. Men, jag känner mig inte ledsen, jag känner mig inte arg. Jag känner mig bara slut på känslor som använts upp till meningslösa människor.

Gosh, vilket utseende!



Kollade precis på Top model för andra gången och herre gud vad snygg denna människa är(in a non-lesbian-way)!! Hon ser verkligen vansinnigt bra ut! Fuskigt. Mckey heter hon förresten.


Modevisning



Nu har jag varit och betalat och hämtat min biljett till en modevisning jag ska gå på lördag(har din också carin), på en gymnasieskola här i Lund. Min kompis Kajsa och hennes syster ska modella och det ska bli skitkul att se! kajsa som alltid har pratat om detta är ganska nervös:) Tjejen som annordnar det har tydligen blivit sponsrad av Carlings och andra kända affärer, kul!

18.00 polhemsskolan, 40kr - 7/2-09

Dagens citat

Ignorerar min hals och trötthet. Jag vill bara slänga mig på sängen, men har prov imorgon.


Dagens citat by my very oldschool English-teacher from London:


Joanna kommer tio över ett till lektionen, den började ett.

 - Sorry, my train was delayed. säger joanna

 - Okay. (mummlar) showing up at school at 1 o´ clock. What has happend to the world? svarar engelskaläraren


Ja, det är frågan. Vad har hänt?


This is me. Almost...


allergisk mot snö?

Nu har jag käkat frukost, badat och klätt på mig mammas klänning. Gosh så skönt. Herregud vad jag pluggade mycket, eller länge, igår. Trodde att förra veckan var helvetesveckan men denna är fanimej likadan. Jaja. Det är inte mycket att göra.



Jag vet sjukt dålig bild, men kameran var urladdad så fick ta den på datorn som ni ser inte är så bra! Såg att den vita helvetessörjan ligger kvar på marken, tack verkligen. Den håller mig sjuk. Jag lovar att jag är allergisk mot snö. Det låter ganska vettigt med tanke på att jag flera år irad varit magsjuk på skidsemestrarna. Helt sjukt verkligen.

stereotypa bloggfjortisar

Hemma från biblioeket och har precis ätit. Nu passar jag på att käka lite av den toblerone-glassen vi hade i frysen, fan så gott! Det var rätt skönt att plugga på biblan faktiskt. Blir helt klart fler pluggdagar där, även om personalen är inkompetent och de stänger kl 19!

Hörde en rolig stereotyp grej från några 12-13-åriga tjejer:

 - Åh, haha jag får ta bild!! utbrister den ena tjejen i falsett.
 - Nej, men inte när jag ser ut så här! Eller okej då, nu! svara den andra
 - Haha, detta blir bloggmaterial alltså! Sa den första tjejen igen.

Hahah, va är det med denna bloggvärld som bara växer och växer. Men, antar att det inte skall komma från mig..

Nu ska jag tillbaka ill vulkaner och bergarter i min geografibok. Ha de!


Look

Hemma från skolan nu. Tröööttt. Sjukt trött. Måste egentligen cykla ner till biblioteket och låna en bok, tror jag pluggar där en stund. Blir alltid "störd" hemma.


En hyllning till Karl-Niklas (geografi/miljö-lärare) - han kan till och med göra en genomgång om sten- och bergarter kul! Då är man fan ta mig bra!


Även Eunice borde få en hyllning som är min sh-lärare. Idag på hennes lektion visade hon klipp på Youtube m Robert Gustavsson och visade oss hur man dansar salsa!


Krya på dig Linnéa!
 


Jag tror choklad skulle göra allting bra just nu!

Gamla kommentarer försvunna?

 


Pappas tröja med stuprör och stövlar.

Är det någon annans kmmentarer som försvunnit? Såg att blogg.se uppdaterade sin programvara inatt, kanske därför?


Sleapless in Seattle

.. det är en bra film det. Men, nu är det jag som är sömnlös. Jag är så trött att jag ser i kors, men sova det kan jag inte. Finns det ingen kur eller något man kan göra så man sover bättre? Jag har provat några tabletter som skulle hjälpa, men det gjorde de inte. Ska prova några andra också tror jag.

Hoppas ni sover bättre inatt än mig, puss god natt.

vulkanmardröm

Är mitt uppe i plugg om vulkaner och liknande och kom ihåg en mardröm jag hade när jag var liten.

Jag drömde att en vulkan fick ett utbrott och lava strömmade på vår gata. Det var min familj och mormor tror jag och på något sätt kunde man stoppa lavan, men då var en som var tvungen att gå ut i lavan och "offra" sig liksom. Det var då min mormor som gjorde det. Sen vaknade jag i floder av tårar istället för lava.

Hahah, det var typ mer än 10 år sedan:P



usch

Har fått ont i halsen igen och mår inge vidare alls. Fan. Varför ska jag vara så jävla känslig? Jag hatar att ta det lugnt när jag känner mig frisk, eller nästan frisk. Har inte tid med sån skit. Det enda jag ser fram emot denna veckan är kajsas modevisning på lördag. Det ska bli kul.


mitt täcke är bästaste

Är det inte jobbigt, statoil?

Ett dilemma jag och min bror diskuterat ett tag är statoils nattlucka. Man får alltså inte gå in i affären för att där är för lite personal vilket leder till att man måste "beställa" vad man ska ha. Men, tänk så vill man ha jättemycket olika och sen bara: men jag vill ju ha lösgodis! Hur gör de då? Eller så ångrar man sig och vill byta det de precis hämtat, hur mycket går statoils nattlucka med på?

Någon kväll då jag känner mig kall och elak ska jag stå i nattluckan och beställa sjukt mycket varor och låta de springa runt i affären och gå fler ggr och sen när de kommer släpandes på allting ska jag säga: Förresten, nu när jag tänler efter vill jag inte ha något. Ha det fint!


Hur kul hade de inte varit att "beställa" här!

RSS 2.0