WHATS MY AGE AGAIN?



Hemkommen från jobbet, ätit kvällsmat och väntar nu på att vattnet ska fyllas i badkaret. Najs! Har varit lie folk idag, inte lika lite som förra måndagen men ändå lite. Skönt. Har varit så trötta och gjort grejer så jag har typ skrattat ihjäl mig ett antal gånger. Hahha. Imorgon börjar jag halv tio skönt nog. Tror att det blir mycket disk för mig imorgon.. Har knappt diskat på flera dagar (grymt skönt!), men imorgon blir det nog lite så. Men men, det duger.

Nu ska jag lyssna på wacko jacko, MJ, the king of pop och alla andra smeknamn han fått. Ha det fint:)

JUNI BÖRJAR TA SLUT



Idag spelar robin söderling mot roger federer, 14.00 för att vara mer exakt. Wibledon då. Hade sjukt gärna velat se matchen då federer vunnit 48 av 52 matcher eller något sånt. Ska se ifall jag kan få in någon radiokanal på jobbet och lyssna, men det är ju inte lika kul.

Igår när jag slutade kom sofia och mötte mig så gick vi ner till stranden och tog premiärdoppet (!) och solade. Skönt var det. Sjukt skönt hade det varit att sluta halv fem varje dag. Idag går jag då till halv sju.. Men men, fia kommer då och ska käka hämtmat med mig då på stranden. Ska bli mysigt:)

Hoppas du får världens bästa semester Linea!

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

 
satt vid poolen för en stund sen..

med mitt äkta leende!


Så säger man va? "i mun"? Tror det. De senaste dagarna har varit skitbra. Har jobbat, tjänat pengar, varit på en mysig middag hos carin (ville stanna hela natten) och igår var jag på grillfest med sofia. Va också jättemysigt och roligt. Jag började spela ett kortspel (med bestraffning, of course) med ett par killar sen och reglerna var konstiga för att jag fick dricka hela tiden.. De bara "ja, tjugo klunkar för dig". Hmm, något skumt kanske? Hahah, det var roligt i alla fall. Jag har ju ingen brist på vitamin B12 längre.

Om en och en halv timme börjar jag jobba och när jag slutar ska jag bada, I HAVET! Usch vad kallt det kommer va! Men, det ska banne mig bli premiärdoppet den 28 juni 2009!

MAYBE I SHOULD JUST EAT IT?

 
tjaa, äta upp boken är ju en lösning..

Behöver jag mer en denna boken för teorin? Jag har nämligen den sedan jag tog moppekort för tre år sedan. Den är tryckt 2006 så man kanske behöver en mer uppdaterad. Hmm. Anledningen till körkorts-snack är att jag ska åka in till erikssons trafikskola imorgon och köpa ett paket med typ 10 körlektioner och 10 internetest. Sen ska jag träffa några tjajjor och fika också:)

Mina fötter värker från allt jobbande. Står och går omkring hela dagarna ju. Men lönedag är det idag och det satt riktigt bra! Nästa månad kommer dock bli riktigt härlig.. vågar knappt tänka på hur mycket det blir. Ska nog räkna på det lite. Hehe, girig eller vadå?

OF TO WORK


min vackra mamma fyllde år igår, 24 juni.


Go'rmorron go'morron *på göteborgska*! Om en kvart ska jag cykla ner till jobbet, så grymt skönt att börja halv tio. Dock slutar jag halv sju. Men, sovmorgon är ändå jäkligt skönt speciellt när det var mycket att göra igår. Haha, vi hade en beställning vid 12-tiden på 37 (!) dagens. Haha, kocken trodde vi skämtade. Känns inte så tungt att jobba som jag trodde. Jag trivs och dessutom är jag ledig imorgon, så that helps:) Nästa vecka jobbar jag 6 dagar och typ 48 timmar, så det kommer bli lite tufft fast några dagar efter det sticker jag med carin och hennes familj (plus en annan) till Grekland. Kan inte fatta att det redan är så nära!

Imorgon ska jag försöka få ihop jäntorna i klassen och några andra att träffas, stranden kanske? Ska smsa runt men min telefon är urladdad och jag hittar inte min laddare.. Har fått tillbaka min nokia förresten, va ju på lagning.

Nej, nu ska jag plocka ihop mina grejer och hoppa på rosa faran!

HEY GUUYS

Hej hopp! Gick och la mig vid typ 8 och sov en stund, men nu är jag vaken igen. Mår inte överdrivet bra. Har varit en skön sommardag med strand och glass. Tillbaka till sov-ämnet: det är väl otroligt störigt när man är skittrött och bara vill sova, men inte kan! Åhh. Frustrating,

Kollar fotboll. Sverige leder med två mål och knappt tio minuter kvar. bra jobb! Haha, på tal om fotboll. När jag jobbade igår så hörde jag på radio att de sa att ungdomar ska få ett nytt straff: fotboja. Grejen var bara att jag hörde ordet "fotboll" istället, gång på gång. De sa att det skulle få de att inse vad de gjort, få rätt på livet igen och plugga och så. Jaja, tänkte jag. Kan fotboll göra allt det. Hahah, efter radioprataren sagt fotboja typ 5 gånger hörde jag att det var det hon faktiskt sa och skrattade lite för mig själv, hehe.



TOPPEN AV UTTRÅKNING



Hemma ifrån 10,5 timmars jobb! Trodde jag skulle vara mycket tröttare, kan bero på att det v arit så sjukt lite att göra. Det är i och för sig väldigt skönt för det blir en hel del gratis glass och prat:) Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig ett par ggr dock när en av de som jobbar fick så tråkigt att han kom in till mig (stod i disken:P) och tittade p¨å väggen och sa efter ett par sekunder: tror du inte att den här väggen behöver rengöras? Jo, det ska jag göra!! Hahah, lättroad.

Nu ska jag käka kvällsma (bild) och imorgon ska jag till stranden och förmodligen träffa elli! Höres

WANNA BITE?

 

Nu har jag bakat i timmar. Hade inte direkt något att göra och blev sugen på att baka muffins med frosting. Det blev en nutellafrosting och en med typ lite citronsmak. Muffinsen är tyå jordgubb- med lite chokladbitar i, david sa att de va supergoda. Jag ä inte riktigt sugen nu när jag stått och bakat de i timmar. Fast jag har ju smakat lite på smeten.. Hehe. Dessutom är jag typ fortfarande sjuk, fas inte i magen längre nu känner jag mig febrig, ont i halsen och förkyld. Har dock bara en halv grad feber, så tror inte det räknas:P Ska jobba imorgon, så måste bli frisk!!

 - God eftermiddag

MIGHT BE BACK IN THE GAME

Hej hopp. Det är jag igen. Skulle vilja säg att jättemycket hänt sen sist och jag antar att lite har hänt som studenter, jag gått ut 2:an, utgång med falskleg, nekad utgång med falskleg, carin fyllt 18, olivias midsommar/18-årsfest, kvalitetstid med kusinen, försökt göra alla nöjda och misslyckats. Men, ändå känns det inte som mycket hänt alls. I och för sig har bara en vecka gott på sommarlovet..

Usch, det var igår jag inte fick komma in på en nattklubb och det var jättepinsamt, gör fan inte det igen. Usch, hemskt var det verkligen. Kände mig så dum och otroligt fjortis. Mådde inte så bra igår heller, sjukt ont i magen och det har lyckats hålla i sig idag med. Tack you very mycket. Ikväll blir det med andra ord att sitta hemma i mitt tomma hus, eller david kommer kanske hem förresten?

Nämen, nu kändes det här inlägget helt deppigt! Det var inte meningen:) Även om man är smått ynklig när man är lite sjuk.


en väg tar slut och en annan börjar (fy fan vad poetiskt!!)


Med en öl i handen dansade jag i min vita klänning! (linneas bdb):

http://daylight.bilddagboken.se/p/show.html?id=382380948&directlink=1

TO BE ALONE WITH YOU

 

vart tog sommarn vägen? detta är en vecka sen!

Funderar på att ta bort denna bloggen. Känns rätt meningslöst tidsfördriv (för min del) måste jag säga. Får se.

Dricker te nu förresten, fan vad gott. Det började ju nämligen pissregna på min bara ben på vägen hem, kaallt. Dessutom har jag varit litte depp när man sett alla studenter och flak och hela köret, jag vill också!! Samtidigt vill jag inte lämna klassen än, verkligen inte. Men, shit vad seg det känns denna veckan. Man vill liksom ha denna festveckan som fan, men ändå ha kvar allt det andra. Hah.

Nej, nu vet jag inte vad jag ska göra idag. Tänkte gå på en student, men vill inte gå själv. Man träffar ju säkert andra man känner där, men det är ändå tryggt att gå dit med någon. Jaja, det kommer fler:) På fredag till exempel! Usch idag är allt jättejobbigt och jag orkar inte riktigt att det är det. Kom igen nu! Ryck upp dig! Nu ska jag muntra upp mig själv och alla i min närvaro (min hund?). Känner mig lite ensam om jag ska va ärlig:P Haha, nej vi höres antar jag.

SUDDEN


och ännu mer naturgodis..

David är på student, mamma ligger i soffan och jag i min säng. Ska väl inte påstå att vi är sams än. Eller, jag och david är ju. Jag vill trösta mamma, men jag håller ju inte med henne någonstans och sen när hon är arg säger hon en massa elaka saker som inte stämmer. Det är därför jag vill att pappa ska va hemma nu så han kan stötta henne. Men, det gör han i och för sig inte när han är hemma heller. Åhh. Grannarna har fått höra många ord idag! Haha.

Kom på att jag nog ska på student imorgon. Fast bara om Carin hinner för jag vill inte gå själv! Det känns ju konstigt liksom. Jag känner ju bara sofie, hon som tar studenten. Vill gå dock.

Nu vill jag bara ha en egen lägenhet för att jag vet att min relation till mamma kommer bli så mycket bättre. Så har det varit för henne och mormor. De bor 20 mil ifrån varandra och är närmre än de någonsin varit. Om david kommer in på sin skola i höst flyttar han till kalmar och då bara måste jag ha ett eget ställe. Shit vad jag kommer sakna david.

WW3

Tredje världskriget och pappa är som vanligt inte hemma. Mamma behöver pappa nu, men nej då. Jaja, det går över snart. Sitter på mitt rum istället.

Har förresten gjort det i princip hela dagen. Skulle kolla på film innan, virgin territory som jag läste om på neas blogg (linneabackstrom.blogg.se). Den var så dålig att jag inte ens orkade kolla klart på den. eller jag spolade och kollade slutet.

Fan jag orkar inte nu, sluta.

SKIP THAT PART, PLEASE?



Jag tror jag ska säga så lite som möjligt om igår, men jag kan ju nämna att vi träffade några av killarna i klassen och att min bacardi tog slut. Hmm. Haha. Men, nu är det andra bullar för jag ska snart iväg och träffa olivia och sofia, fotograferingen ni vet. Har tre ombyten som jag är sådär nöjd med. Typ enda anledningen jag gör detta är för att de ska sminka mig och fixa mitt hår, skitkul ska det bli!!! Det där andra med fotografering kan man ju hoppa över. Mitt dåliga självförtroende kryper verkligen fram i sånna här tillfällen. Hoppas fotografen ger instruktioner.

Shit, kom på jag måste noppa ögobrynen och fixa mina naglar lite. De är sjukt fula och skitiga till och med..

STÄDTANT


så här känner jag mig som nu..

Oj vad jag har städat. Mitt rum brukar vara stökigt med kläder över allt men denna gången tog faktiskt priset. Herre min skapare. Men, nu är det sparkling trots att det tog 1 h och en kvart på mitt lilla rum!! Ikväll skulle jag egentligen firat olivia, men det blir en annan dag istället så fia kommer hit sen och kollar på film eller ngt. Dock, blir det vårdnadstvist om filmrummet mellan mig och min bror. Han ska också ha hit några, men han sa först att han skulle ut och sen ändrade han sig, så jag säger att filmrummet är mitt och fias! Mohahah, förmodligen slutar det med att han lyfter ut mig (bokstavligen) och jag inte har en chans för motstånd. Hmm..

LIBRE HOY



Kan man annat än älska Jack Black och hans mexikanska vän? Nej, tror inte det. Ska se Nacho lIbre nu om ni inte förstod. Har precis kommit hem från en lååång promenad med carin och innan det joggade jag, blev lite väl för mina ben. Men men, skönt var det i alla fall. Är ledig idag. Så himla skönt. Ska bara glida runt hela dagen och ikväll ska jag till olivia tror jag för hon fyller 18 idag! Lilla olivia. Haha.

Nej, nu börjar filmen!!

PAD ON THE SHOULDER


hahahha jag klappar mig själv på axeln om inte det syns! hahahahha min humor

Måste säga att jag är rätt stolt att jag fick ihop uppsatsen igår. Dock blev det en samhälle-uppsats och inte historia, så vette fan hur det går med betyget. Men men, jag har gjort den och är stolt (därav bilden)!

Idag har jag bara historia (3 h dock) och vi ska bara kolla på film och sen diskutera den. Det är inte heller vilken film som helst, utan "The Last King of Scotland". Den är ju så ruuuuskigt bra. Hahah ruskigt - vilket ord. Ha ha ha.

Har förresten varit ute och joggat. Dukigt va? Inte så länge dock, typ 20 minuter bara, tar nog en längre runda nästa gång. Nej, nu ska jag gå och duscha, hörs i eftermiddag (tror jag!)! Ha det super!

FOTO

 
hahahahhahahahhahahaha (ni skulle sett bilden efter när jag började garva!!

Jag fick en mycket uppskattat inbjudan till en foto-grej på söndag. Typ bli fotad vid Turning Torso, gratis! Sen får man väl betala en jääkla massa för bilderna om man nu vill ha dem. Jag kommer verkligen inte kunne/våga posa, men det ska bli kul ändå! Fett nervöst dock. Måste bestämma vad jag ska ha på mig också, tre ombyten skulle man ha och så fixar de hår och smink! Kul, har aldrig blivit fixad så där. Hehe.

Vet ni vad? Imorgon är min sista riktiga skoldag i andra ring. Helt galet. Efter sommaren ska jag påbörja mitt sista år i gymnasiet. Men, nu ska jag inte tänka på något som innebär att sommaren är slut, utan nu ska jag bara tänka på hur kul jag ska ha i sommar! Jäklar i det folk! Jag ska festa som ingen annan! Hahah. ¨

Nej, om man skulle göra något vettigt. Kolla på tv? (jag låtsas att jag är klar med historian om ni undrar)

SISTA PUSHEN


hahah weird min, men såå tröött är jag!

Om tvåan har varit ett maraton är vi fanimej nära målsnöret nu. Sitter med min sista stora uppsats och försöker skrapa ihop den till något bra. Vette fanken hur det går. Även om detta är bland det sista vi gör har jag ändå ingen ork att göra den ambitiöst. Jag tog sommarlov för flera veckor sen. Proven jag har haft senaste veckorna har jag örjat med kvällen innan och tur som jag haft har det gått bra. Så, likadant är det med denna uppgiften, ska in imorgon och jag började på riktigt igår. Känns som det blev en uppsats i samhäll istället för Historia dessutom. men men.

Snart ska jag gå en låååång promenad med Carin, två timmar sa hon att den var!! Oj oj. Men, det ska bli mysigt. Förresten dagens sms är från Amanda:

"Om du får ett sms av någon okänd där det står att du skall köra upp et järnrör i röven, gör INTE det! Det är ett lur-sms. Det gör skitont!"

hahaha jag skrattade skitmycket för var så trött när jag fick det:P

NYTT

Bikiniöverdel SvartBikinitrosa Svart

Åkte till obs och shoppade för jag hade ett urge att spend some money, hehe. Detta plus en prickig helt vanlig bandau-överdel, svart med vita stora prickar. Det blev fint tycker jag, inget revolutionerande, men jag gillade dem:) Köpte också ett skitsnyggt långt linne/typ klänning som var svart och heelt genomskinligt. Bajssnyggt var det om jag får säga att själv. Men, vad mycket svart det blev. Äsch.

I want to sleeeeeep!

RAVISTA HYVIN


hahahah jag är en naturlig skönhet ja!

Jahapp, då var min hallondryck slut. Roligare om man sättter engelskt uttal på "slut". Hehe. Jag drömde att jag var på bal inatt. Var nämligen så avundsjuk på de som skulle det igår. Hmm.

Sitter och pluggar för övrigt. Har faktiskt gjort mer nu på en halvtimme än vad jag gjorde på tre timmar igår (säger inte så mycket egentligen, men men shhh - don't tell). Har mycket kvar dock, men är ledig idag så hela dagen har jag på mig. Wohoo.


Ravista hyvin allihopa!!


BRÄMHULTS



Detta är min nya favorit. Känns som jag kommer missbruka det i sommar, fy vad goottt. (skriver som undanflykt för plugget..)

EXKURSION


vi har cyklat, cyklat och cyklat. (6 mil på 2 dagar)

vi har solat..

jag, hanne och niklas fick detta till en drak-karusell. Ser ni det?..

Niklas vakade över fåglarna i kranksjön

vi fick bada i en sjö som innehöll enorma mängder kräftor fick vi senare veta (och att där har funnits lik?)

pöjkarna..

alla var rätt hungriga efter över tolv timmars "aktiviteter".

Mysigt har det varit. Eller mest igår och sista cykelturen till lund. Inatt sov jag två timmar pga att alla snarkade, känslig är jag men jag kunde inte sova. Är skittrött nu alltså. Men mysigt har det varit och ni som inte var med borde ångra er" Känn dig pikad Linnéa;)

Förresten spelade vi "mörkerfotboll" och då var det typ helt disigt och vått i gräset. Gissa om alla trillade! Fan vad jag garvade.. tills jag också trillade! Hahah, så nu har jag typ sträckt armen och har heltt ont i knäet. Men, det vart kul. Speciellt när niklas byxor sprack. haha.

RSS 2.0