I taket lyser stjärnorna



Filmen var faktiskt jättebra. Bra musik, bra gjord och allt sånt. Fan vad vi bölade bara! Hela salongen satt och snyftade! Usch så sorglig den var. Men den rekomenderas varmt och tzatsiki är verkligen aldrig fel..


Fast han är rätt kort.. Äh va fan - de e ju tzatsiki!

jag är ju så attans rolig



HAhah jag gillar den sista, brings out the best in me! Jag är så jävla trött. Helt sjukt. men, ser fram emot bion!

Jag är kär

 


Ser ni hur fin den är? Jag har blivit kär. Denna köpte jag idag. Den är så liten och perfekt så jag ska ha med den till skolan. Jag ska i alla fall prova den i en vecka och se ifall jag gillar den och om i så fall ska jag sälja min andra. Som sagt, jag är kär och det sorgliga är att jag nu inser att jag är min fars dotter. Jag blir glad i hjärtat av teknik. Usch, materealistäckel. (hårddisken är på 160 gb!)

För övrigt är min moder sjuk och jag har städat ett äckligt kök och pysslat. Ikväll ska jag se I taket lyser stjärnorna.

Turbanen var stor alltså, lovar!

Jag kollade på kill bill, jag gick på rugbymatch och jag fikade med en kille jag träffade förra helgen. De två första har jag redan berättat om, så det lämnar oss med den sista då.. Jo, jag träffade förmodligen världhistoriens snällaste kille igår, men vi delade inte mycket och humor var inte hans starkaste sida. Jag är en sån som vill skratta och skämta hela tiden och han var bara snäll liksom. Trevlig, men inte skämtig. Okej, nu ska vi se ifall ni fattar det roliga:

Vi sitter på ovanvåningen på Espresso house och jag ska bara gå ner på nederplan och gå på toa. Det är stängt för gäster ner, men toa fick man gå på ändå. När jag kommer ner för trappan tittar jag mig nyfiket omkring och ser EN man sitta bland alla dessa soffor. Det var heller inte vilken man som helst utan det var en jättesöt 40-årig utländsk kille i världshistoriens största turban. Jag menar, här snackar vi turban! Tänk bara på vad han hade kunnat förvara i denna turban! Helt fantastiskt! Och det såg ganska komiskt ut när han satt där alldeles själv med en kopp från espresso house. Detta förstod inte alls killen jag var där med.



Idag ska jag plugga, åka till nova med Carin och se "I taket lyser stjärnorna" med Olivia och någon mer? Blir nog en bra dag:)

Förresten, vet ni vem jag tror jag såg igår? DAVID BATRA! Jag är inte säker, det kan ha varit en skäggig look-a-like...

rugby

Hemma från den prestigefyllda rugbymatchen mellan de största gymnasieskolorna i lund, bajs-skolan vann. Polhem då. Men, det var kul faktiskt:) Trött var/är jag dock.

Ikväll ska jag in och fika i Lund och inte mycket mer. En lugn kväll förhoppningsvis, men man vet ju aldrig.. Gud jag vill bara sova nu.



Peace!

Kill Bill - mästerverk

   


Dessa filmer är grovt underskattade. Jag menar, två ord krävs: "Crazy 88". Genialiskt! Fontäner av blod är en stor del av filmen, men det finns faktiskt en rätt bra story, allvarlig nu. Och Bill, hur läskig är inte han? Fast bäst är kinesen som lär henne allting, han som är i mitten av de tre bilderna. Matken sitter i ögonbrynen, people!


Dakbok



Så stavade jag dagbok när jag var mindre, "dakbok". Sitter och läser mina gamla dagböcker och jag typ både asgarvar och halvbölar. Nej, bölar gör jag inte men vissa grejer är rätt sorgliga:P Hahah. Är glad att jag sparat de, dock har jag rivit ut en del sidor när jag var mindre, men men.

De innehåller allt från en tioårings kärleksbekymmer, drömmar, viktnojja (!) och bästisar. Vad har förändrats? Fan inte mycket, hahah!

Släng aldrig dagböcker, det är verkligen skitkul att läsa senare i livet!

Questionmark

Har precis ätit marabou, kakor och glass till lunch. Mohaha, jag är inte så nyttig när jag är sjuk. Jag blir liksom så "men, jag är ju sjuk!". Fast nu ska jag inte äta mer. Hade ingen aptit alls innan, men det släppte för en stund sen.



Vet inte riktigt hur jag ska göra nu i dagarna. Jag ska vara hemma imorgon också, men jag vill egentligen skitgärna se rugbymatchen mellan spyken/katte - polhem, där Polhem förlorar btw och sen på kvällen skulle jag egentligen velat fika med en polare. Jag kanske kan vila på dagen och sen åka in till Lund på kvällen, bara fika liksom? Äh, får se. Jag orkar inte bli mer sjuk bara.

Min spanska-lärare ringde mig för en stund sen, vi skulle nämligen skriva prov och han undrade var jag var. Jag tror inte han trodde på mig att jag var sjuk. Man vill inte göra Pris besviken, tro mig!

Det enda jag vet nu är att jag är trött, jättetrött. Trött i huvudet, trött i kroppen, trött. Nu ska jag gå tillbaka till det jag höll på med, "ligga-under-täcke-stirra-upp-i-taket". Ibland undrar man.


Bajshals


Jag är just nu livrädd att jag hållerpå att få halsfluss. I så fall är det fjärde gången på ett och ett halvt år och tidigare och har jag blivit så sjuk så jag inte kunnat äta eller öppna munnen på en vecka. Fan fan fan. Jag suger dessutom på att "ta det lugnt och vila" när jag måste. Jag blir tvärtemot då, vill träna och göra allt jag inte borde. Fan. Finns det ingen mirakelkur som inte är pencilin (blir kanske snart immun mot det nämligen)?

Fan

kopparrännevägen


Saknar karlskrona. Saknar mina kusiner. Åker nog upp en sväng på sportlovet kanske:) Nu ska jag plugga lite.
Puss

bakgrundsfilm

Det dåliga med att ha över 200 dvder är att man aldrig hittar det man vill. Nu ville jag se Grease 2, hittade inte den så jag satte på Hitch som jag sett cirka 15 ggr. Helt allvarligt, kan nästan alla repliker. Behövde ha en bakgrundsfilm liksom:) Kan man somna utan att missa något, skitbra.

Idag på spanska råkade jag säga "han behöver äta sin läkare" istället för "han behöver äta sin medicin", hahaha jag typ dog lite.

På tal om ingenting är jag inte nere lika ofta nu. Vet precis vad det beror på och det är så skönt. Jag är liksom neutral i humöret för jag är inte direkt en "gladglad-tjej" även om jag skämtar och skrattar alldeles för ofta!

"Life is not the amount of breath you take, it´s the moment that takes your breath away."  - by Alex Hitchens, Hitch.

Agardh nästa

Agardh nästa, agardh nästa.


New York, bli mitt?

       


Nu ligger jag i min säng och drömmer bort till New York. I sjuan bestämde jag mig för att jag ska flytta dit och bli åklagare. I somras började jag tvivla för första gången på 4 år. Nu är jag säker på att jag ska bo i New York ett tag i alla fall, förmodligen stanna. Jag har varit på rätt många platser här på jorden, men aldrig N.Y. Ändå är det min absoluta favoritstad. Och nej, det beror inte på SATC eller något annat! Jag bara älskar det. True love lasts a lifetime, eller hur? (citat: Love actually).

Mitt nya mål (har ju inga drömmar:P) är att jag ska åka dit utan min familj. Så fort jag har råd åker jag. Någon som vill följa med?

Loser


Om en dryg halvtimme ska jag lägga mig i filmrummet och kolla på Loser som visas på 6:an. Den är med han Jason Biggs, han med äppelpajen från american pie? Ah, då vet ni. Den verkar skitdålig, vilket är precis vad jag är sugen på. Så, den blir det!

Imorgon blir det tyvär skola igen, men slutar tolv så det är superskönt.

*sänder en tanke till älskade sofia ♥*

MAX



Nu har jag precis ätit upp min kycklingsallad från Max, fan vad gott. David ropade från källaren innan och frågade ifall jag kunde slänga ner en toarulle. Mamma gick upp i extas och viskade högt till mig att vi skulle slänga ner jättemånga toarullar på honom, toarullekrig liksom. Så vi sprang och hämtade typ 8 toarullar och kastade sedan de på david. Han besvarade striden med att kasta dubbelt så hårt tillbaka! Aj! hahah

Jag tror jag ska kolla på SATC - the movie, det var längesen.

vettskrämd


Så här ser mitt skrivbord ut när jag pluggar.


Nu har jag spenderat de senaste 40 minuterna vettskrämd över att jag trodde min svenska-text försunnit. Fick gå in i word på någon inställing och kolla på dokument jag tidigare öppnat och massa annat och tillslut hittade jag den!! Fan, var nära på att börja böla! jag är ju nästan klar med allt jag ska ha gjort idag.

Nu ska jag äta mina russin, dricka mitt te skriva till lite på en text sen är jag fan klar!! Otroligt.

hemmatisdag

Idag blev jag hemma. Sjukt skönt. Hade inte orkat med denna dagen och dessutom har jag alldeles för mycket att plugga. Så, jag ska plugga undan allt nu på förmiddan och sen bara slappa och kolla film typ.

Mamma jobbar, david jobbar och pappa är i Geneve. Skötn att vara ensam hemma idag. Jag är ju förresten ensam hemma på hela sportlovet om jag nu inte följer med till alperna vilket jag förmodligen inte gör. Herregud så skönt!!

Carin Maria Möller


Det här är Carin Maria Möller, hon är en av de människor som gör livet här på jorden värt att leva! Puss på dig, fagra fru möller!

halstabletter och P3



Här sitter jag och ska börja plugga tillsammans med mina halstabletter och P3. Jeeej. Ikväll är det Prison Break men jag, som trogen tittare sedan start, har tröttnat. Men, jag kollar fortfarande lite. Han är ju så jävla snygg så det går ju an liksom:P

Det har varit en lång måndag. Åt precis chili con carne som min far tillagat. Det är typ min och carins nationalrätt och vår är godare än pappas:P Jag ska laga den nästa vecka tror jag och bevisa detta för min familj.

randvinkel





Nu ska jag till skolan. Har ont i halsen, magen och är trött. Jag blir alltid sjuk när jag festat. Men men, får skylla mig själv.

En sexförbrytare?

Lyssnar på en intervju där en kille intervjuas som blivit uthängd på en hemsida med sexförbrytare - pedofiler, våldtäcksmän m.m. Det killen gjort var att ha tagit en tjej på rumpan och ett halvår senare får han reda på att tjejens föräldrar har anmält honom för sexuellt ofredande och på hemsidan står det att han är en farlig, äcklig sexförbrytare. Han dömdes av en oenig tingsrätt.

Jag tycker det är helt upp till tjejen om hon nu kände att han gick för långt klart hon ska anmäla. Men, i just detta fallet fick man intrycket av att det inte var så grovt och nu finns den här killen uthängd som en äcklig sexförbrytare tillsammans med andra män och kvinnor som utfört sexuella övergrepp, trakasserier och som förgripit sig på barn. Jag tycker att tjejen har full rätt att anmäla, men jag tycker inte de har rätt att hänga ut honom på hemsidor där han jämförs med pedofiler.

Brottslingar ska inte hängas ut på internet.

Cold and yellow

 

Idag har varit en ganska typisk söndag faktiskt. Pluggat på förmiddan, sen tog jag bussen in till Lund och träffade olivia en stund och nu är jag hemma igen med mina läxor. Typisk söndag. Men, jag har verkligen gillat denna helgen. Har typ varit glad hela helgen, underbart.

Skulle ta kort på min randiga tröja, men framför allt på mitt nya nagellack. Det syns inte på bilden alls dock, men det är väldigt fint, typ gammelrosa. Inhandlade det igår.

Dagens replik idag måste ha varit när jag och olivia fikade. Vi hade precis pratat om hur mycket vi äcklades av grädde och så när vi går fram till disken för att beställa kladdkaka frågar han lite flörtigt:

Han säger - Mycket grädde va?
Jag svarar snabbt - Klart!!

Hahah, olivia tittade konstigt på mig och jag funderade över de ord som precis kommit ur min mun;P Haha.


alldeles tyst

Sitter och dricker the i Carins soffa nu.Som vanligt kan jag inte sova längre än typ 8 när jag är borta. Kom hem strax efter tre igår och sov väl halv fyra eller så. Satt uppe och fikade ena stund med carin också, gott. 

Festen igår vart skitkul faktiskt,men jag går fan aldrig dit igen. Jag vågar knappt säga att när vi går förbi en skylt där det stod att vi gått 3 km, då hade vi nästan lika långt till. Sen fick vi ju gå hem också. Hahah, men det var kul i alla fall. Nu är jag ganska trött och har pms, tack. Sitter och laddar upp mig för att gå hem och se pigg ut d¨å jag bråkade lite med min päron igår. 

Det var rätt många där igår vilket resulteradei att jag träffade en del jag kände, ngn som fylle-badat i min pool, klasskamrater till mina lomma-polare och några fler! Trevligt:) Slutade typ med att jag satt och pratade i telefon med Johan från högstadiet ett tag, fast jag inte hörde vad han sa. Haha, han är en rolig prick

Nu är mitt te slut och min mage värker. Det betyder cykeln hem, ta tablett och börja plugga. Fan. 


Varför kan jag aldrig sova?

nya kläder

 
 Lindex, 49.50
  
 H&M 69.50

H&M, 249.50
 
tajt hög kjol - JC, 149.50

 Din sko, 449.50

Nu är jag hemma från Malmö, mobilia och har shoppat upp mitt presentkort där. Jag är skitnöjd med kläderna och skorna!!! Älskar verkligen skorna:P Tror jag snart är uppe i 40 par.. Ikväll ska jag på fest med några fagra väninnor och då ska jag va skitsnygg i nya kläder och carin i mina:P! Haha.




skolender



"Lacy evening shoe with gold metallic T-strap, Schiaparelli,c. 1950"

Jag fick ju en sko-kalender av pappa i julklapp och varje dag så är det en ny designer-sko. Finns så sjukt många fina och denna är från 1950, hur coolt är inte de!?

Om en och en halv timme ska jag hoppa på bussen till lund med carin och se på Benjamin Buttons otroliga liv. Vi har sjukt sämsta platser, men filmen verkar jättebra. Jag är lite stressad under-cover för att nästa vecka är typ asmycket i skolan, eller jag kommer få göra det mesta i helgen och det är kanske det som känns tufft.



skolvecka - check

Hemma nu, fan vad skönt. Jag kom på en grej idag, såg en kille som under en period hade en del kontroll över mitt lilla hjärta och jag ser honom inte så ofta längre. Men, det jag kom på är att efter varje gång jag träffar honom kommer jag ihåg varför det blev som det blev och att jag inte vill dit igen. Men, när jag inte träffat honom på länge bygger jag upp en bild av de bra minnena och låter det bli helheten liksom, en fantasifigur som inte alls är hans rätta jag.

Skönt, då har jag fått det utklarat. Nu ska jag fortsätta äta min goda yoghurt. Vanilj.

Fredagsbeklädnad

 

skjorta - brors från MQ
tight - Primark, London
Vitt linne - mammas, vero moda

Äntleligen fredag. Gjorde faktiskt nästan hela min läslogg igår men jag glömde historiaboken i skolan, så den har jag inte gjort. Aja, jag dör nog inte. Börjar om exakt en timme nu, ska ta bussen om tjugo min. Ser ni att det finns ett äckligt vitt lager på marken? Det smälter och slabbar ner skor. Slabba måste vara ett skånskt ord förresten? Haha.

Just det, Niklas sa en kul grej igår. Vi satt i datasalen och han loggade in på msn, jag såg att han address va: daggmask_8@.. Och jag börjar skratta och utbrister:

J:- Hahah, niklas heter du daggmask?
N:- Hehe, ja fast glöm inte _8 det är viktigt.
J:- Varför har du _8?
N:- daggmask var upptaget..

Hahahahhaha!


bubbleroom.se



Rätt ok sida och en skitsnygg kjol. Vem hade inte dödat för denna liksom?! Nej, men där var ju en del fina grejer, men rätt dyrt. Finns bättre:) Jag är så fruktansvärt shoppingssugen så på lördag ska jag spendera presentkort jag har. Har skitmånga:

  • Mobilia (köpcenter), 1000 kr
  • H&M, 500 kr plus 20 % rabatt-kupong
  • MQ, 500 kr

Åh jag älskar det!!! Fast ska spara lite tills de roliga vårkläderna kommer. Åh snart är det vår då blir allt bra, eller hur?


den där designen

..Nu har jag ändrat min bloggdesign igen, blev inte nöjd sist. Jag är hyfsat nöjd förrutom att det kom mirakulöst ett extra streck på sidmenyn!!! Hahah!

Eller syns det bara på min dator? Hade varit bra att veta.

Har fått bort det:)

hemma

Åh, skönt nu är jag hemma. Så, vad är det jag ska göra idag då?

  • läsa om franska revolutionen,
  • skriva en läslogg
  • Promenad med carin, kanske.

Ja, det får räcka för idag tror jag. Mitt skoltrötta huvud vill inte mer än så. Fast denna dagen har varit sjukt bra om man jämför med gårdagen som nog var den värsta på länge. Usch. Men, så är det:)
 



 - God eftermiddag alla kära läsare som är så många(haha:P)!!

skolan

sitter i datasalen med Niklas och väntar på att kl ska bli kvart i två. Fick plugga hemma istället för spanskalektion, skönt! Hahahhaha, jag skulle göra en ful min och sen började jag asgarva och trodde inte att datorn tog bilder!: 





Hahahha, jag har tråkigt.

torsdagsbeklädnad


"dagens" (hah)
kjol - second hand Berlin
skärp - second hand, myrorna
vitt linne - H&M
blå lång kofta - MQ (gammal!)

Fredag imorgon fredag imorgon fredag imorgon fredag imorgon. Fredag imorgon Fredag imorgon Fredag imorgon, tack.

läsloggar och annat viktigt.

Mycket läxa just nu och jag ignorerar. Nej, men jag har tagit mig samman och planerat så jag har lite bättre koll nu. Sjukt sega lektioner imorgon, men det är ju trots allt dagen före FREDAG! Fan vad skönt. I helgen ska jag se benjamin buttons otroliga liv, äta middag med carin och kanske madde (?) sen fara vidare på party party. Trävligt!

Och förresten, ställer ni någonsin upp i tv4:as morgontv och ska skrapa triss så glöm inte att ha en historia bakom just den triss ni väljer. Om ert barnbarn är fött den tredje, välj den tredje lotten!! Mycket viktigt! 

  - God kväll.

konståkning och K-N

                                                                 

En konstig skoldag. Enda anledningen till varför jag överhuvudtaget gick var att jag skulle ha först lektionen med Karl-Niklas sen han kom tillbaka, åhh det är så skönt att han är tillbaka. Han gör fan alltid en på bra humör. Bäst helt enkelt. Resten av dagen satt jag mest i trans och väntade på att klockan skulle gå. Fick ett positivt besked på matten i alla fall, kommer nog bli jätteglad av det sen men just nu har jag verkligen ingen ork att le för småsaker som inte förändrar världen. David kom hem nu, han fick mig lite gladare. Åhhh jag vill inte just nu, jag är sjukt skoltrött och önskar att världen skulle pausa några dagar.


Bilden representerar att jag kollar på konståkning. Det är sjukt bra för det sänds verkligen dygnet runt på Eurosport så när som helst man kommer hem på dygnet kan man alltid kolla på konståkning.

 - God eftermiddag.


morgonmänniska?

..Njae, inte idag. Jag tar mig själv en sovmorgon, förlåt mamma. Jag är verkligen skittrött och jag hade ett tio-tal skitbra anledningar varför jag kan stanna hemma. jag åker in till engelskan som börjar halv elva. Nu ska jag ligga och sova en timme till.
 


 - God morgon!

kjol



Den här hittade jag nyss på deras hemsida! Den var ju fin, vill nog ha den i mörkblå faktiskt! Den kostar 98 spänn bara!! Hoppas den är så slimmande som jag vill och inte bara något som töjjer sig efter använding, men det står den inte är av bomull alls - så det är ju bra. Hittar man den i affären tro när de säljer den på deras hemsida?

 - Puss godnatt.

20 % på H&M

.. det må inte vara mycket men jag har dessutom ett presentkort där på 500 kr som någon gång ska användas, så i helgen tror jag att jag ska hitta en otroligt snygg svart hög kjol. Fick rabattkupongen från min elletidning - thanx!

                                                              

Dagen är avklarad och jag har ignorerat en himla massa och gjort en del också. Jag har gått en promenad, lagt ut två uppgifter på ymp, hjälpt benny med en sak och gjort lite smått här å var. Har också avbokat ett spinningpass jag egentligen skulle gått på på torsdag, men maria kunde inte. Tar igen det nästa vecka:) Tror jag ska hämta mitt gratis(!)-kort på gerdahallen och köra ett pass, kanske torsdag då?

Denna dagen blir förmodligen en rätt historisk dag då Barack Obama intog platsen som vår tids världsmakts president. Förändringar och en helt ny epok förväntas, hoppas han kan uppfylla förväntningarna - det hade varit trevligt då deras skit inte bara påverkar de, utan resten av världen också. Jag hoppas på Obama och jag hoppas att folket inte skjuter honom, konservativa jävlar.

studera mera

Idag ska jag plugga spanska, svenska och Sh plus lite annat. Blir nog hela dagen till det. Va en rätt ok dag faktiskt. Carin förgyllde min bussfärd hem över telefonen. Haha, thanx.:) Vi delar problemet över att vara jävligt lättirriterade även om hon nog slår mig faktiskt, det ni. Vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv i helgen, hört att den ska vara jättebra. Kul att se Brad Pitt i en roll där han inte bara är skitsnygg som i Thelma and Louise. Han är ju faktiskt en rätt bra skådespelare, men lätt att tänka på det i t.ex. Thelma and Louise!

       <----- Jag menar, HALLÅ!!?

 - God eftermiddag (långsam vecka!)

20 dagen på året

Då vart det tisdag, börjar tio över tio - slutar halv tre. Har rätt mycket att göra idag, två saker jag inte vill berätta men det innebär spioneri och den andra sängplatser.

Har rätt mycket plugg att göra idag och det är inte speciellt roliga grejer, men men. Oj jävlar jag har glömt klockan, sitter här o-klädd och ska ta bussen om 20 min! Fuck!

 - God morgon(?)

hälsa på väg



Nu är jag hemma efter träningen och fått lite mat i magen, hungrig var jag. Jag gillade Bodybalance faktiskt. Lite snabbare än yoga men ändå lugnt fast med bättre musik! Tränaren där är så himla bra på hälsa på väg (som det heter), Ann-louise. Blev kär i vissa låtar hon spelade, då blir träningen roligare. Kul att träffa maria också:)

Imorgon kommer Olivia till skolan! På tiden. Såg precis reklan om en ny film - Valkyria. Någon andra världskriget - film med Tom Cruise. Tror inte jag gillar mixen..


 - God kväll.


bodybalance



Hade glömt vilken tid det var jag och maria skulle träna idag, halv sex var det så hon hämtar mig om tio minuter:) Vi ska träna Bodybalance som tydligen är någon form av Yoga? Har inte riktigt koll, men allt blir bra när maria är med för vi är lika jävla klumpiga! Haha.

Hade egen studietid idag i skolan och ursäkta 2B men jag trodde jag skulle nita varenda en av er vid olika tillfällen! hah. Nej, men jag var sjukt irriterad och det fortsatte när jag kom hem och resluterade i världens bråk med mamma. Det har i och för sig pågått sen innan helgen, men ändå. Är sjukt lättirriterad nu så ta inte illa upp, lite kan ni dock.

 - God eftermiddag.

måndagsbarn



Hahah, mitt hår eller min lugg gjorde inte i närheten av vad jag ville idag - därav nys-posen. Nu ska jag pallra mig iväg till skolan för en 3h-lektion. Kul lektion dock. Bussen går om tio minuter så måste gå nu, hörs sen.

 - Puss

bloggdesign?

                                                                  

Nu har jag stirrat mig blind på min bloggdesign och ser inte längre ifall jag tycker om den eller inte. Först tyckte jag headern blev för rörig, sen blev det bättre när bakgrunden bara var svart. Men, nu är allt bara blurr. Jag tror att jag ska låta den va nu och kolla imorgon igen:) Jag har SOVMORGON imorgon, börjar 1!!!
 
 - God natt kära barn.

blondinbella och naglar.

Att "kändisar" orkar hålla på. Men, deras bråk funkar ju med tanke på att media uppmärksammar de och halva sverige (inkl jag) bloggar om de. Jo, men allt det här viktsnacket med blondinbella, Katrin och Gynning. Jag tänker inte välja sida för ingen av de är någon som jag tycker om så mycket. Jag tycker alla tre är coola för de kör sin egen grej, fram tills nu. Nu bröt de det mönstret och blev precis som alla andra. Gynning tycker jag väl håller lite mer distans till det(?). Katrin Zy.. beter sig som 5 år och Isabella försöker vara tio år äldre men framstår ändå som den 18-åring hon är. Ge er nu tjejer, va inte så jävla stereotypa.

Har filat på mina naglar nu en stund medans jag och mamma kollar på Crowned! Kan det bli mer fåfängt och stereotypt? Blondinbella kan ju slänga sig i väggen! Haha. Förstår inte att det är lagligt med sånna program. Men, mina naglar är i alla fall jättefina nu efter jag filat de med mina superfilar jag köpte innan jul. 300 kr (erbjudande, 600 kr i vanliga fall) kostade det som syns på bilden nedan, men det är faktiskt värt det!

                       
   mina älskade spa-prylar, naglarna blir superglansiga, helt otroligt verkligen (syns inte på bilden!)

 - Gud vad jag är tjejig idag!!

18 januari

Lite händelser den 18 dagen på året enligt den gregorianska kalendern(347 dagar kvar på året):

1773 - Kungliga Svenska Operan invigs

1919 - Fredskonferensen i Paris inleds (vesaillesfreden)

1955 - Kevin Costner kommer till världen.

1964 - Svenskan Jane Horney, som hjälpt danska judar över till Sverige, försvinner under oklara omständigheter på en dansk fiskebåt i Öresund

1945 - TV-serien "Vi på Saltkråkan", efter Astrid Lindgrens bok, börjar sändas

1991
- Kuwaitkriget: Irak avfyrar åtta scudmissiler mot Israel.


2001 -  En elev skjuts ihjäl på toaletten på Bromma gymnasium.


Idag ska jag träffa madde och kanske carin(?). Ska bli kul att träffa madde med tanke på att det var julmiddagen sist! Nu har jag städat mitt rum som var välbehövt och ska plugga lite snart tror jag. Hade filmkväll igår med david precis som jag ville, mohaha. Jag tvingade han kolla på Good Will Hunting(så fruktansvärt bra!) och han tvingade mig kolla på en skräckis - Shutter. Usch så läskig den var, satt med täcke och kuddar och gömde mig.

 - Glad söndag ( 2:a trettondagsafton)


                                                               
                                                                   för många garderober..
 


one million

                                                            

Åkte till biblioteket vid halv elva och kom hem nu. Fick gjort ganska mycket, störde mig på alla småungar som satt där och spelade spel MED ljud på. Hahha, jag låter som min mamma - får sluta med det. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Har inte lust att åka någonstans eller göra mig iordning. Filmkväll kanske? Pappa åkte till Verbier i morse för att åka skidor med sina polare. Kommer hem på onsdag tror jag det va. Fun fun fun. Ha så kul pappa, verkligen.

 - God Lunch må jag säga.

tidigt avslut.

Hemma tidigt, ganska skönt en kväll som denna. Fikan var mysig dock, har inte träffat Linea på evigheter, så det vart super<3 Trött efter skolveckan och alldeles för mycket tankar i huvudet. Funderar på att gå ner i källaren och kolla på film. Har lust att umgås med min bror men han är inte hemma. Emma (hans tjej) var här innan och det var skönt att se hur glada de är när de är med varandra.

 - God jävla natt.


                                                                       

shut your mouth

There must be some way out of here, said the joker to the thief,
Theres too much confusion, I cant get no relief.
Businessmen, they drink my wine, plowmen dig my earth,
None of them along the line know what any of it is worth.


Det är kanske som Dylan säger? Förmodligen. Hemma nu, ingen glad stämning direkt - kanske mest skapad av mig, men jag har mina skäl. tro mig. Halva mig vill gå ut och sätta en knytnäve i ansiktet på dig men den andra halvan där min självkontroll finns vann. Bra va? Haha, eller inte:P Imorse när jag skulle ta spruta bestämde jag mig för att jag inte är rädd (jag är rädd!), jag satt där och låtsades att det var hur enkelt som helst och lyckades övertalade mig själv. Grymt. Inte på gris-sättet.


Ikväll ska jag in till Lund och fika med några fagra damer och imorgon tror jag att jag ska cykla ner till biblioteket och dränka mig i plugg. Jag har lust att dricka mig redlös och vandra runt på gatorna, men det ska jag inte göra! Självkontroll, eller va vad det?

krya på dig hostberta<3

 - God afton (?)


TGIF

 

Så här ser jag ut som Kines!! Haha, hade ingen blixt så det blev alldeles gult! Ser rätt roligt ut:P Om några minuter ska jag cykla iväg till vårdcentralen och ta min andra gardasil-spruta. Jippi. Fast jag med min sjuka självkontroll har bestämt mig för att jag inte är rädd. Hehe. Se hur det går. Slutar halv tre idag, sen kanske jag tar en kvällsfika med ett par damer ikväll. Får se.

 - God morgon och TGIF - verkligen.

when you try your best

                                                         

Jag är världens största nörd, av uppenbara skäl. Jag satt på biblioteket innan och pluggade och skulle kolla efter böcker om geometri (arbete) och så hittade jag denna boken, "fermats gåta - den fantastiska historien om hur världens svåraste matematiska problem löstes." Jag tycker den verkar skit-intressant så jag lånade den. Hahah. Men alltså, det är en gåta som matematiker ägnat sina liv åt, vissa har tagit livet p.g.a den och sen kom det en 10-åring kille och sa, denna gåta ska jag lösa. Det gjorde han ett antal år senare, cred till honom. Lite intresserad? Förmodligen inte, men jag är!

Efter mina 4 h av sömn inatt är jag nog skittrött men jag har bestämt mig att inte känna efter för än jag är klar med allt. Kom hem innan från två timmar plugg på biblioteket, gick och handlade mat. Lagade mat. Städade köket och nu sitter jag är och uret visar snart halv sju. Tiden går långsamt idag.

 - God kväll.

you're jumping in my bed.

Jahapp. Jag sov 4 h inatt. Great. Gick och la mig typ 8 för att jag var svimfärdigt trött. Blundade i en och en halvtimme - somnade inte. Gick upp. Satt vid datorn till 23. Gick ner och kollade på film till 01.00 - david lagade mat till mig. Kom upp och åt lite till. Sprang en runda (01.20, vad är fel på mig?). Kom hem. Såg sista halvtimmen av reprisen på Prison Break jag missade i måndags. Gick och la mig 02.10. Vaknade av att pappa duschade 06.09. Vaken. Mår illa. Hatar.

 - Men god morgon alla äckligt välutvilade människor!

19.28

Nu är det ett SATC avsnitt jag ska se, efter det vet jag inte hur jag ska orka hålla mig uppe. Är sjukt skoltrött och allmänt trött. Tror det går över snart när jag har mer kontroll över läget som jag inte har nu. Kontrollbehov? Jaja. Har precis sökt två jobb - växeltelefonist. 2 kvällar i veckan, i malmö eller lund. Hoppas på att det är något bra och att de svarar hyfsat fort, man kunde nämligen också få sommarjobb där vilket jag ska ha!! Nu börjar SATC, hörs imorgon.

- God kväll.

morot



Moroten symboliserar hur jävla hälsosam jag känner mig! Haha, lite överdrivet kanske.. Men, träningen gick i alla fall bra, jobbigt som in i dock. Mysigt med lunch på greken med olivia. Nu ska jag snart cykla iväg till carin som ska till sin frisör och fila på kaluffset.

 - God eftermiddag

träningsklar



Skulle egentligen väntat några dagar med träning för jag varit förkyld och sånt. Men, kör ett spinningpass idag med olivia och sen ska jag börja träna med Maria igen, här i Lomma. Har saknat det jättemycket. Vi brukade belöna oss med kebab efter vi tränat och varit effektiva! Hahaha<3 Bussen går om tjugo minuter så nu blir det inget mer tapprande på tangenterna..

Ska träffa carin i eftermiddag förresten!

 - God förmiddag.

fanny - queen of heart

Min hund som bott hos farmor och farfar under semestern kommer hem om lite mindre om en timme, gosh jag har saknat henne. Bilden är dock första natten och hon är bara 8-9 veckor gammal. Söte skithund. Haha jag var typ 11 och log i sömnen så glad jag var över min valp<3 Jag är alltså INTE vaken på bilden. Andra bilden är på kenneln, mitt i krysset.

 

trött

Jag hatar verkligen vårdcentralen i lomma. Visst idag var det jag (?) som tog fel på tiden och satt där en timme tidigt och fika omboka för att hinna till skolan. Andra gånger har de börjat skära i min hud innan bedövningen verkat och bara sagt : nämen ojsan, då väntar vi en stund tills bedövningen verkat! JO MEN VISST! BRA FÖRSLAG IDIOT! Alltid sena också. Åhh. Sen är jag bara allmänt trött på mitt skolarbete. Hur mycket jag än sliter så är det "bra". Förlåt jag vet att jag inte borde klaga alls med mina betyg så de som stör sig kan sluta läsa, men någon gång vill man höra någon utbrista att det är ett perfekt arbete! Missuppfatta mig inte att jag inte är nöjd med mina betyg, men det finns massa annat bakom de tre bokstäverna på betygspapperna. Fånigt det låter att klaga. Men, det är min blogg.

Är också trött på det skiten när jag säger grattis till ngn som fått G eller VG och ngn tittar snett på mig och säger, "du fick ju mvg". Onödigt. Det är helt olika från person till person. För en kan G vara skitbra och för en annan botten, så är det bara. Jag är en sån person att jag kan leva på andras lycka och vet jag att någon fått det betyg de strävat efter så klart att jag blir glad och säger grattis. 

Frustrerad dag. Fast jag tror mitt matte-np gick ganska bra, trots halsfluss. Lever lite på det nu, men jag har jet-lag och är trööööööööött och suuuuuuur.

 - God eftermiddag.

Gardasil

Åh gud. Skulle aldrig sökt på bilder på Gardasil. Hjälp. Usch. Fy. Helvete.



Kollade förresten på Lipstick Jungle igår och tyckte inte det var speciellt bra. Håller mig till SATC som går mån-tor nu! Tack för det tv3.

 - God jävla trött morgon.

det nya SATC?

                                                                  

Snart börjar Lipstick Jungle som är skriven av samma tjej som är bakom Sex and the city, som jag avgudar! Tror ju dock inte denna serien kan bli en ny lika stor succé, men ska kolla i alla fall. Den där ynka timmes sömn från inatt börjar kännas nu, skittrött. Somnade en stund innan så nu orkar jag kanske en timme framför tv:n.

Imorgon ska jag ta min andra Gardacil-spruta. Usch. Usch. Usch. 08.30 ska jag vara nere på vårdcentralen, kommer vara skit nervös. Fast jag dör nog inte? 

 - God natt.

back to the way it were

Nu börjar allt bli som vanligt här hemma, skolan överrumplade mig med läxor och fick reda på att en matteinlämning (ganska avgörande) ska in idag senast. Fast jag visste det lite..! Bara lite. Har nu varit och bytt min ring jag fick i julklapp som var för stor. Nu pryder en fin guldring med lite diamanter mitt högra ringfinger, mohaha. Jag skulle egentligen träffa carin idag men efter att ha sovit rekordlite senaste veckan och ungefär en timme inatt så är matten allt jag orkar med.

Nu kurrade det i magen min, lite mat kanske? Upptäckte förresten innan att jag blivit ganska brun. Ser fram emot att träffa klassen imörn.

 - God afton.

                                                           
                                                    mitt i solens hetta, nu är det bara svinkallt.

resan i mängder av bilder..



På planet påminde detta mig om Pearl Harbour..


..vi kom till hotellet och david hoppade i poolen..


Dag 2 fick vi vår "hus", fin utsikt..


..en regnbåge man faktiskt såg slut på..


..sådan pappa sådan öl (Presidente)..


..sommarkläder(!)..


..fint va det..


..läskig landning, jag gav ifrån mig ett litet glädjeskrik när vi nådde marken..


..david och jag badade i vågorna och jag lyckades hamna under vattnet hela tiden..


..strawberry daiquiry (stavning?)..


..min nya kärlek, fuck boyz when you got prada liksom:P..


..vi åkte en dagstur till st:Barts (tidigare svensk-ägt)..


..vi hyrde vespor..


..och körde runt den lilla vackra ön..


.."jag är en tjej på 17 år och söker", jag kan också vara glad..


..mamma intog omedvetet jesus-posen! HAHA, katten så likt..


..Sen åkte vi hem..

Det var min semester som vart helbra. Nu är jag hemma och trött efter att ha suttit på plan hela natten. Avslutade dagen igår på semestern genom att snacka religion med en 55+ fransk gubbe vid poolen, mitt samtalsämne. Intressant! Hehe. Svinkallt är det förresten och jag måste cykla och hämta mitt busskort. Jullovet förklaras här med.. SLUT..

- God eftermiddag Sverige ♥

tank

Finns två saker jag kan titta på hur länge som helst, havet och eld. Så, har suttit på stranden en del kvällar och filosoferat för mig själv, har ju alldeles för mycket igång där uppe. Jag har inte kommit fram till ett skit, känner mig exakt likadan som innan - dåligt eller bra? Vet inte. Nu har jag 2 min och 8 sek kvar på min internetanslutning. Får nog sluta. Saknar alla hemma, men jag saknar inte hemma.

 - Puss.


niondejanuari

 

Första bilden ovan är där vi landade med planet när vi kom hit och den andra är samma strand där david och jag passade på att bada lite i vågorna. Det är nu två dagar sen och jag har fortfarande sand i håret! Idag har vi varit på st:Barths (svensk koloni förut), där hyrde vi vespor och körde runt ön. Va en riktigt skön dag faktiskt:P

Jag har förresten köpt på skitsnygga väskor! En Prada och en Louis Vuitton, 60 dollar - fejk? Skitsnygga vilket fall, visar bild sen. David och jag har ett hotellrum inatt för att vi ska få lite sömn på grund av snarkande föräldrar, mest pappa. Inatt sov jag en och en halv timme - UTE PÅ ALTANEN!!! Det regnade tom lite, stackars mig va? Nej, jag var lite gnällig när jag "vaknade".

Imorgon är sista hela dagen här, planet går vid fyra på söndag eftermiddag, hoppas alla har det fint hemme. 
 
- Puss God natt.

dag fem

Inatt har jag sovit lite mer än 60 minuter, tack pappa för ditt reducerande snarkande. Jag är dock monster-förkyld och min röst har övergått till en mörk förförisk röst. Not nice. Trivs bra här på st:marteen fast mitt samvete har fått sig en törn.. Skämt åsido.

Igår var vi på den strand vårt flygplan landade över. Ön är så liten att landningsbanan är redan märkt ute i vattnet. Det är liksom en grej att våga st¨på stranden som är 30m innan landing när jumbo-jetsen kommer. Vi ska göra det idag, vi var där igår men det var ganska sent och det kom bara ett privatplan. Syns inte så tydligt på bilden nedan, ska försöka ta några bilder själv sen. Mohaha. När vi landade blev jag nervös för första gången i mitt liv på ett plan, vi landade ju mitt i staden och jag sa: jag ska fanimej applådera när vi landat! Alla andra började också applådera och jag utbrast i jubel, den enda som gjorde det:P Hahaha.
 


Är inne i en ny period nu då jag bara vill flytta hemifrån, ha en egen liten etta eller dela en tvåa. Håller på att leta jobb, utan det är de ju inte möjligt. Sökte ett innan jag åkte, får se. Känns inte som det blir något, men det är väl bara att fortsätta även om det känns hopplöst att få något vettigt som 17-åring. Ska kolla min mail nu för att se ifall jag fått något svar. Ska ju jobba rumpan av mig i sommar också, hade varit kul att jobba med folk i sin egen ålder. Drömmen hade ju varit att jobba på ett café på stranden typ, men det kan man ju drömma om. Fast någon ska ju ha det jobbet också. Vi får se. Jobbsökandet fortsätter när jag kommer hem.

 - God onsdag folket.

6 januari 2009

Så nördig jag känner mig, men jag har verkligen saknat att blogga, haha. Men men, här är superfint - paradis. "Huset" var inte som väntat, det är mer ett rum med kök och balkong, men det är väldigt fint, dock litet. Det ligger 10 meter från havet och 50 m från poolen, det klarar man sig på:) Vädret är också super, solar och badar hela tiden typ.

Nu sitter pappa och jag dock på ett internetcafé och nördar oss med datorerna. Har förresten sett flera Yachts som är bland de största i världen, top 10. Sjuka storlekar. Saint Marteen är den ö som har världens största Yacht-hamn, enormt många båtar finns här. Oj, nu kom en höna gåendes förbi mig, hahah. Igår hade jag lite hemlängtan, eller mest från familjen kanske. Kan bero på att vi bor på varandra och pappa har snarkat två nätter i rad så bara han fått sömn. Inatt har jag sovit ungefär 1 h sammanlagt. Är alltså sjukt trött nu.

Jag har i flera dagar låtsas att jag kan prata franska också, riktigt kul med tanke på att jag alltid blandar ihop "bonjour" och "merci". Ibland när jag ska säga "tack" till någon som hjälpt mig så säger jag "bonjour", hahaha. Fast jag kan inte låtsas så länge med tanke på att mitt ordförråd i franska innehåller fyra ord. Mamma skulle leka fröken duktig för ett par dagar sen:


Jag: - Jag sa bonjour när han hjälpte mig med väskan innan, hahah så bra är jag på franska.

Mamma: Haha, så du sa varsegod istället för tack då.

Jag
: Nej, bonjour betyder goddag mamma!

Imorgon tror jag vi ska åka och bada på lite andra stränder här omkring, såg en sjukt fin igår (måste ta kort!) så dit blir det nog. Vi funderade också på att ta en båt till st: Barths som inte ligger så långt ifrån. På söndag börjar färden hemmåt och vad jag har hört är det -17 i göteborg vilket betyder att det skiljer ungefär 45 grader mellan sverige och här, freezing!

Nej, nu ska jag läsa på mina vänners bloggar och se vad som händer hemma.

 - Pusssss♥


st:marten

..eller st:martin som så svenskt jag säger det. Dit ska jag och min familj imorgon, västindien! Håller på att packa ner alla mina sommarkläder, åh jag älskar sommarkläder. Den 12 kommer vi hem och dagen efter ska jag ta min andra Gardacil-spruta! Usch. Men men, nu ska jag till paradiset först. Kommer att sakna de jag håller kär<3

 - God kväll.


    Förra året på Dominikanska:)

sista timmarna 2008


jag var glader..


..carin också..


..god efterrätt hade BABE gjort..


..sen small det och 2008 var över..

Typ inga bilder från festen, tur det kanske! Tack för ett trevligt nyår alla inblandade<3

1 januari

Kom precis förbi en överklassman som frågade mig när jag städade upp spritflaskor från gatan, "Tuff dag?" sen skrattade han så där hånliknande. Hahah idiot. Gott nytt år, sa jag i alla fall. Nej, kvällen blev nog så bra som den kunde och det var skönt att ha carin brevid sig när man räknade in det nya året. Kom hem vid kvart över tre och då var här kanske 20 pers kvar på min brors fest och jag som lämnat mitt festhumör i lund ville bara att alla skulle gå så jag kunde få sova. Gick in på mitt rum och hittade davids kompis martin där, han visade jag så vänligt ut direkt. Sen var jag ensam på mitt rum. Skönt.

Bilder kommer sen, har ingen aning hur de blev så det ska ju bli spännande. Minst sagt.  

 - God fortsättning.

RSS 2.0