THE WEIGHT



Jag kan inte beskriva vad denna låten betyder för mig. Haha, låter skittöntigt men den påminner mig och sjukt mycket sommarminnen som jag bara älskar. Föreställ er att sitta på en ö eller på tomten i mitt bästaste sommarhus och titta ut över havet, omringad en massa människor du bara avgudar och sen, spelas låten.

Pappa har spelat denna låten på våra sommarfester så länge jag kan minnas och jag har inte för än nu vetat vad den heter och vem som sjunger. Längtar till sommarhuset jättemycket nu. Hade jag haft bil och körkort hade jag nog kört dit direkt, hämtat upp några stycken och bara varit där. Gud vad jag längtar dit.

 
ute på en ö och..

sittandes på gamla uteplatsen. Känner ni känslan?

IT'S A GOOD DAY


coolt om strecken över mina ben inte hade varit en skugga..

Det var inte riktigt meningen att det endast skulle bli en bild på mina bara ben, men det blev så. Sitter nämligen på köksverandan i jeansshorts (utan tights!!) och linne. Härlet.

Idag har jag ju haft NP i engelska och jag antar det gick bra. Kändes väldigt omotiverat, men men. Nu är det gjort, vilket är superskönt. Herregud vad jag älskar vädret. Det är verkligen sommar typ. Förresten, imorgon är det valborg och då ska jag i alla fall vara med Carin. Det vet jag. Vad vi ska göra, vet jag inte. Just nu är jag festsugen som fan! Dessutom ska min bror och hans coola polare vara här så det är väl säkrast att hålla mig hemifrån.. Heheh.


För att vara lite personlig tror jag min pappa har det jättejobbigt nu. Eller jag vet att han har det. De gnager lite i mig. Svårt att försöka finnas till för honom när han är 30 mil (eller mer) bort. Lilla pappa. Har alltid sagt att han kommer få en hjärtattack innan 50, men det har han passerat nu.
 
Jag är piggare idag. Antar att oro gör en trött. Men, idag har varit en bra dag med bra människor och god aftereight glass med Hanne.

GRATTIS LINNÉA PÅ 18-ÅRSDAGEN ♥


I NEED PROOF BEFORE

Jag kom precis på att det är onsdag imorgon, med andra ord: nationella i engelska. Oj då. Men, de ska man ju inte förbereda sig för. Säger vi. Har en trevlig håla på drygt två timmar mellan writing-delen och speaking. Congratz.


Har lyssnat på Hello Saferide hela dagen känns det som. Trevligt. Skönt att vara ledig idag, har sovit en massa och varit i malmö och inhandlat en klänning jag ska försöka sy om till drop-dead-gorgeous. Ska ha en djup u-ringning i ryggen och den ska läggas upp (den är ner till marken nu typ!). Hoppas den blir fin, annars har jag nog en reserv tror jag..

De flesta har nog känt så här, precis så här. I know i have!


There are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you


Would you freak out if I said i liked you?
Do you walk the line
Is your IQ higher than your neighbour's
And is it very much higher than mine


Can you sleep when I grind my teeth
Do you look away if I slob when I eat
Will you let me be myself
Can you at all times wear socks, because I'm still scared of feet


And if I'd fall, would you pick me up
And if I'd fall, would you pick me up


TANKAR PÅ EN MÅNDAG

Surfade runt på bloggar innan och hamnade så småningom hos Blondinbella. Hon ska starta någon ny "få bättre självkänsla på 30 dagar"-kampanj. Läste några av kommentarerna och herre min gud så många det finns som mår eller har mått dåligt. Har kollat på kommentarer till liknande inlägg innan på andra bloggar och det bara väller över med kommentarer från mestadels tjejer som skriver att de mår dåligt. Jag tror dock att det finns lika många killar med dålig självkänsla eller självförtroende som tjejer.

Vissa skrev kommentarer som "din blogg är ett stöd i mitt liv" och vissa öppnade verkligen upp sig och berättade saker jag aldrig skulle vågat. Men, good for you att ni vågar! Ja, det här med självkänsla kommer nog förbli ett mysterie för mig för det är ju sällan den stämmer överens med verkligheten. Det räcker ofta med en enda kommentar från "rätt" person att knäcka en person som inte är helt säker på sig själv. En enda kommentar kan sitta kvar hur länge som helst. Det är svårt att se folk i sin närhet ha en totalt vriden självbild och kasst självförtroende för det känns som vad man än säger eller gör är det ändå upp till den personen i slutändan.


min trädgård är fylld av blad från grannens körsbärsträd.

SVAR PÅ TAL

Här är lite svar på tal som kommit upp under dagens gång (mest inne på apoteket och lite på min bussresa hem):

kille - har du en halstablett jag kan få?
tjej - Nej, tyvärr. Skulle en vaginaltablett funka lika bra? Jag har det nämligen.

kille - Vill du bli tillsammans med mig?
tjej - Ähm, skulle ett kosttilskott, låtsäga berocca, gå bra istället?

(första dejten)
kille - Du har inte en halstablett?
tjej - Nej, men jag har ett saliverande tuggumi. Funkar utmärkt!

(första dejten)
kille - har du en alvedon eller något? Har lite ont i huvudet.
tjej - Nej, men jag har bara mina tabletter mot prostatabesvären med mig. Men, skulle vi gå ut igen på fredag eller?



svar till Carin: det var lite det som var skämtet, att hon kanske egentligen inte var en tjej ursprungligen. haha misslyckat n'är jag m¨åste förklara det:P ses imorgon

WALLBANGER


pigg och glad, pigg och glad.

Oj oj oj! Igår blev en lång dag. Jobbade från 8-17.30 sen stack jag hem och gjorde mig iordning och åkte till höör på fest hos olivia. Vi hade skitroligt! haha, jag känner att jag kanske har gjort bort mig lite, men jag orkar inte bry mig. hehe. Var hemma vid 2, så det var hyfsat tidigt ändå.


Det är typ 3 km till olivia från tågstationen och det var roligt på vägen hem, skitmörkt och egentligen kallt, för jag svär att det tog typ 5 minuter. Helt galet. Men, när vi kollade på klockan hade det tagit typ 45 minuter. Haha. Men, det var en rolig kväll. Tack till olivia, min räddare.


FREDAGSKVÄLLEN

Igår var en jättemysig kväll. Först satt jag och elli på marias kalas och pratade i flera timmar, käkade tårta och chili con carne. Maria verkade nöjd också, den gamlingen! Sen skulle vi ju ner på strandfesten och när jag ringer carin så hör jag i elefonen "här är bara en massa jävla 92:or och till och med 93:or!!!" Haha, så jag och elli var i alla fall nere på stranden och vände. Sen satt vi i centrum en stund som ngr andra fjortisar. Det var mysigt i alla fall.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet och vara där till halv fem. Oj, vad nervös jag blev nu. Konstigt. Sen ska jag i alla fall hem om snabbt, skrubba av mig fisklukten och sen sticka till höör för parteey. Ska bli kul! Nu måste jag gå.. hoppas jag inte tappar en massa tallrikar idag.. (om ellen läser så ringer jag dig imorgon!!)



RYSKA SPIONER OCH STRETCHING



Denna uppgiften satt jag uppe till typ halv ett med. Grattis till mig. Men, jag är klar. Woho. Dansen var skitrolig och på bussen hem åke jag med ryska spioner med läskigt stora väskor.. Jag sitter alltid och stretchar på bussen hem (benen pekar på alla håll och kanter) och det är så kul att se de andra passagerarna som försöker snegla på mig och se vad jag gör. Haha.

Bella, dansläraren jag hade igår, är sjukt duktig och är liksom väldigt naturligt duktig. Rihanna, som jag hade förra gången, är mer tekniskt duktig (men enormt duktig, sjukt!), så då blir det mer ballroom än shake-shake korografier med Bella. Jag gillar ju egentligen mer Bellas typ av korografier, men jag tyckte ändå det var askul med Rihanna. Tror det är för att det är kul att kunna de vanligaste stegen i Ballroom-danser. Roligt roligt! Gud vad jag älskar att dansa.

DIRTY DANCING COMING UP


Pigg och glad?

Så fort det blir torsdag eftermiddag blir jag alltid full med energi och helt hoppig. Dansar runt i hela huset och vill bara att dansen ska börja. Helst att den ska vara längre också. Har övat på cha cha cha-steg, men behöver mycket mer träning:P Är ju inte graciös för fem öre, som sagt. Hah. Kul ska det bli i alla fall! Ska se filmen också, Dirty Dancing 2 - för vi dansar till en låt därifrån. Såg förresten första Dirty Dancing idag och jag bara älskar den filmen. En gammal chic-flick är det inte mkt som slår:P

KESO

Nu har jag pyttelite mer energi. Har gjort ett födelsedagskort till maria, pluggat lite och hjälpt carin med matten. Oj, nu kom mamma inne på ett samtalsämne - berätta-för-dina-nära-att-du-tycker-om-de-innan-det-är-för-sent. Haha, men hon har så rätt så. Ibland är det för sent. Hon frågade mig om jag har sagt till david att han betyder mycket för mig. Och vi båda har sagt grejer som betyder det, men kanske aldrig rätt ut - du vet att du betyder jättemycket för mig va? Fast jag tror vi båda vet hur mycket vi betyder för varandra.

Syskonkärlek.


(rubriken betyder att jag är inne i en keso-period)

GOODMORNING VIETNAM

Idag stannade jag hemma från skolan. Kändes som en dag med lektioner där vi får jobba med inlämningsuppgifter och det kan jag lika väl göra hemmifrån. Dessutom behövde jag vara hemma idag. Ikväll när jag är piggare ska jag ta mig in till malmö och dansa, ska bli så jäkla kul! Längtar.


kanske strandfest imorgon..

CROSSTRÄNING


bruuushan

Har inte mycket att säga eller berätta. Var med min bror på crossträning och träffade alla hans polare där, trevligt var det. Duktig på att köra är han också.

Nej, det var det hela. Jag vill förresten börja köra cross, coolt att vara enda tjejen.

Ännu ett bevis på att rökning och hälsa inte går ihop

Från tjuvlyssnat.se:

En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och fram till disken.
Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Ehh ja.. Hej. Ett paket Glenn, tack
Tjejen (rodnar): Oj visst, självklart.

Hahah. Den var kul den. Lite krystat läge liksom. Skittrött idag. Fick tillbaka en engelskatext jag skrev ihop igår kväll och läraren var typ helt nöjd och han är inte den positivaste där är. Så, det var ju skönt:P Hah.

Se ya!

21/4 - 09

Om 7 timmar ska jag träffa C på biblioteket efter det till Maria förmodligen.
Om lite mer än en dag ska jag följa med david på crossträningen.
Om lite mer än två dagar ska jag dansa igen.
Om lite mer än tre dagar ska jag fira min vän Maria som blir 25.
Om fyra dagar ska jag jobba.
Om lite mer än fyra dagar blir det parteey.

Det var nog det hela. Jo, på torsdag ska jag samtala med min kusse över telefon igen:) Vi måste liksom planera när vi ska ringas för vi alltid pratar så jäkla länge. Saknar henne. Undra hur det kommer bli i sommar när vi båda förmodligen kommer jobba. På sommaren har vi alltid typ bott på varandra konstant. I wonder and so I wonder. Hörs sen kanske!


bror är ansvarig.

SIDOSPÅR

Sitter och skriver en engelskaläxa och råkade komma och tänka på annat..

Pratade med O innan och hon har snackat mycket om att hon vill bli journalist, fast har velat lite fram och tillbaka. Det hon kanske egentligen har velat är författare, men det är så svårt att få det som ett riktigt yrke liksom. Det är svårt med sånt när ens mål/dröm verkligen är författare/skådespelare/artist/åklagare i NY(hah) eller andra "svårnådda" yrken. Man tappar liksom tro när man ser så många andra misslyckas och varför skulle just jag då klara det? Att man inte riktigt vågar tro på sig själv att man faktiskt har en speciell skrivstil och teknik som drar till sig uppmärksamhet. Något som alla andra inte har.

Känns som en töntigt självförtroende-inlägg i stil med en viss Isabella, men men. Skitsamma. Svammel.


KANINLORTAR

Just nu känns allt bara bra. Sitter i mitt nystädade rum och tittar ut genom fönstret på körsbärsträdet som blommat nu. Sjukt fint. När vi va små brukade vi alltid plocka ner en massa och sälja. Hahah, vi fick kanske inte sålt så många med tanke på att det finns x-antal på vår gata. Vi har även sålt kaninlortar och låtsades att det var sånna lakriskulor, ingen köpte. Haha, barn alltså.

Idag är jag nog hemma vid sex tror jag, hörs kanske då eller ngt?


FOTO: CARIN MÖLLER


Carin Möller ©

Denna bilden tog min Vän Carin igår i Alnarpsparken. Och ja, det är jag som ligger i gräset och glor:P

God natt ♥



Tack för fina kommentarer my friends! Och Linea, jag kan inte säga annat än det samma<3 Puss

KRABBKLOR PÅ CYKELSTYRET

Idag har jag jobbat igen och efter en massa makor, disk och en tappad tallrik och ett glas så var dagen slut. Krabbklor fick jag med mig hem för de skulle ändå slängas, så pappa blev glad när jag kom hem. Hoppas jag får jobbet, trivs där plus att min dröm om mitt N.Y och egen lägenhet kommer närmre och närmre.

Hoppas bara att det håller sig till en lördag i veckan för som igårkväll orkade jag knappt inget. Vill inte va den tjejen som jag var i ettan och svek vänner för att jag skulle jobba eller plugga. Inte igen, men jag tror inte det blir så - detta är på en annan nivå plus att jag inte pluggar en bråkdel av vad jag gjorde i ettan.



Mitt självförtroende måste ha förbättrats en del på sistone för igår fotade carin mig i Alnarp och jag trodde jag skulle må dåligt när jag såg bilderna, brukar bli så, men de var riktigt fina. Lite en lättnad, fast mitt självförtroende är inte på topp ändå!

FINITO

Nu är jag hemma och har tvättat bort fisklukten, var inte så farligt:P Det var roligt faktiskt, skittrevliga människor. Ska jobba imorgon också så ngt rätt måste jag ha gjort trots att det blev några småmissar..

Ska snart iväg till C och hon ska fota lite sen ska jag nog till Lund och träffa olivia en stund. Nu börjar mitt trötta gå över och imorgon börjar jag inte för än 10, så det är värsta skönt! Idag var det ju åtta och för att jag skulle vara helt säker att jag hann med att göra lunch och glömma en massa saker så steg jag upp sex(!).

Vi höres!


älska vädret förresten,
jag har jeansshorts på mig!


NERVER

Om typ 40 minuter ska jag cykla ner och provjobba. Det börjar kännas lite i magen med nervositet och så.. Tror det kommer gå bra och till och med vara kul, men jag lär väl göra bort mig och jag vet hur mycket kunder där är en lördag, läskigt att börja så kanske.

Men, alla har ju en första dag, right? En första dag som man bara gör bort dig och tycker allt går fel. Andas ut andas in. Är det inte nu man ska dricka en actimel? Typ lugna magen och kroppen, eller man skulle kanske bara ta och röka på lite innan man sticker - det lugnar ju nerverna. Lite droger har ju aldrig skadat ngn, som en tös brukar säga. (ironi, höhö)

CHA CHA CHA OCH SALSA

Tusan så rolig dansen var igår! Helt galet kul! Lärde mig en del salsa och cha cha cha - steg. Svårt som fan när jag inte är graciös för fem över, men skitkul ändå och min lärare är så jäkla skön. Kul var det i alla fall!


Det är denna låten vi dansar till (tror jag, får inte mitt ljud till att funka:P).

Nu ska jag skriva klart två texter som ska vara inne idag, hörs ikväll kanske eller imorgon då jag ska provjobba..

EN BRILJANT IDÈ?



Jag fick en idé innan - att frysa yogurt med banan i så det blir typ glass. Skitsmart, tänkte jag tills jag tog ut den ur frysen nu och jag blandade ihop den med ett mordvapen, för så isigt-stenhård är den. Men, det lilla som smält i kanterna är gott:P Hahah, lilla jag då.  

FUNDERING

Idag ska jag tooda min vän carin i matte, ska ner på biblioteket vid fem. Ska skriva lite historia och annat roligt som svenska..

Några funderingar:

Måste en kvinna som bär burka indentifiera sig på samma vis som alla andra på en flygplats?

Måste jag lära mig att filéa en fisk på lördag och kommer jag lukta som en gammal fisk?

Vad tänker idioterna med som vill bygga hotell på månen?


Sen vill jag mest tillägga att jag tycker Stieg Larsson är stencool, respekt alltså (inte bara för böckerna - mer honom och hans liv)





Svar till Niklas: Hahah, jo du har säkert rätt:P

RICHTERSKALAN OCH GREYS

Ligger och kollar på Greys anatomy samtidigt som jag läser lite slappt om varför Richterskala är en logaritmisk skala. Det var ju inte så svårt, eller har jag missuppfattat det? Hmm.

Åkte till skolan idag vid tio (gick inte på spanskan), fikade med några och åkte sedan hem igen. Gick alltså inte på Geografin heller för gissa om jag hade ont i magen innan. Usch fy och blä. Pms med andra ord. Aj aj aj. Men, efter mycket tycka-synd-om-sig har jag skrivit lite på en sv-essä och sen ignorerade jag resten och provade sommarkläder (haha) och fotade lite. Fotandet resulterade i ny banner. Bilden blev konstigt nog suddig, den var skarp innan jag flyttade över den och sen bara - blurr. Men men, tycker det blev ganska fint.


jag gick i tunn kavaj idag, jag frös. Var det inte varmt nyss? Sluta luras då.

JUST FOR NOW



Bite your tongue
Deep breaths
Count to ten
Nod your head

Will ya get me outta her, Get me outta here, Get me outta here
Just for now
Just for now
 
(tolka nu inte detta att det är mina känslor, gillar bara låten;))

KRISTIN STEWART



Köpte Nylon igår, en amerikansk tidning (?), och där fanns en lång intervju med Kristin Stewart plus en massa gorgeous bilder. Fan vilken cool tjej och jösses så snygg. Har inte tyckt hon varit ngt speciellt innan, men jag gillar henne nu.

Har spenderat min dag med bråk med busschaufför, lunch med olivia och hennes pojk i lundagård(mys), åkt drygt 50 mil tåg och hämtat min hund plus träffat farmor, och nu kommit hem. Vet inte riktigt vad det är nu, vet inte ifall jag ska skratta eller gråta. Hatar att gråta och har inte lust att skratta, så jag förblir väl neutral. Jävligt grå och neutral.


God natt, fast sömn blir det inte på bra länge.


JÄVLA BUSSCHAUFFÖR

JAG HATAR SKÅNETRAFIKEN! Jag har lånat ut mitt busskort ill min behövande vän under lovet och skulle åka till skolan utan kort nu. Det har jag och många gjort innan då man säger att man glömt sitt kort och berättar vilken skola man går på och så, men inte idag inte..

 - Hej, jag har glömt mitt gymnasiekort. Är det okej?
 - Nej, du får betala.
 - Va? Men, jag går i gymnasiet, jag lovar.
 - Du får betala eller gå av bussen.
 - Jag har inga pengar med mig! Vad ska jag göra? Jag måste komma till skolan ju!
 - Låna eller gå av bussen.
 - Men, tack så mycket. (går av bussen skitsur)

Åh jävla griniga chaufför! Vad hade det gjort honom om han släppte på mig utan kort? Som tur väl sa david han kunde köra mig, han skulle ngt ärende ändå. Tack.



Har tappat mina solbrillor tror jag ( :( ) och därför har jag lånat mina pärons Ray Ban.  

MANNEN UTAN BYXOR



Mannen med de minimala och äckligt tajta cykelbyxorna får sammanfatta min skidsemester som varit kalas!

Hemma nu med andra ord. Rätt skönt. Min hund är dock i karlskrona hos farmor och farfar så jag ska ta tåget upp imorgon efter skolan och hämta henne, sen åka hem igen. Så, nästan 6 timmar på tåg imorgon! Men, jag gillar tåg plus att jag saknar min hund. Skulle varit kul om jag hann träffa kusinen min också, saknar't.

Van Veeteren började precis och fan vad dåliga skådespelare. Suck på svensk film och på tal om film - vad fan ska jag ta mig till när jag inte kan ladda ner? Film är typ min största hobby!! BUHU!

GWYNETH PALTROW (ytligt inlägg!)



Är det bara jag eller ser Gwyneh Paltrow ut som en gammal och tanig kärring på denna bilden? Snygga kläder har de alla tre dock. (bild från aftonbladet)

JORDNÖTTER OCH BALKONGER

När jag köper en lägenhet så är det fantamig nästan krav på balkong. Jag älskar verkligen att sitta på balkonger och sen har jag heller aldrig varit på en misslyckad fest där det fanns en balkong, eller hur? hah

Idag har vi varit superslöa och hamnade på lunchrestaurangen tidigt där jag och david somnade typ på varandra. Haha, syskonmarodörer.

Jag kan inte låta bli att drömma bort till sommar, strandfester och annat mys. Vill bara ligga på stranden och leva livet. Undra hur många ggr jag drömt mig bort till Grekland och sommar nu..

Gosh, snabbt veckan gått. Redan sista skiddagen imorgon och sen åker vi hem på måndag. Ska bli skönt att komma tillbaka till alla därhemma samtidigt som jag inte bangat några dagar till här..
 
jag är beroende av jordnötter (med skal) och balkonger


DAG 4 OCH PARIS HILTONS BFF

Första dagen vid middagen och andra dagen vid frukosten satt jag och min familj och skrattade och drev med de solbrända gästerna. Verkligen de sjukaste brännorna och linjer! Men, nu är det jag som sitter här med konstiga mönster på halsen och röd näsa..

Med andra ord tar solen som fan här och jacka har jag inte behövt åka i på hele veckan. Så jäkla skönt verkligen. Fast idag har jag haft lie utbrott på min familj, känner att detta nog blir den sista familjesemestern på ett tag. Som tur väl har jag och min bror ett eget rum och tar hand om oss själva. Det kröp lite i mig innan idag då jag varit med någon i min familj konstant sen jag kom hit. Så, jag åkte rätt mycket själv idag och gick upp och solade på taket sen när vi kom till hotellet, jag och min mp4.



Imorgon är redan näst sista skiddagen för på måndag åker vi hem. Trodde vi skulle komma hem tidigt på måndag men icke, så jag hoppas att vi hinner shoppa lite i Munchen:P Hade varit trevligt. På tal om Munchen, tyska är verkligen för jävla fult. Den enda kanalen här som inte är heltysk/dubbad är MTV så jag har tittat på allt från "Paris Hiltons BFF" och ngt dejtinprogramm med en ful äckelgubbe vid namn Bret something.,

Saknar er där hemma, syns på tisdag eller senare<3


BAD GASTEIN

Ligger i min soffa, har varit duktig och tränat men kompenserade det med Ben & Jerrys! Gott. Kl. är snart 10 och taxin kommer 5 imorgon bitti och lilla jag har inte börjat packa. Wops. Får nog ta och böja med det nu. Ligger och kollar på Spårlös och jag gråter fan som ett barn.

Men, glad påsk och hela köret, vet inte ifall jag bloggar i veckan. Jag ska ha det så jäkla bra, gör det samma vet ja!

MALMOE



Sjukt kass bild, jag vet.  Men, det är i alla fall kjolen jag köpte 2-hand förra veckan och nu har jag då sytt upp de. Ska dock göra det noggrannare, blev inte så fint nu. Ska snart promenera ner till storgatan för att ta bussen till malmö, tror faktiskt jag ska gå redan nu så jag antar vi hörs ikväll. Åh jag måste ju packa..

BUBBLY



Har käkat frukost ute vid poolen och samtidigt lyssnat på msuik, sjukt jäkla mysigt. Till och med Bubbly med colbie call-ngt blir bra!

Middagen igår var supermysig. Var hemma tidigt och det var skönt med tanke på hur trött jag var. Shit pommes. Men, har sovit en himla massa (fast drömt ännu mer) så nu är de lite bättre. Uuuh, nu var det ett litet moln som skyddar solen. Fast det är ett stackmoln och det har jag lärt mig i skolan att det är ett "sommarmoln" så det är okej då(ja, jag lyssnade på lektionerna ibland, Ann-britt):) Fas nu blev det lite väl kyligt. Sitter ju i shorts och linne för jössenamn.

Senare idag ska jag ta mig in till malmö och träffa olivia. Hon ska köpa ngn tröja tror jag det var och sen ska vi tillbaka till Lund för att köra Afropass (afrikansk dans!) Skitroligt är det! Tänk att hon har blivit en sån liten regelbunden träningsmänniska, hehe..

Hoppas ni får en mysig dag och förresten åker jag till alperna imorgon!

MIDDAG



Nu har jag gått 1,65 mil 16,5 km och 16500 m i kuperad mark. Nu snackar vi inte fina stigar inte.. Men jag har tagit en massa fina bilder som jag kanske visar sen..

Nu ska jag snart iväg på middag med mina lomma tanter så då tänkte jag "vilket ypperligt tillfälle att plåga fötterna lite till!" så jag tog på ett par klackar. Vi ska äta mongolian bbq! Gott, enligt mig:P

JAG + VANDRING = BF

Jag har frivilligt tackat jag till att vandra med mamma idag. Skrattar lite åt mig själv när jag tänker på det. Hah. Men, tror faktiskt det kommer bli mysigt, vi ska gå typ 1,65 mil i snogeholm-ngnting och ha lunch med oss och sånt. Mysigt tror jag. Fast jag har en historia av att få utbrott (bf) när jag tvingas gå för långt, men nu har jag ju gått med på det själv..


oj oj oj..

2009-04-04



Nu är jag hemma från anställningsintervju och shopping med carin i malmö. Och vet ni vad? Jag ska provjobba den 18 april!! Hoppas allt går som det ska...! Handlade present till både pappa och david i malmö med carin, så det vart skitbra och hög mysfaktor.

Nu är jag så där manlig igen och tog initiativet och tände grillen. Tänkte skära upp grönsaker och sånt här ute på trappen och grilla de i foliepaket. Jag tror jag ska grilla hela sommaren. Åh vad jag älskar vår/sommar.

Om en stund ska jag till carin och kolla robinson, hörs kanske efter eller imorgon!

ANSTÄLLNINGSINTERVJU



Oj oj oj!! Nu ska jag snart iväg på intervju, har inte blivit nervös än men det kommer! Har bara varit på intervju en gång tidigare och då fick jag det. Men, nu tror jag det handlar om att de vill ha hjälp redan nu över påsk och då är ju inte jag hemma. Ska försöka charma de ändå och få de att förstå hur mycket jag vill ha jobbet!!!!! AHHHH!

Wish me luck!

NIGHT HOME WITH THA GALS!

Hahah varför blir det alltid så här? Först var det en kväll med filmmys och typ sitta vid havet. Vi grillade i min trädgård, drack folköl och sjöng. Sen gick vi in och hade "disco" i mit kök, Hahah fan vad jag har garvat ikväll och det roliga är att klockan bara är 23.26. David skrattade åt mig innan och sa, "ni typ förfesta som fan och sen bara Pouff!". Hahah, men mina kära klasskamrater bor ju lite längre bort och måste ha passande bussar. Men, detta har varit den absolut bästa dagen på jag vet inte hur länge. helt jäkla facking underbar!

Vet ni vad!! En sak som toppade dagen! De ringde från Fiskeboden där jag sökt jobb och jag ska på intervju imorogn!!! OMG!!! Det tråkiga är att jag tror de behöver någon nu över påsken och jag kommer inte vara hemma. Jag hoppas de tar in mig ändå, åhhhhh! Vilken underbar dag!!

Prips blå och mina klasskamrater alltså ♥

 
för allas välmån har jag förminskat bilderna!

VÄNTAN

Sitter i vilorummet med fia, siri och linnea. De väntar på att jag ska träna och och jag väntar på att min träning ska börja. Funderar på att ta ett tidigare pass, men det finns typ bara gympastång. Gillar ju inte det. Eller jo, jag tar det. Eller? Jo, orkar inte vänta. Nej, då måste jag gå nu!

Ikväll ska vi förresten käka kvällsmat vi havet, najs!

Tack gode gud att det är fredag



Igår eftermiddag gick jag och carin en promenad vid havet. Ni fattar inte hur fint där va. Nästan vindstilla och solen sken som bara den! Mysigt var det. Sen var det ju dans på kvällen också, rooligt:) fast vi är osynkade som fan..

Vet ni vad jag precis kom på? En skoldag kvar innan lov! Jäklar vad skönt. Efter skolan ska jag köra ett spinningpass sen tror jag att jag tjajjorna följer med hem så ska vi kolla film och äta massa skit. Ska bli en bra fredag! Hoppas vädret håller sig så vi kan äta lunch i Lundagård, det är sommar.

Och måste bara säga en sak om det som hände igår, med praktiken. Fick ett mail till och jag vågar inte tro på det. Det är helt galet. Det är detta jag drömt om sen jag gick i sjuan och nu ligger det framför mig(om allt går som det ska!). Nej, jag fattar verkligen inte att det är sant.

GOOD NEWS


tog bilder imorse, frost var det.



En glad nyhet kommer lastad! Med vadå? En praktikplats i usa på en advokat/åklagarfirma! Det är inte säkert än, men mötet igår med min rektor gällde detta och han sa att han tyckte der verkade "fantastiskt" och skulle kolla upp det med de andra lärarna. Det gjorde han tydligen direkt igår för min mentor frågade mig på utvecklingssamtalet, "så du ska åka till usa då?". Fatta roligt! Jag skulle vilja göra det som min projektarbete men det beror ju helt på. Pappa skrev ett mail till advokaten innan och hon svarade att hon gärna tar emot en praktikant och sa att vi skulle prata om det mer! Herre gud är allt jag har att säga!!

GOODMORNING VIETNAM!




  Godmorgon allihopa! Skön morgon?

Jag ska snart iväg med mamma till skolan för att ha utvecklingssamtal med min mentor Eunice. Efter det ska jag hem och skriva klart min inlämning och då snackar vi mycket att skriva. Oj oj oj. Sitter och tittar på Tyra Bank Show samtidigt, fan vad dåligt det är. Hon är verkligen ingen bra programledare, sorry.

Efter lite wake-up calls igår bla annat från min mamma ska jag aldrig mer kommentera någon annans mat, vad de äter eller inte äter. Jag gör det ibland till mina närmaste vänner för jag har haft så många i min närvaro tidigare som inte ätit. Men, nu när jag fått höra predikningarna förstår jag hur skitjobbigt det är. Så, det släpper vi nu va? Tack, vad bra.

Hörs sen!

KVÄLLSNACK


'
Nu är jag hemma från Maria och innan det från entré med mamma. Skorna fanns i rätt storlek och allt! Härligt! Kom på att de var sjukt snygga med strumpbyxor i.. Nu när jag kom innanför dörren blev jag sugen på at baka det brödet jag gjorde för ett tag sen. Tror jag ska göra det imorgon då när jag är ledig! Fast jag har mycket att plugga, en inlämning tills på fredag som jag helt skitit i fram tills nu i princip. Skrivit lite grann. Men men.

God natt gott folk nu ska jag åka med pappa (som är hemma) till statoil och handla ägg!


MITT UTERUM



Vet ni  vad?Detta är första gången jag sitter i mitt uterum i år utan en massa kläder. Sitter liksom i t-shirt och är nästan varm. Olivia och jag kollade in 2-handaffärerna i lund och jag hittade en skitfin kjol jag ska sy upp och olivia ett par as snygga byxor. Så, vi vart nöjda och utan jacka kunde vi också gå. Känslan att ta av sig jackan utan att frysa är nästan oslagbar idag.

Nu ska jag bara vänta in mamma så ska vi åka och byta mina skor, fast jag har ingen lust. Vill mest sitta i solen! Åh, vad jag älskar att säga det!

ONSDAG: KLÄDER OCH ENTRÈ



Gick upp rätt tidigt idag så nu är jag klar och ska inte sticka för än om typ en halvtimme. Skönt. Jo, Entré då. Mamma och jag ska dit i eftermiddag och byta mina skor från deichmann som hade ett söndrigt spänne:( Ska bli trevligt i alla fall. Hade nästan lust att köra ett spinningpass till, men jag ska göra det på fredag tror jag. Idag kommer förresten min käre far hem från australien, skönt att han (än så länge) överlevt den långa resan. Vet inte hur jag fortfarande kan bli nojjig ibland då han reser så ofta. Men, det blir jag. Ibland får jag för mig att han inte kommer hem igen. Men men, nu kommer han vid lunch i alla fall:)

God Dag då!

RSS 2.0