CARS

  
 Klicka för att se nästa bild

Pappas dagsfundering har varit "vad ska louise ha för bil när hon får körkort?". Han är med på att jag ska köpa den själv (en av mina principer) och jag har alltid velat ha en jeep-typ. Men, sen hittade vi denna och hur coolt hade inte de varit att ha en Citroen CV2 Club!!!! Såå jäävla coolt! Helt galet.

Imorgon ska jag på exkursion, cykla 4 mil och sova i vindskydd. Ska bli sjukt mysigt och roligt, men man har kanske inte riktigt tid med tanke på historiauppsatsen som är oexisterande än så länge.. Wops.

Igår var jag ju förresten på firmafesten och vi körde ut med världens lyxigaste båt (18 pers) till Flakfurt och grillade och drack. Trevligt var det verkligen, synd att det blev så tidigt avslut bara. Sjukt härlig åktur hem i solnedgången dock!! Om varje sommarkväll avslutades med en åktur i en sån båt, i solnedgången med musik pumpandes i högtalarna. Hehe,

Idag har jag bara solat och haft det skönt. Gick en lång promenad med mamma och pappa (!) också och sen hamnade jag hos carin en stund som var hemkommen och bakis från siesta. Men, hon var hel så det var skönt! Kan man annat än gilla sommaren när man har en storebror med en massa tröjlösa kompisar springandes runt i huset? Hmm, låt mig tänka. Nej. Haha.

Det var en uppdatering som heter duga!

ONCE AGAIN



Nej, men vad trevligt! Hitch är på svt1. Den har jag ju aldrig sett innan,. Hmm, kan tyvärr de flesta repliker vid detta laget. Men, som tidigare sagt är det något med denna filmen, mycket minnen och annat som kopplas till den - så jag har sett den mer än ett par ggr!

Har fått en del samtal och sms från siesta och minus barnsliga killar verkar det vara skitkul och det är ju roligt när jag själv sitter hemma och tittar på klockan och tänker "om 9,5 h ska jag upp". Men men, så är det. Hoppas på en rolig kväll imorgon istället. Pappa somnade på soffan så fort han lagt på telefonen. Trevligt trevligt. His lost. Nej, det blir kvalitetstid med mig själv! Hehe, jippi. Smått grinig över att jag inte är i hässleholm och leker livet. Mina vänner är generösa med kärlek när de är berusade så jag har fått några jag älskar dig idag vilket är uppskattat:)

Have a nice evening people.

TGIF?

Fredagar har blivit så tråkiga nu när jag vet att jag ska upp och jobba kl 8 på lördagen. Men, imorgon är faktiskt sista lördagen innan sommarschemat börjar gälla vilket betyder... hmm.. att jag inte ska jobba på typ tre veckor!!! Woho! Dessutom är det ju firmafest imorgon vilket jag hoppas blir kul, har ju inte jobbat där så länge men det kan nog bli kul. Gillar de flesta som jobbar där:)

Men, ikäll blir det en hemma-familj-kväll och det kan bli mysigt om pappa kan släppa sitt jobb. Har inte sagt mer än en mening till honom sen i måndags så det hade varit trevlig med lite quality-time!! Haha. Kan inte förstå att jag har sommarlov om två veckor. På måndag-tisdag ska vi dessutom på exkursion och sova i vindskydd så nästa vecka är det tre knappa dagar i skolan och sista veckan har vi inget vanligt schema. Det är typ inget kvar, förutom en stooor historiauppsats..


Nu ska jag fortsätta kolla på tv, drömma mig iväg till siesta och fantisera om sommaren. Ha det fint!



ironisk?


SUPERSIZE VS SUPERSKINNY



Kollar på detta nu. Hemskt. Jag fattar inte vad mat gör med folk, Vissa kan inte titta på mat utan att vilja stoppa fingrarna i halsen och vissa kan inte göra något annat än att tänka på mat. Att det kan gå så långt att vissa opererar magsäcken så att de aldrig kommer kunna äta med en 1dl-portioner, det 'är helt sjukt hur långt det har kommit.

Som en av testpersonerna i programmet som brukar testa dieter och sånt sa att hon är stl 38 och när hon är i LA är hon gigantisk jämfört med alla andra. Kan förstå känslan samtidigt som man vet att det är sjukt.


Nu ska man få se ifall de klarat målen, hoppas det:)


btw är jag sjukt sommar-fest-sugen och jätte avundsjuk på de som är på siesta!


HUNDÄGARE

Vad är det med hundägare? Så fort man delar något gemensamt (hund) med en främling man går förbi så ska man plötsligt prata och vara social! Svenskar pratar aldrig med varandra, men så fort man har en fyrbenting brevid en så "pouff" - kommer den sociala kunskapen som en tsunami. Missförstå mig inte, hälsa tycker jag man kan göra - men det räcker där!

Varför jag kom och tänka på detta var på grund av att jag precis varit ute och gått med min hund och "blev stoppad" av en pensionär och hennes hund Amelia. Visserligen trevlig hund och så, men jäklar vad hon babblade. Jag vet hela deras livshistoria nu, hennes sons smeknamn, hur hunden föddes, att de har andra hundar och en massa annnat. I 25 minuter stod jag och pratade med henne och under tiden sa jag "hejdå" 3 (!) gånger och hon bara fortsatte. Shit! Jag typ bara skrattade när jag äntligen kunde komma därifrån.


NÖÖRDEN HÄR

Shiit vad jag har bölat till greys anatomy!! Shit fy i helvete! Jag vill ha en alex!!

PIPPI FREAKIN' LONGSTOCKING



Nämen vad glad jag blir. Pippi långstrump på de sju haven är på tv4 Film!! Woho! Asså, hata tommy och annika, men pippi och hennes pappa är ju bäst verkligen. Skitroligt när de har fångat hennes pappa och de kittlar honom för att få fram svar. hahah, han är sjukt kittlig. Kanske om mer än mig om det är möjligt. Både mamma, jag och david är sjukt kitliga. Haha.

Har annars inte hänt så mycket. Klarat av tre prov sen i måndags och igår var jag hos olivia och bakade lussebullar. Skulle ta tåget hem sen och fick köpa biljett på tåget. Då var konuktörens biljettlappar slut så hon skrev ut en jävla faktura som jag ska betala inom tio dagar, på 36 SPÄNN! Herre min skapare..

Längtar till skolavslutningen som fan nu dels av det uppenbara skälet att vi får sommarlov men även att det ska bli en skitrolig dag/kväll/natt med min BF. Höhö.


Nu börjar snart Greys anatomy. Fast jag är promenadsugen. Men, jag vill se det. är ledig imorgon förresten!!


TUNGPOSE



Hemkommen från tandhygenisten (!) och fick reda på att jag pretty much suger på att borsta tänderna. Fick ett rosa medel som skulle visa detta vilket resulterade i en ceris tunga! Tack för det.

På tal om något annat. Läste en intervju i vänterummet om Pia Johansson (komikern). Hon är katolik, inte lite heller. Jag är ju så jävla barnslig och bara "shit jg tycker inte hon är rolig längre". Men, sen fick jag försöka skärpa mig lite för jag ycke ju hon va skitrolig innan när jag inte visste hennes skithobby. Så, jag antar jag fortfarande gillar henne...?

TIME

Ska ignorera at jag är äckligt trött och seg. Har skrivi prov idag, gick bra med tanke på att jag typ började plugga en timme innan. Imorgon har jag mateprov vilket jag heller knappt börjat på. Ska väl göra det nu. Behöver hjälp av pappa och han ska ha samtal kl 5 och snackar väl i en timme. Men, då hinner jag ju se SATC! Jeej! Nu kändes det lite bättre. Ska ta något att äta. Tengo hambre.

Skönt väder det är nu förresten:)

två somrar sen nu, time flyes by.


BABY, TALK IS CHEEP

I have a need, a need for a good workout! Shiit sugen jag är på att träna, eller efteråt i alla fall. Jag ska prova en ny träningsform som jag kommer garva mig igenom, men askul verkar det!! hahah, gissa vad? Inte Jane Fonda denna gången utan mer vår tids Jane Fonda i träningsdjungeln. Eller för ett par år sen i alla fall. Här kommer videon..



hahahahahahahahahahha wish me luck people! (tror ni jag får med mamma på det? haha vet inte ifall jagvill det dock!)


HEY YOU

Trevliga dagar det har varit nu, i ledighet. Dock har jag prov måndag, tisdag OCH onsdag. Har knappt kollat på det så nu försöker jag peppa mig själv till att börja. Tänk efter de tre proven har jag en stor grej bara, typ, och den tycker jag dessutom är skitintressant. Fast, jag gör ju hellre andra saker, men men..

Marika och Pia har sovit här inatt för de skulle koll apå hästtävlingarna i malmö och de är ifrån karlskrona. Igår fick david och jag köra och möta de när de kört vilse från malmö. Haha, marika ringde och bara: Jag hatar skåne! Här är bara åkrar! Haha, jo kanske:P Hade egentligen velat hänga med och kolla på tävlingarna men jag hinner verkligen inte. Säger jag samtidigt som jag sitter i soffan och kollar på Tyra bank show, långt ifrån mina skolböcker.


Hmm, nej nu då. Fast jag måste ju se vem som vinner tävlingen. Men, sen börjar jag. Japp, det gör jag.


Se hela bilden


CCC



Sitter hos Carin. Vi har lagat ccc(chili con carne).käkat 429 g B&J var (!) och kollat Robinson. Spännande var det och stackars Jarmo slog sig.. Sen har vi ju drömt oss bort till Grekland sjuttioelva ggr!
 
Jag bara: carin, gissa vad jag tänker på? och säger det med världens leende.
Carin svarar direkt med ett ännu större smil: Grekland!

Helt galet vad jag längtar. Det ska bli så sjuuuukt kul!! Nu lyssnar vi på Eamon - Fuck it. Sjukt många minnen jag har med den. Åuff. Nej, tillbaka till verkligheten. Eller, varför egentligen? Verkligheten tar vi itu med imorgon. Hehe..

SIGN



Solsommar. Sommarsol. Yeaaaah. Snart släktmiddag. Snart träffa kusiner och andra bästa släktingar!

HOS MORMOR

Är hos mormor nu och har fått en liten shock i teknologins utveckling. Jag sitter inne på min mormors facebook! hahah, älskart. Hon satt och tog bilder när vi kom och bara "de ska jag lägga ut på facebook, har du det louise?". Min mormor har facebook och inte jag. Haha, men jag ska stå emot trycket.

Shit vad jag älskar att vara här uppe. Man får perspektiv och avstånd på allt. Everything is so much clearer here! Hehe..

MIDDAG



Shorts: Levis (5 kr, avklippta)
topp: Forever21 (gammal som gatan!)
Kavaj: 2hand, 65 kr
skor: skopunkten, ta tre betala för två

Nu ska jag iväg och fira madde!! Ha det fint, det ska jag ha:)

HEJ HEJ HALLÅ

Hej hej hallå! Jag lever. Allt är fiine. Har haft en rätt skön dag med lite lektioner, träning och lundagård med musik. Imorgon har jag ett handledarmöte, som det så fint kallas, på tio minuter och det är allt! Så skönt! Sen ska jag på middag vid fem på pizza hut och fira fagra maddes myndighet, rösträtt, sprit-ute-rätt och allt det där;) Trevligt!

Har tänkt helt mycket på hur sommaren kommer bli. Vem man kommer umgås med, vem man inte kommer umgås med. Dock är jag fortfarande hundra på att detta kommer bli den bästa sommaren. Längtar efter att ligga nere på stranden. På tal om det ska jag köpa ny bikini. Har hittat en som ser skitsnygg ut, men på internet. Läskigt att inte prova..


Shit vad trött jag är. Har mycket i huvet. Inte så värst ledsna tankar som det kan bli ibland, men mycket tankar och funderingar. We´ll se.


I VÄNTAN PÅ ANNAT


skuggor i ansiktet?

Jahapp. Då satt jag här igen. Hej hej hallå. Har lite matte kvar på dagens gören, så jag antar det är det som jag ska börja med nu.. Hmm. Det känns ju inte överdrivet lockande va? Hehe. Har ju faktiskt varit duktig med samhällen idag.. Åh, lagade mat innan och gjorde världens godaste asiatiska gryta, så gott så gott. På tal om något helt annat så väntar jag spänt på min hatt jag beställde i slutet på förra veckan. Har letat efter en hur länge som helst och bestämde mig för att beställa en på internet istället. Hoppas den kommer snart!

Nej, nu ska jag fortsätta spotifya och öppna matteboken..

FACE STOCKHOLM



Detta fick jag hem idag! Woho! Fattar inte riktigt varför, men tydligen är jag ny prenumerant? Jag tror jag förnyade prenumerationen för ett tag sen. Är väl därför, men jag tycker det var rätt längesen. Men men, jag klagar inte över matriell glädje!

För övrigt så är det sjukt jääkla skönt att vara ledig idag, Har sovit länge, promenerat, solat(, pluggat) och tränat. Ska plugga en himla massa mer dock. Usch. Har tre prov nästa vecka, men det är nog inte så farligt ändå. Vem kan klaga när man har två lektioner på en vecka?!

Ha det fint!

JANE FONDA FFS



Hahahahha, jag har dött lite av skratt senaste timmen. Jag sa till mamma innan att jag gjorde några jane fonda moves och hon bara "men jag har en video med henne i filmrummet!". Jag sprang ner direkt när jag kom hem och grävde fram den bland alla gamla VHS:er. Shit vad tjejig workout, men det var askul! haha, ska tvinga med mamma nästa gång också. Skulle fan filmat mig, värsta komedin. Hahah, men det ska ju vara kul att träna har jag hört?

Haha, det var underhållande och bra träning! hahhahahhah....

KÖKSTRAPPAN



Åhh älskade sol! Igår jobbade jag och var hos Frida på middag. Båda var roligt!! Det  var faktiskt riktigt kul att jobba, lärde mig kassan helt och så! Sen hade Frida lagat så sjukt jäkla awesome mat så alla dog lite. Galet gott!! Sen åkte jag hem med min bror och hans polare som körde från Emmaboda igår. Jag trodde jag skulle få sitta och lyssna på dunka-dunka musik hela vägen, men när jag sätter mig i bilen så lyssnar de på Eurovison song contest. haha, helt inne i det var de också.

Bu sitter jag och fördriver tiden. Om en halvtimme typ ska mamma och jag köra till en skog söder om malmö och vandra/jogga. Ska bli mysigt!! På vägen ska vi släppa av pappa på tåget också. Sen ska det bli skitmysigt i eftermiddag också för då ska jag till Carin och bli fotad till något arbete i skolan och dit kommer madde sen också. Mysigt att träffa de båda, samidigt! Woho!

Förresten!!! Man kan typ säga att jag har lov nästa vecka för jag har två lektioner på tisdag och ett möte som är tio minuter långt på onsdag. RESTEN ÄR JAG LEDIG!!! Så sjuuukt skönt. Men, det lär bli en del pluggande och en del inte pluggande... Höhö. Detta är en bra söndag, kanske för att jag inte ska till skolan imorgon men, det är en bra söndag!!

Later!

BILDAD



Jag ser så smart ut ibland alltså. Helt galet. Ögat ser verkligen sjukt ut:P haha. Hemma nu i alla fall. Vi skulle göra lite pjäser och sånt efter lunch idag och sen spelade vi upp de på en scen utomhus. Sjukt mysigt och det kändes verkligen hur jövla bra klass vi har. alla är så wunderbaura! Det var roligt och jag skrattade så jag fick ont i kinderna.

Idag ska jag bara vara hemma och kolla film och förmodligen så ska det låta också!!

GOD NATT

Nu har jag dansat, kommit hem, ätit lite, duschat och lagt mig i sängen. Jag börjar 8.15 imorgon vilket känns skittidigt för jag måste ta bussen 07.33! Blö-blä. Ser inte överdrivet mycket fram emot dagen, men men.

Dansen gick faktiskt rätt bra idag och jag fick va med på avslutningen! Enda skillnaden är att den i år ska vara på dansstudion och inte på Nöjesteatern.. :( skitsynd, men det är inte tillräckligt många som anmält sig. Men det blir några veckors dans till och det ska bli skitkul i alla fall! Idag lärde jag mig några samba-steg också:)


Nu är jag trött, god natt världen. *Släcker lampan*


DANS NÄSTA


bilden säger mer än tusen ord!

Jag är glad för jag ska snart dansa! Wihoeaaahhaei! Så känns det ungefär på torsdagskvällar. Gött. Hehe. Hoppas hoppas hoppas bara att de kan lösa det så jag får vara med i avslutningsshowen. Vill så sjukt gärna det. Dock är genrepet den 6 juni vilket är lite synd, av uppenbara skäl. Funderar på att hitta några danskurser i sommar också och dra med mig ngn, hade varit skitkul:)


Oj en hel halv timme tills jag behöver gå, ett vänner-avsnitt hinns med då. Najs..


ETYPE + PONTARE

Äro hemma nu, tiiidigt och skönt. Bara två lektioner. Satte precis på TVn och då va det Så ska det låta på svt1! Woho! Men gissa vem som är med? Etype! Omg liksom. Haha, det roliga är att han är i lag med Pontare. Vilken blandning.


Shit vad trött jag är, kände jag nu. Puust. Ska plugga svenska och samhäll idag. Hrmf. Fast ikväll är den dans igen, ska bli så kuuul!! 


INTERESTING


Liam

Var hos Maria igår och kollade på Greys Anatomy. Båda grät som idioter och Liam tittade konstigt på oss:P Haha, söte unge.

Nu ska jag snart cykla iväg till bussen och det ska minst sagt bli en intressant dag. Jepp:) Slutar tolv (asskönt!), så i guess vi hörs då.

ROMANKAPITEL



Här sitter jag och sitter och önskar att solen skulle skina genom mina persienner som på bilden, höhö. Nej, men jag skriver mitt romankapitel och är lite trött på det. vet inte riktigt ifall texterna är djup och bra eller bara djup och oförståelig. Haha, men det löser saj det gör det alltid! Annars har det varit en rätt bra dag. David gjorde mig glad innan när han sparat lite B & J glass till mig, jag hoppade typ av glädje! Haha.



hej, jag heter louise och är en fjortis. Hmm. Trevligt. Då bli det tillbaka till ubåten imorgon då. great, med alla trevliga människor! Jag har tagit bort det jag skrev, har inte ändrat åsikt. Vi kan ta det face to face istället.

2QL4SQL


2QL4SQL - gissa vad "tatueringen" på min fot betyder?

Too cool for school betyder det och är olivias kreation, haha. Ligger och kollar på Ugly Betty. Skulle egentligen gjort det hos Maria, men det får bli imorgon istället. Jag känner mig nördig, men någon ska dö i desperate housewifes idag!! Omg undra vem! haha.

Fan vad Mark är underbar i Ugly Betty, hahah det får bli mina slutord. Höres!

MEDVIND

Gosh, what a day! När vi satt på lunchen skulle jag kolla min mobil och såg då att jag hade ett missat samtal från ett nummer jag inte kände igen. Jag anade att det var från stället där jag provjobbat 4 ggr.. Och det var det!! Jag fick det jag fick det jag fick det!! Sjukt glad blev jag och det bästa är att jag ska jobba 5 veckor (trodde han) i sommar! Jag var beredd på mycket mer, men är hel nöjd med det! Nu hinner jag med att vara sambo med min kusin, våldgästa carin konstant, träffa mina classmates och träffa alla andra bästa! Så sköönt!

Inte var det nog med det! Jag snackade med Peo (min rektor) om eventuell praktik i USA. Alla lärarna är helt med på att jag åker och det blir förmodligen mitt projektarbete i trean! Det ska bli så jävla kul om allt går som det ska, kan inte fatta det! Min dröm liksom. Overkligt.


på bakken förra året (hade precis blivit totalt utklassade
av en barn familj(!) i en vatten-skvättar-båt-grej!)

DENELFTEIFEMTE


det är vad jag har på mig idag, typ.

Klar tidig. Hela 25 minuter för tidigt. Oj oj oj. Nämen, tjaa vad ska jag göra idag egentlgen? Jag tror jag slutar vid 4 och efter det ska jag hem och plugga, jogga plus kolla på Australia! Yeah. Den ska lämnas tillbaka till videobutiken imorgon.. Jag hatar att inte ladda ner! Jävla lag. Men men, vad ska man göra åt saken? Joina piratpartiet kanske?

Nedräkning: 1 månad och 1 dag till sommarlovet

GRATTIS HANNE PÅ 19-ÅRSDAGEN DIN GAMLA SKATA! heheh:P

YOU WANNA?



Filmen är slut, Yes Man. Jim Carrey är inte annat än sjuk! hahha, men sjukt rolig är han. Man kanske ska köra med det, att säga "Ja" till allting. Ska nog ha typ tre dagar i sommar jag gör det. Wanna join? Haha. Nu har jag 7 timmar och 35 minuter kvar tills radion börjar spela och jag ska upp.

På tal om inget sover jag fortfarande med duntäcke och det är typ för varmt nu. Jeeej sommartecken! Och det var en ordvits (tecken/täcken) hehe., suck on that!


LLORARA


kameran får mig att se overkligt brun ut, hah.

har precis suttit i över en timme och skrivit en spanska grej. Jeej. Typ första gången jag pluggar på över två veckor, grattis till mig. Borde skriva lite svenska också, men är ju trötter. va ju ue och gick i sommarvädret innan med mamma och då kom jag på att det är 1 MÅNAD OCH 2 DAGAR TILL SOMMARLOVET!!! Herre min gud vad tiden går underbart och läskigt fort.

Ikväll ska jag kolla på Yes man med bror min som för övrigt varit borta hela dagen och mekkat på sin bil som nu stor hos en polare. Nu ska jag fanimej sova en stund.

KANDIDATEN

 

Denna såg jag igår med min familj, Kandidaten. Sjukt bra dansk (!) film med bla Tuva Nuvotny. Fan vad hon ser bra ut alltså, fast det syns att hon blivit äldre. Skit bra var filmen i alla fall, se den!

Snart ska jag och mamma till järavallen och ut och gå. 7 km tror jag rundan är idag, så inte öerdrivet långt (gick 1.7 mil sist). Ska bli skönt när jag väl kommer dit, men nu är jag rätt trött och har lite idéer till mitt romankapitel som jag ska lämna på fredag.

(vet ni vad!! fick ett mail igår och avslutningsshowen på dansen! Det verkar så jäääääävla kul så jag dör, men jag anmälde mig en dag för sent!! Hoppas hoppas hoppas de tar med mig ändåå! åhhh det verkar så kul!!!!!!!)

EN LAXTÅRTA KANSKE?



Nu är jag färdigjobbad. Kul var det idag faktiskt! Har typ "dekorerat" laxtårtor och lagt upp fat med fisk och grejer folk beställt. Men, mina kära fötter är ömma efter en kväll i klackar plus att jag har stått nästan hela dagen fram tills för en timme sen. Oj, nu måste jag nog sova en stund. Blev trött nu.

Hörs sen!

18 ÅR OCH FISK



prinsessan av kvällen

fan vad de är metal?!!

sötesofia till höger och jag åt andra hållet

hanne var mest metal och skitsnygg i sin jumpsuit/byxdress!!

Igår var superkul! Skitgod mat och snappsvisor/fyllesång och lilla jag höll tal för Linnéa. Haha. Jag åkte dock hyfsat tidigt, typ kvart i tolv, för jag ska om tio minuter cykla iväg och jobba i 8 timmar. Jag måste peppa mig själv nu så jag orkar detta, men det gör jag!!

Det var en rolig kväll, men nästa helg är sprit- och festfri!

(för att göra saken klar var jag sjukt flummig och dampig i det förra inlägget, vissa verkar ha lyckats undgå min ironi;))

AND I'M IN A GOOD MOOD!



modell: jag, fotograf: dator
Vilken häärlig morgon! Solen är i moln och jag ska ha NP i Engelska. Men screw that jag är ändå på sjukt bra humör! Som kanske visas på modellbilderna. De ska publiceras i nästa Vecko-revyn. Hehe. Får börja vänja mig vid uppmärksamhet nu när jag börjar bli känd. Det blir nog en tuff resa men jag tror jag ska klara av det. Kändisskapet och modellvärlden, here i come!!

BRACELETS

Nu är jag hemma från dansen och lika glad som vanligt! Skitkul var det och jag köpte dansskor! Woho! Dessutom gjorde Linea min kväll med fina ord.

Som tidigare nämnt har jag velat ha fler armband, i massor. Det har jag nu!! Jeej! Skitsnygga dessutom!! Synns inte alls bra på bilden men ett är ett brett (!) guldarmband (vänster hörn), ett är smalare med ett guldhjärta och sen två i trä och några "ringar" i guld. Sen köpte jag örhängen också (i mitten). Ska nog ha det breda armbandet plus örhängena imorgon på 18års festen! Ska bli kul att klä upp sig. Fast innan dess är det nationella i Engelska. Men men, det fixar sig.



God natt People!

DRESS TO SUCCESS



Snygging på bilden ja!! Nej, bilden menar att jag ska köpa armband. Många. Ska bland annat ha det imorgon på neas 18-årsfest, Dress to success! Ska bli skitkul och jag provade min klänning igår och tror det kommer bli riktigt fint med hår, smink, smycken och skor till den klänningen!! Jeej:)

Som några vet bor jag typ 50 m från ett ICA vilket betyder att vi är stammisar där, av uppenbara skäl. Nu på senaste har jag handlat väldigt mycket och varje gång jag handlar ngt onyttigt tkr jag samma kille (ca 20) sitter i kassan. Haha, det börjar nästan bli pinsamt! haha, han måste tro jag är värsta fettot. Men, jag kanske handlar till min familj?! Eller inte.. hehe.

Nej, nu ska jag snart rulla ivag till bussen och skolan. Ska på EU-föreläsning idag ( om eu-parlamentet). Good to know, tycker jag. Vi hörs!

IT'S ALL ABOUT YOU

skrev ett inlägg precis, men gud vad tråkigt det var. Kollar på SATC samtidigt som jag pluggar och kom att tänka på...

Vad händer med tjejer/kvinnor som skaffar barn? Det är allt de pratar om, barn barn barn och barn. Lite blöjor på det också. Alla säger att de inte ska bli en mammig-mamma, men så blir det aldrig. Hela vänskapskretsen verkar ju förnyas när man skaffar barn och har man inte barn hör man inte hemma där. Hur mycket mammor än förnekar det, så kretsar hela deras liv kring barn. Visst det är säkert underbart och så, men allt behöver väl inte handla om ungar? Jag tycker det är rätt irriterande och synd.

Later alligator!


YOU'RE MY EVERYHING

Jag hatar att sova. Verkligen. Hade jag klarat mig utan det hade jag aldrig gjort det. Fast just nu hade jag nog varit lika pigg om jag skitit i att sova. Jag ser verkligen i kors. Jag har så mycket tankar i huvudet. Vissa dagar vaknar jag upp och känner mig så jävla ledsen, då har jag drömt något hemskt och det brukar ta en halv dag innan mitt huvud fattar att det bara var en dröm. Fan allt blir bara skit när det är så här. Bråkar med mamma, stör mig på alla och lektionerna går åt skogen. shit vad trött jag är.


Oj, vad deppigt det blev! Jag tror vi behöver en Bellman..

Det var en gång en Bellman som satt och åt en smörgås på gatan och så kom en polis och sa:
 - Du får inte äta på gatan.
 - Jag äter inte på gatan, jag äter på min smörgås.


TODAY

Dagens bästa: jag fick ett hjärta i min varm choklad på espresso house.
Dagens sämsta: skittrött och seg, plus mattelektion?


AND THE VOICE - POOF, GONE!

Hej. Vet inte var jag ska börja, så jag skiter i att berätta om dagen. Nu har jag varit och hämtat min cykel på nybovägen och passade på att cykla ner till stranden en stund. På vägen hem tvingades jag cykla igenom en flock med gäss. Yes! jag som är livrädd för fåglar, tänke jag. Visst är jag rolig? Aa, jag vet. Fan vad bitchig jag varit idag, men har haft mina reasons.

Hahah, skulle ha med min hund på bild för vet ni vad? Hon har tappat rösten!!! Hahahahahha, ödet funkar bra roligt ibland. Jag är ju så jäkla skadeglad så skojja om jag har garvat åt henne. Det låter som någon hällt ner 3 kg damm i hennes hals när hon skäller. Naw, lilla fanny. Haha, kolla så sur hon ser ut på bilden:P


ibland undrar jag om min hund ogillar mig..

UPSIDE DOWN

Gud vad allt vände. Jag har typ haft världens skönaste 4 dagar hittills och nu för en stund sen somnade jag till en film. Drömmer världens jobbigaste dröm. Jag drömde att jag drömde. Jag grät och kunde inte komma ur den. Jag var liksom helt medveten om att jag drömde men jag kunde inte komma därifrån. Det var inte en overklig dröm heller. Usch jag är fortfarande helt gråtfärdig för min hjärna har inte fattat att det inte har hänt, eller typ inte har hänt.

Usch, fy fan.

365 X 18 MINUS SKOTTÅR


elli och jag hittade masker (ignorera minen, tack)

födelsedagsprinsessan


vi dansade i timmar..

jag försökte få en bild (gick inte bra!) på mitt hår som var så sjukt fint igår..

ja jag vet, mitt leende är huuuuge!


Igår var superkul, verkligen! Är alldeles trött i kroppen som jag, carin, elli och elin har dansat. Hah, vi typ dansade konstant och då och då kom det folk som dansade med oss men ingen orkade så länge som vi:P hah, det var kuligt. Blev en lång dag då jag jobbade från 8-16.30 sen skulle hem och göra mig i ordning och sen på festen. Fan vad fina lockar jag hade igår alltså! haha, ska ha det på fredag (linnéas 18-fest).

Som vanligt (känns det som), så när jag kom hem vid 1 var här folk som var lite halv-dragna. Det roliga var att jag och elli fortfarande var så jävla pepp och alla andra var nästan på depp-nivå. Hehe. Det blev dans i köket istället.

Nej, nu ska jag gå tillbaka till mitt dega-i-soffan.

MAJ

Tänk att det är maj. Sommaren känns så nära då. Men men, gårdagen var lyckad fakiskt.Jag och Carin var i lund, statsparken fram till tolv typ och umgicks med en massa olika och sen åkte jag hem till min brors fest. Umgicks med de ett par timmar och tur nog var Elli där större delen av tiden.

Jag gillar Valborg. Tycker det är mysigt med sångerna och elden plus att det betyder maj vilket betyder snart sommar. Idag har jag suttit på en rutchbana (?) och legat på gräset vid en damm och solat med sofia. Det var mysigt. Hyrde film gjorde vi också.

Jag saknar mycket/många just nu.


RSS 2.0